HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş Dinamo Kiev Maçı Canlı Anlatım

Şampiyonlar Ligi Beşiktaş - Dinamo Kiev Maçı Canlı Anlatım Beşiktaş - Dinamo Kiev Maçı Canlı Anlatımı Bizde Beşiktaş - Dinamo Kiev Maçının Canlı Anlatımı

Beşiktaş Dinamo Kiev Maçı Canlı Anlatım

Beşiktaş Dinamo Kiev maçı ile bütün Türkiye Devler Ligi’ne odaklanacak. Türkiye’de yaşayan vatandaşlarımız Beşiktaş Dinamo Kiev maçının heyecanını Tivibuspor üzerinde yaşayacak ve yurtdışında yaşan vatandaşlarımız ise Beşiktaş Dinamo Kiev maçı şifresiz veren kanallar üzerinden izleme şansına sahip. İşte Beşiktaş Dinamo Kiev maçı şifresiz veren kanallar tam listesi aşağıda mevcut

Beşiktaş Dinamo Kiev UEFA Şampiyonlar Ligi maçı şifresiz veren kanallar listesi

Be Sport 1(belgium)/Hd, beIN Sports Connetct EPANA, Benfica Tv2(BTV2), BT Sport 1/HD, Canal+Futbol/HD, Canal+ Sport (france), Canal + Sport (poland) / Hd, Daiema Sport 2 HD, Digi Sport 1 (Hun), Dolce Sport / Hd, ESPN Caribbean, Fox Sports (italy)/ HD, Futbol 1 (Ukranie), GO Sports 2 / Hd, / Hd, KAZ Sport, Lig tv3/HD, Ntv Plus Futbol 1 / HD, O2 Sport (cze),İdman Tv, OLL TV Player, Sky Sport 2 (germany)/HD, Sport 1 (israel)/HD,Az Tv

Temsilcimizin karşılaşmasını Türkiye’den izlemek isteyen okurlarımızın Tivibu Spor haricinde kaçak yayın yapan kanallara yönelmemelerini gerekmektedir.

MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ.

Temsilcimiz Beşiktaş, B Grubu'ndaki 2. mücadelesinde, Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımını ağırlayacak. Beşiktaş-Dinamo Kiev maçı 28 Eylül Çarşamba günü saat 21.45'te başlayacak. Vodafone Arena'da Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer'in yöneteceği maç Tivibu Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ KARNESİ

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. haftasında yarın Ukraynanın Dinamo Kiev takımını konuk edecek Beşiktaş, Avrupanın en büyük futbol organizasyonunda şu ana dek istediği sonuçları alamadı.

Şampiyonlar Ligine, 2016-2017 sezonu dahil olmak üzere 6 kez katılan siyah-beyazlı takım, bu organizasyonda 31 maç oynadı. 8 kez rakiplerini mağlup eden Beşiktaş, 4 karşılaşmayı ise beraberlikle tamamladı. Siyah-beyazlılar, 19 karşılaşmada ise rakiplerine mağlup oldu.

Beşiktaş, 31 Şampiyonlar Ligi mücadelesinde 23 gol atarken, kalesinde 57 gol gördü.

GALİBİYETLERİN BÜYÜK BÖLÜMÜ SAHASINDA ALDI

Siyah-beyazlı takım, Avrupanın en büyük futbol organizasyondaki galibiyetlerin büyük bölümünü sahasında aldı.

Rakiplerini 15 kez konuk eden Beşiktaş, sahasında 6 galibiyet elde etti. Taraftarları önündeki bir karşılaşmayı beraberlikle tamamlayan siyah-beyazlılar, 8 maçta rakiplerine mağlup oldu.

KADRO YENİDEN DEĞİŞECEK

Sezon başından bu yana gerek lig, gerekse Avrupa maçlarında sürekli rotasyon yapan ve her maça farklı kadrolarla çıkan teknik direktör Şenol Güneş Dinamo Kiev karşısına da farklı bir kadro ile çıkacak.

Kalede Fabricio ile maça başlaması beklenen Güneş, Galatasaray maçını ağrılarla tamamlayan Gökhan Gönül'ün yerine Andreas Beck'i koyacak. Tecrübeli hoca, stoper ikilisini bozmayacak ve Marcelo ile Tosic'e görev verecek. Sol bekte Caner ile maça başlayacak olan Güneş'in defansın önünde oynatacağı isimler ise Atiba ve Gökhan İnler.

Hücum hattında da değişikliklere gitmeyi planlayan Şenol Güneş'in sol ayak bileğinde ödem tespit edilen Oğuzhan Özyakup'un yerine Talisca'yı, forvette de Cenk Tosun'un yerine Aboubakar'ı tercih etmesi yüksek ihtimal olarak görülüyor.

Dinamo Kiev karşısında sağ ve sol kanatta oynayacak olan isimlerin ise Quaresma ve Adriano olması bekleniyor.

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan ve taraftarların heyecanla beklediği karşılaşmayı izlemek isteyenler doğru adresteler. Beşiktaş - Dinamo Kiev maçı nasıl izlenir? Beşiktaş - Dinamo Kiev maçı Tivibu'dan canlı olarak yayınlanacak. Yurtdışında yaşayan vatandaşlar ise nasıl izleyecek? Beşiktaş - Dinamo Kiev maçını şifresiz veren kanallar listesi detayda...

TAKIMLARIN MUHTEMEL 11'LERİ ŞÖYLE:

Beşiktaş: Fabri, Beck, Marcelo, Tosic, Caner, Atiba, Tolgay, Quaresma, Talisca, Adriano, Aboubakar

Dinamo Kiev: Shovkovskyi, Morozyuk, Khacheridi, Vida, Makarenko, Yarmolenko, Garmash, Rybalka, Buyalsky, Tsygankov, Moraes

GÖKHAN GÖNÜL VE GÖKHAN İNLER YOK

Dinamo Kiev maçında Beşiktaş'ın iki önemli eksiği olacak. Galatasaray derbisinde sakatlanan savunmanın sağ kanat oyuncusu Gökhan Gönül ile orta sahadaki önemli isimlerinden Gökhan İnler Ukrayna ekibine karşı forma giyemeyecek. İki yıldız futbolcudan Gönül'ün sakatlığının ciddi olduğu, İnler'in ise tedbir amacıyla görevlendirilmeyeceği ifade ediliyor.

BEŞİKTAŞ DİNAMO KİEV UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR LİSTESİ

Be Sport 1(belgium)/Hd, beIN Sports Connetct EPANA, Benfica Tv2(BTV2), BT Sport 1/HD, Canal+Futbol/HD, Canal+ Sport (france), Canal + Sport (poland) / Hd, Daiema Sport 2 HD, Digi Sport 1 (Hun), Dolce Sport / Hd, ESPN Caribbean, Fox Sports (italy)/ HD, Futbol 1 (Ukranie), GO Sports 2 / Hd, / Hd, KAZ Sport, Lig tv3/HD, Ntv Plus Futbol 1 / HD, O2 Sport (cze),İdman Tv, OLL TV Player, Sky Sport 2 (germany)/HD, Sport 1 (israel)/HD,Az Tv

Dev maç öncesi İddaa Risk Yönetimi, Beşiktaş'ı favori olarak işaret ediyor. Siyah Beyazlılar'ın galibiyetine 1.85'lik oran açıldı. Beraberliğe 3,20, Dinamo Kiev galibiyetine ise 2,90'lık oran verildi. Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında Beşiktaş, Benfica deplasmanında Talisca'nın son dakika frikiği ile hayati bir puan alırken, Dinamo Kiev ise evinde ağırladığı güçlü Napoli karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen sahadan 2-1 mağlup ayrılmıştı.

BEŞİKTAŞ İSTATİSTİKLERİ

Beşiktaş, Dinamo Kiev maçı ile Avrupa kupalarındaki 186. karşılaşmasına çıkmış olacak.

1958 yılında Real Madrid maçı ile başlayan Avrupa kupaları serüveninde bu güne kadar 185 maça çıkan Siyah Beyazlılar, bu karşılaşmalarda 68 galibiyet alıp 79 kez de mağlup olurken, 38 karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı.

Rakip ağlara 232 gol bırakan Siyah Beyazlıların kalesinde gördüğü gol sayısı ise 262. UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 5 kez katılan ve henüz gruplardan çıkma başarısı gösteremeyen Siyah Beyazlıların bu arenada 31 maçta 8 galibiyet 4 beraberlik ve 19 mağlubiyeti bulunuyor. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde 23 gol atarken 57 golü de kalesinde gördü.

Siyah-beyazlı takımın Dolmabahçe'deki yeni stadı, Avrupa kupalarındaki ilk ev sahipliğini futbolun en büyük organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'ndeki bir maçla gerçekleştirecek. Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon Beşiktaş ile Bursaspor arasında 11 Nisan'da oynanan karşılaşmayla hizmete giren Vodafone Arena, kısa sürede tarihi anlara sahne oldu.

2 BİN 483 GÜN SONRA ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI OYNANACAK

Dolmabahçe'de 2 bin 483 gün sonra Şampiyonlar Ligi maçı oynanacak. Beşiktaş, Dolmabahçe'deki son Şampiyonlar Ligi mücadelesini 8 Aralık 2009'da Rusya'nın CSKA Moskova ekibi karşısında verdi. BJK İnönü Stadı'ndaki mücadelede siyah-beyazlı takım rakibine 2-1 mağlup olmuştu.

Galibiyetlerin büyük bölümünü sahasında aldı

Siyah-beyazlı takım, Avrupa'nın en büyük futbol organizasyondaki galibiyetlerin büyük bölümünü sahasında aldı. Rakiplerini 15 kez konuk eden Beşiktaş, sahasında 6 galibiyet elde etti. Taraftarları önündeki bir karşılaşmayı beraberlikle tamamlayan siyah-beyazlılar, 8 maçta rakiplerine mağlup oldu.

Evindeki en farklı galibiyeti Barcelona'ya karşı aldı

Beşiktaş, evindeki en farklı galibiyeti İspanya'nın Barcelona takımını 3-0 yenerek elde etti. 2000-2001 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde ikinci kez mücadele eden siyah-beyazlı takım, 19 Eylül 2000'de Dolmabahçe'de Barcelona'yı 3-0 mağlup etti. Bu maçta Ahmet Dursun 2 kez rakip fileleri havalandırırken, Pascal Nouma da tarihi mücadelede gol sevinci yaşadı. Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez 1997-1998 sezonunda yer alan Beşiktaş, bu dönemde Fransa'nın Paris Saint Germain ekibine 3-1 üstünlük sağlamıştı.

En farklı yenilgisi Wolfsburg'a karşı

Siyah-beyazlı takım, evindeki en farklı galibiyeti de Almanya temsilcisi Wolfsburg'a karşı aldı. 2009-2010 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde bir kez daha yer alan Beşiktaş, Alman rakibine 3-0 yenildi.

Son üç iç saha maçından mağlup ayrıldı

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde sahasında yaptığı son 3 maçı mağlubiyetle tamamladı. Ligde bu sezonki ilk iç saha mücadelesini Dinamo Kiev ile yapacak siyah-beyazlı ekip, 2009-2010'daki organizasyonda evinde başarısız performans sergiledi. CSKA Moskova, Manchester United ve Wolfsburg ile aynı grupta yer alan Beşiktaş, Dolmabahçe'de bu ekiplerle yaptığı 3 maçı da yitirdi.

Şampiyonlar Ligi’nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. İlk hafta oynanan Beşiktaş – Benfica maçında temsilcimiz sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Şimdi ise Vodafone Arena’daki ilk Devler Ligi maçı Beşiktaş – Dinamo Kiev maçı olacak. 21:45’te başlayacak ve Tivibu Spor’dan şifreli olarak yayınlanacak olan Beşiktaş – Dinamo Kiev maçı şifresiz kanalları hangileri? Beşiktaş – Dinamo Kiev maçı şifresiz yayınlanacak mı?

Beşiktaş – Dinamo Kiev maçını şifresiz izlemek için bu kanalları bulmanız gerekecek. İşte Beşiktaş – Dinamo Kiev maçı şifresiz kanalları:

Orange TV IndonesiabeIN Sports Arabia 8 HD, beIN SPORTS CONNECT ArabiabeIN SPORTS CONNECT Arabia, beIN Sports Arabia 8 HDBT Sport ExtraBT Sport ExtraBT Sport ExtraSuperSport 1 AfricaFOX Sports 3İdman TVbeIN Sports Connect AustraliaSky Go Deutschland, Sky Sport 1 HD, Sky Sport 8/HDbeIN SPORTS CONNECT Arabia, beIN Sports Arabia 8 HDProximus 11+SuperSport 1 AfricaFOX Sports 3Klik SPORT, Arena Sport 4SuperSport 1 AfricaEsporte Interativo PlusQQ Sports Live, PPTV Sport China, CCTV 5+ VIP, LeTVbeIN Sports Arabia 8 HD, beIN SPORTS CONNECT Arabia, SuperSport 1 AfricaViaplay Denmark, Viasat Xtra 2LeTVKlik SPORTVCTV 3 Sports TV

Beşiktaş – Dinamo Kiev maçı şifresiz kanalları listesi bu şekilde. Beşiktaş – Dinamo Kiev maçını bu kanallardan şifresiz izleyebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ – DİNAMO KİEV MAÇI ÖNCESİ BEŞİKTAŞ’A GÖKHAN GÖNÜL ŞOKU

Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Gönül'ün sol kalçasında zorlanma ve ödem tespit edildi. Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde Gökhan Gönül'ün sağlık durumuyla alakalı yapılan açıklamada, “Futbol Takımımızın dün akşam gerçekleştirdiği antrenmanda sakatlanan oyuncumuz Gökhan Gönül’ün Acıbadem Fulya Hastanesi’nde çekilen MR’ı sonucunda sol kalça adduktor brevis kasında Tip 3A (Grade 1) zorlanma ve ödem tespit edildi. Futbolcumuz Gökhan Gönül’ün tedavisine başlandı” denildi. Gökhan Gönül, sakatlığı nedeniyle Beşiktaş – Dinamo Kiev maçında sahada olamayacak.

BEŞİKTAŞ DİNAMO KİEV MAÇINDA BEŞİKTAŞ’INM MUHTEMEL KADROSU

KALE: Son dönemde eldivenleri Tolga Zengin’den devralan Fabricio, Dinamo Kiev karşısında da ilk 11’de görev alacak.

DEFANS: Derbiyi ağrılarla tamamlayan Gökhan Gönül’ün yerine sağ bekte Beck görev yapacak. Güneş, stoperde çok iyi bir uyum yakalayan Marcelo ve Tosic ikilisini bozmayacak. Sol bekte Caner’in yeri garanti gözüküyor.

ORTA SAHA: Ayak bileğinde ödem tespit edilen Oğuzhan’ın yerine 10 numarada, derbinin ikinci yarısındaki gibi Talisca olacak. Genç Brezilyalı, Benfica deplasmanında 1 puanı son dakikada getiren isim olmuştu. Kanatlarda ise Quaresma ve Adriano’nun forma giymesi, Olcay’ın kulübede oturması bekleniyor. Son idmanda hafif sakatlığı bulunan Gökhan İnler, riske edilmedi, burada Tolgay denendi.

FORVET: İleri uçta değişiklik planlayan Şenol Güneş’in, Cenk Tosun’u yedeğe çekip, Aboubakar’ı Benfica maçında olduğu gibi 11’de tercih etmesi çok yüksek ihtimal…

STAT: Vodafone Arena

SAAT: 21:45

HAKEM: Felix Zwayer

SAKATLAR: Oğuzhan (Beşiktaş) / Danilo (D.Kiev)

CEZALI: Sydorchuk (D.Kiev)

YAYIN: Tivibuspor

BEŞİKTAŞ: Fabricio, Beck, Marcelo, Tosic, Caner, Atiba, Tolgay, Quaresma, Talisca, Adriano, Aboubakar

YEDEKLER: Tolga, Rhodolfo, Olcay, Gökhan İnler, Necip, Kerim Frei, Cenk Tosun

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

DINAMO KIEV: Rudko, Morozyuk, Vida, Khacheridi, Antunes, Rybalka, Garmash, Buyalskiy, Derlis Gonzalez, Yarmolenko, Moraes

YEDEKLER: Shovkovskiy, Gladkiy, Ochigava, Tsygankov, Korzun, Makarenko, Gromov

TEKNİK DİREKTÖR: Sergiy Rebrov

- Benfica önünde Kartal 106.1 km mesafe kat ederken; D.Kiev, Napoli karşısında 109 kilometre koştu.

- Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi grup aşamasında 7 maça çıktı, 5 kez berabere kaldı, 1 kez yenildi, 1 beraberlik aldı.

ARENA'DAKİ İLK MAÇTA HEDEF GALİBİYET

Bugün Beşiktaşlılar’ın içi kıpır kıpır... Benfica’dan 1 puanla dönen, Vodafone Arena’daki ‘Dev gala’da Dinamo Kiev’i ağırlayacak olan Kartal, rakibini devirip tarihi geceyi şölenle taçlandırmak istiyor. Geçen sezon Shakhtar’ın egemenliğine son veren Dinamo’ya karşı Kartal 8 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik, 5 yenilgi aldı. Zaferler İnönü’de (2002/3-1 ve 2011/1-0) geldi.

O KARAMBOL UNUTULMAZ

3 Kasım 2011’de Avrupa Ligi grubunda Kiev’le İnönü’deki maçın son bölümü nefes kesmişti. Egemen’in golüyle 1-0 biten maçta Beşiktaş’ın kalesinde son saniyede unutulmaz bir karambol pozisyonu yaşanmış, Ukraynalı oyuncuların vuruşlarında Beşiktaşlı oyuncular kale önünde vücutlarını siper ederek tehlikeyi savuşturmayı başarmıştı.

UEFA Şampiyonlar Ligi B grubu 2. maçında Beşiktaş-Dinamo Kiev ile karşı karşıya geliyor.

Vodafone Arena'da oynanacak karşılaşma bu akşam saat 21.45'te başlayacak.

BEŞİKTAŞ'IN İLK 11'İ

Fabri, Beck, Marcelo, Tosic, Caner, Atiba, Tolgay, Quaresma, Talisca, Adriano, Aboubakar

DİNAMO KİEV'İN MUHTEMEL 11'İ

Ukrayna temsilcisinin yarınki mücadeleye Shovkovskiy, Makarenko, Vida, Khacheridi, Antunes, Rybalka, Buyalskiy, Garmash, Yarmolenko, Tsygankov, Moraes muhtemel 11'iyle çıkması bekleniyor.

Dinamo Kiev'in, grubun ilk maçında sahasında Napoli ile oynadığı maçta çift sarı karttan kırmızı kart gören Serhiy Sydorchuk, cezalı durumda bulunuyor.

BEŞİKTAŞ'A ALMAN HAKEM

Vodafone Arena’da bugün saat 21.45’te başlayacak zorlu karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu’ndan Felix Zwayer yönetecek. Maçta Thorsten Schiffner ve Marco Achmüller yardımcı hakem olarak görev alırken, ilave yardımcı hakemlik görevini Daniel Siebert ve Sascha Stegemann yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Markus Hacker olacak.

Beşiktaş-Dinamo Kiev Şampiyonlar Ligi karşılaşması Tivibu Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın başlamasının ardından canlı anlatımı da http://www.ntv.com.tr/canli-anlatim/1204770 adresinde yer alacak.

Beşiktaş-Dinamo Kiev Maçı biletleri satışa çıktı.

İLK 11 DEĞİŞİYOR

Galatasaray derbisinden 2-2 beraberlikle ayrılan Beşiktaş'ta çarşamba akşamı oynanacak Dinamo Kiev maçı hazırlıkları sürüyor.

Derbide aldığı darbe nedeniyle sol ayak bileğinde ödem oluşan Oğuzhan ve arka adalesinde ağrıları olan Gökhan Gönül'ün karşılaşmada oynamaları beklenmiyor. Teknik direktör Şenol Güneş sakatlıkları bulunan Oğuzhan ve Gökhan Gönül'ün yanı sıra, Cenk ve Olcay'ı da Dinamo Kiev maçının ilk 11'de kullanmayı düşünmüyor.

GRUBUN HESABI BELLİ

Siyah-beyazlılar için Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndan bir üst tura yükselmenin yolu Dinamo Kiev maçlarından alınacak puanlardan geçiyor. İlk maçta Benfica deplasmanından son dakika golüyle alınan 1 puanın ardından gözünü Ukrayna ekibiyle oynanacak maça çeviren Güneş'in öğrencilerinde hedef mutlak galibiyet olacak. Hafta sonu derbide 2-0 geriden gelip alınan 1 puanın morali ve enerjisiyle sahada olacak olan Kara Kartal, Vodafone Arena'da 12. adamın desteğini de arkasına alarak mücadeleden güzel bir sonuçla ayrılmayı hedefliyor.

BEŞİKTAŞ'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ KARNESİ

Beşiktaş, Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonunda şu ana dek istediği sonuçları alamadı.

Şampiyonlar Ligi'ne, 2016-2017 sezonu dahil olmak üzere 6 kez katılan siyah-beyazlı takım, bu organizasyonda 31 maç oynadı. 8 kez rakiplerini mağlup eden Beşiktaş, 4 karşılaşmayı ise beraberlikle tamamladı. Siyah-beyazlılar, 19 karşılaşmada ise rakiplerine mağlup oldu.

Beşiktaş, 31 Şampiyonlar Ligi mücadelesinde 23 gol atarken, kalesinde 57 gol gördü.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler