HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aşk Laftan Anlamaz Yeni Bölüm Neden Yok Yayınlanacak'mı? Finalmi Oldu!

sHOW tV'NİN iZLENME rekorları kıran dizisi aşk lagftan anlamaz yeni bölüm neden yayınlanmadı dizi finalmi oldu kanalmı değiştirdi yeniş bölüm varmı yopkmu neden yok ne zaman yayınlanacak detaylar haberimizde

Aşk Laftan Anlamaz Yeni Bölüm Neden Yok Yayınlanacak'mı? Finalmi Oldu!

24 Ağustos 2016 çarşamba günü saat 20:00’da Show Tv ekranlarında yayınlanması gereken yaz dizisi Aşk Laftan Anlamaz bu hafta yayınlanmama kararı aldı. Kanal yayın akışında ki değişiklik sebebiyle yayınlanmayacağını duyurdu. Yayın akışında ki değişiklikte dizinin yerine Başbakan Binali Yıldırım’la Canlı Özel Röportaj yapılacaktır.

Aşk Laftan Anlamaz dizisi bu haftaki yayınlanmayan bölümü ile kafalarda bitti mi sorusu uyandırsa da dizi yaz sezonu boyunca devam edecektir. Aşk Laftan Anlamaz bu hafta yayınlanmayan 9. bölümü ile 31 Ağustos 2016 çarşamba günü saat 20:00’da Show Tv ekranlarında yayınlanacaktır.

Yapımını Bi yapımın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Bahadır İnce oturuyor. Aşk Laftan Anlamaz dizisinin başrollerinde ise yeni sezonun dikkat çeken isimlerinden Burak Deniz ve Hande Erçel yer alıyor..

Ekranların sevilen dizisi aşk Laftan Anlamaz yayınlanan her bölüm ile daha da gündeme geliyor. Sosyal medyada sık sık konuşulan Aşk Laftan Anlamaz 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamı yayınlanacak olan Aşk Laftan Anlamaz Murat ve Hayat neler yaşayacak? İşte merak edilen detaylar ile Aşk Laftan Anlamaz ve 9. yeni bölüm fragmanı...

Yapımcılığını Bi Yapım'ın üstlendiği dizi Aşk Laftan Anlamaz'da ortalık iyice karışıyor. Başrollerinde, Hande Erçel ve Burak Deniz'in Hayat ve Murat karakterine can vermesiyle oluşan dizi Aşk Laftan Anlamaz dizisinin izleyici de bu hafta televizyon karşısında zamanın nasıl geçtiği anlamayacak. Aşk Laftan Anlamaz dizisi yeni bölümü ile Çarşamba akşamı saat 20:00'de Show TV'de!

Tekstil İmparatoru Sarsılmaz ailesinin veliahtı olan Murat Sarsılmaz (Burak Deniz) Giresun'da doğan ve İstanbul'da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan Hayat'la (Hande Erçel) bir tesadüf sonucunda karşılaşır. Karşılaşmalarından sonra Hayat tesadüfen Murat'ın patronluğunu yaptığı şirkette Murat'ın asistanın asistanı konumunda işe başlar. Murat'ın Hayat'la tanışması bir kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi anlatılıyor. Ve Hayat'ın herkesten gizlediği bir sırrı vardır.

Show Tv'de yer alan dizi Aşk Laftan Anlamaz dizisinin 9. yeni bölümünde Hayat ve Murat'ın birbirlerini yanlış anlamaları almış başını gidiyor. Hayat ve Murat arasında yeniden duvarlar örülmeye başlıyor.

Hayat yeni bölümde zengin oluyor ve artık şirkete gitmeyeceği daha doğrusu Murat'ı görmeyeceği için seviniyor. Aşkından yanıp tutuşan Murat ise, babaannesine hislerini anlatıyor. Ancak bu hislerden haberi olmayan Hayat ne yapacağını şaşırıyor.

BURAK DENİZ KİMDİR?

Burak Deniz’in Doğum Tarihi Nedir? 20 Ekim 1989 Burak Deniz Nereli? İstanbul Kaçak dizisindeki Burak karakteri ile tanınmaya başlayan genç oyuncu Burak Deniz, 20 Ekim 1989 yılında güzel ilimiz İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 2011 yılnda yayınlanmış olan Kolej Günlüğü dizisindeki başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üstüne çekmeyi başarmış olan Burak Deniz, günümüz yılına göre yani yeni yılı baz alacak olursak 2015 senesine göre 26 yaşındadır. Kolej Günlüğü dizisinin yanı sıra Sultan dizisinde de rol alan Burak Deniz, bu dizide ise Şeyhmus’un kardeşi Tarık karakterini canlandırmıştır. Şimdilerde ise Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Hande Erçel ile beraber başrol olnamaktadır...

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler