HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Atalay Demirci kimdir? Sır Perdesi Aralanıyor

Atalay Demirci kimdir? Yetenek Sizsiniz Şampiyonu Atalay Demirci gerçekte kimdir Hayatı ve Biyografisi. İşte Twitter hesabı hacklendikden sonra Atalay Demirci'nin bilinmeyen hayatı.

Atalay Demirci kimdir? Sır Perdesi Aralanıyor

Atalay Demirci kimdir? Hayatı ve Biyografisi. Günlerdir demokrasi nöbetinde olan Atalay Demirci tanıyalım derken bugün Twitter hesabı hacklendikden sonra oldukça ses getirecek konuşmalar kayıt altına alındı. Ay yıldız Tim tarafından hacklenen hesapta Atalay Demirci'nin gizli FETÖ'cü olduğu ortaya çıktı. FETÖ'nün sır gibi saklanan gizlilik şartı nedeniyle ABD'de oynayan NBA oyuncusu Enes Kanter'den para isteyip ardından seni silmek zorundayım diyerek gizliliğini gösterdiği fotoğraflardan sonra Atalay Demirci nasıl bir açıklama yapacak bekleyip göreceğiz. Ancak Atalay Demirci'nin kim olduğu daha çok merak edilecek.

ATALAY DEMİRCİ KİMDİR?

Atalay Demirci, Ankara'da doğdu. 8 Temmuz 1976 doğumlu iki çocuk babası Demirci 34 ülkede 3000'den fazla gösteri yapıldığı biliniyor. Yetenek Sizsiniz programına katılarak ün yapmış, Hülya Avşar ile atışmaları ilk geldiği günden beri büyük ses getirmiş ve sonunda programı kazanmıştı. Atalay demirci'nin programda okuduğu şiirler, Yıllar önce STV ekranlarında yayınlanan kitapları da oldukça halk tarafından sevilmişti. Şimdi ise Atalay Demirci'nin FETÖ üyesi olduğu düşünülüyor.

Radyo programları,stand up'lar ve ünlülerle yakın bağı olduğu bilinse de katıldığı Yetenek Sizsiniz Türkiye programı kazanarak iyice tanınmış ve Kel Alaka programı sunuculuğunu da yapmıştı. Kendisini anlattığında " Yetiştirme yurtlarında büyüdüm ben. Devlete çok şey borçluyum. Biz de bir zafer kazanıp yetiştiğimiz yerlerde insanlar yetiştirelim" demişti.

Atalay Demirci'nin ayrıca kanserle mücadele ettiği ve yendiği de biliniyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler