HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Habertürk muhabirine canlı yayında tokat

Gezi Parkı'nda başlayan ve Taksim Meydanı'nda devam eden eylemin 19. gününde polis müdahalesi gerçekleşti.

Habertürk muhabirine canlı yayında tokat
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yarına kadar süre tanıdığı Gezi Parkı'ndaki kalabalığa polis akşam saatlerinde müdahale etti. Gezi Parkı eylemcileri, çadırları terk edip Harbiye'ye doğru ilerliyor. İş makineleri ve temizlik görevlileri park çevresindeki barikatları topladı.
**KİM TAHRİK EDİYOR ULAN**
Canlı yayında gelişmeleri aktaran HT muhabiri Rıdvan Bıyık “Marjinal grup polisleri tahrik ediyor” deyince bir eylemciden okkalı bir tokat yedi. Eylemcilerin arasında bulunan HT muhabiri Rıdvan Bıyık, eylemcilerin saldırısına uğradı. Olayları heyecanlı bir şekilde anlatan Bıyık “Bıyık “Marjinal grup polisleri tahrik ediyor” dedi. Bu sözleri duyan bir eylemci ise HT muhabiri Rıdvan Bıyık'ın ensesine tokatla vurarak “Kim tahrik ediyor ulan” dedi.
**ENSESİNE TOKADI YEDİ**
Neye uğradığını şaşıran muhabir Rıdvan Bıyık'ta eylemciye saldırırken, eylemci HT muhabirine sinkaflı cümleler kullandı. Canlı yayında gerçeklene saldırı nedeniyle reji yayına ara verirken, HT muhabiri Rıdvan Bıyık'a bir süre sonra tekrar döndü. Rıdvan Bıyık, son dakika gelişmelerini aktarırken bu seferde bir bayan eylemcinin sözlü tacizine maruz kaldı.
**BAYAN EYLEMCİ ÜZERİNE YÜRÜDÜ**
Rıdvan Bıyık'ın “Burada marjinal gruplar var” sözüne sinirlenen bayan eylemci, muhabirin üstüne üstüne yürüyerek “Burada marjinal gruplar yok yani” dedi. Bu gelişme üzerine reji Rıdvan Bıyık'la olan canlı yayın bağlantısını sonlandırıp, stüdyoya döndü.
[Taksim Gezi Parkı Olayları](http://haber.mynet.com/kategori/geziparki) | [](http://haber.mynet.com/kategori/geziparki)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler