HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başbakan'la Gezi Parkı'nı görüştüler

Başbakan Erdoğan, Gezi temsilcilerini ardından Necati Şaşmaz ve Hasan Kaçmaz'la görüştü.

Başbakan'la Gezi Parkı'nı görüştüler

Ünlü oyuncular görüşme sonrası basına açıklamada bulundular. Necati Şaşmaz'ın yaptığı açıklamalar sonrası, sosyal medya sitesi Twitter'da gündemde en çok konuşulan konulardan bir tanesi oldu.

[

](https://www.mynet.com/necati-sasmaz-konusmasiyla-twitteri-salladi-110100702325)

'DUBLORÜMÜ ÇAĞIRMADIM, KUSURA BAKMAYIN'

Şaşmaz, "Sesim duyuluyor mu? Dublörümü çağırmadım kusura bakmayın. Herkes gibi 2 haftadır çok üzgünüm. Maalesef Türkiyemiz bunu hak etmiyor demekten başka bir şey söyleyemiyorum. Sanırım bize nazar değdi. Dinleyen bir toplum olmamız gerekiyor, aynı dili kullanmamız gerekiyor. Teknoloji çağında yaşıyoruz. Twitterımız var, ne güzel imkanlarımız var. Bunlar sayesinde ne güzel bize bilgiler geliyor ama bilgi kirliliği de var. İletişimdeki kopukluğu ancak birbirimize tahammülümüz ile giderebileceğimizi düşünüyorum.

Bu konudaki düşüncelerimi sayın başbakanım ile paylaşmak istedim. 10 gün boyunca neler olduğunu anlamak için bekledim. O günden bugüne çok güzel gelişmeler oldu. Sorularımın cevaplarını ancak bugün alabildim. Gezi Parkı’na gittiğime dair bir haber yayınlandı. Ben bunu yapmadım. Oradaki arkadaşların beni taraf etmeye çalışması hiç hoşuma gitmedi. Bu bir mahalle baskısı gibi geldi.

O baskının esiri olmak istemedim. Şu an da maalesef bütün dünya gözünde hepimiz için çok üzücü. Türkiye bunu hak etmiyor. Türkiye emin. Türk milleti emin ve emin olmaya devam edecek. Biz demokratik söylemlerimizi, özgürlük söylemlerimizi sadece sözde değil keşke görselde de dünyaya verebilsek. Maalesef dünya böyle görmüyor arkadaşlar. İnşallah güzel şeyler olur.&autoplay=1" width="600" scrolling="No" height="360" frameborder="0" marginwidth="0" marginheight="0" diye konuştu. Şaşmaz'ın bu açıklamalarının ardından twitter'da 'orantısız' yorumlar yapıldı.

Hasan Kaçan:

Artık bu karşılıklı adımlardan bir netice çıkmasını bekliyorum. Onların anne babalarının da benim de yüreğim ağzımda. Bu işin gayet yumuşak bir şekilde sonlanması tabii ki oradaki kardeşlerimin de arzuları neticesinde sonlanmasını camı gönülden istiyorum. Bu görüşleri sayın başbakana ilettik. İnşallah memleketim için, canım kardeşlerim için hayırlı olur diye düşünüyorum.
[Taksim Gezi Parkı Olayları](http://haber.mynet.com/kategori/geziparki) | [](http://haber.mynet.com/kategori/geziparki)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler