HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gökhan Özoğuz, görüşmeye gitmiyor

Athena Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz Gezi Parkı olayları kapsamında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelecekti.

Gökhan Özoğuz, görüşmeye gitmiyor

Ünlü rock'çı görüşmeye gitmekten vazgeçti. Gökhan Özoğuz düşüncelerini Twitter üzerinden dile getirdi.

Özoğuz, sayfasına, "Özür dileyerek kurunun yanında yaşın da yandığı bu süreci benden daha iyi ifade edecek üstadlarımıza öncelik tanınması gerektiğine inanıyorum" notunu düştü.

Taksim'den kareler - Foto Galeri

GÖRÜŞMEYE KİMLER KATILACAK
Ankara'da gündem Gezi Parkı eylemleri. Başbakan'la görüşecek 11 kişilik heyette yer alan 7 isim belli oldu. Toplantıya üç bakan da katılacak.

Taksim Dayanışması, Greenpeace ve TEMA Vakfı’ndan gelen heyette kendilerinin yer almadığı açıklamasıyla, heyetin kimlerden oluşacağı konusu merak ediliyordu.

Gül'den dünyaya 'Gezi' mesajı

Başbakan'la görüşecek 11 isimden 7'si belli oldu. İTÜ'den mimar Selva Erdoğan, yönetmen Kutluğ Ataman, öğrenci Nil Eyüpoğlu, Oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, Taksim Platformu’ndan Betül Tanbay, Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Özgür Demirtaş, Erdogan’a mektup yazan AK Parti’li Bülent Peker Başbakan'la yapılacak görüşmeye katılacak.

BAKAN GÜLER, ÇELİK VE BAYRAKTAR DA KATILIYOR

Toplantıya İçişleri Bakanı Muammer Güler, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik de katılacak.

YARIN HÜLYA AVŞAR'LA GÖRÜŞECEK

Erdoğan'ın yarın görüşeceği isimlerden biri de Hülya Avşar.

'GEZİ' ANKETİ GÜNDEMDE

Öte yandan, şu saatlerde toplantı halinde olan AK Parti MYK’da da gündem Gezi Parkı eylemleri.

Toplantıda, Ankara ve İstanbul mitiglerinin ardından diğer illerde yapılması düşünülen mitinglerin tarihlerinin, bu ayki anket konusunun Gezi Parkı eylemleri olması ve vatandaşa ne düşündüğünün sorulmasının; Bülent Arınç’ın Taksim Dayanışması’nın karşı çıktığı referandum çağrısının gündeme gelmesi bekleniyor.

[Taksim Gezi Parkı Olayları](http://haber.mynet.com/kategori/geziparki) | [](http://haber.mynet.com/kategori/geziparki)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler