HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş Dinamo Kiev Maçı İzle Tivibu Şifresiz İzle

Şampiyonlar Ligi Beşiktaş Dinamo Kiev Maçı İzle Beşiktaş Dinamo Kiev Tivibu İzle Beşiktaş Dinamo Kiev Canlı Maç Yyaını Beşiktaş Dinamo Kiev Tivibu Canlı İzle Beşiktaş Dinamo Kiev Tivibu Şifrtesiz İzle

Beşiktaş Dinamo Kiev Maçı İzle Tivibu Şifresiz İzle

Tivibu canlı izle! Tivibu izleme yolları Beşiktaş Dinamo Kiev canlı izle necek. Beşiktaş Dinamo Kiev maçını ŞİFRESİZ VEREN kanallar, Tivibu Beşiktaş Dinamo Kiev maçı nasıl izlenir. Beşiktaş Dinamo Kiev AZ Tv şifresiz izle, Beşiktaş Dinamo Kiev şifresiz kanallar! UEFA Şampiyonlar Ligi'ne Lizbon'daki Benfica beraberliği ile başlangıç yapan Beşiktaş, ikinci sınavında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'i konuk ediyor. Beşiktaş'ta maç öncesi Gökhan Gönül şoku yaşandı. Çekilen MR'ında sol kalçasında zorlanma ve ödem tespit edilen tecrübeli futbolcu, Dinamo Kiev karşısında takımdaki yerini alamayacak. Vodafone Arena ilk kez Şampiyonlar Ligi mücadelesine ev sahipliği yapacak. Beşiktaş’ın Dolmabahçe’deki yeni stadında 2 bin 483 gün sonra Devler Ligi maçı oynanacak.

Zorlu maç öncesinde siyah-beyazlı ekipte Gökhan Gönül şoku yaşandı. Sol kalçasında zorlanma ve ödem tespit edilen tecrübeli futbolcu, Dinamo Kiev karşısında takımdaki yerini alamayacak. Ağrıları olduğu bilinen ve bu maçta dinlendirileceği konuşulan Gökhan Gönül ile ilgili resmi siteden açıklama yapıldı.

Tivibu Spor uygulaması nedir?

Uygulama dükkanında yer alan Tivibuspor Uygulaması ile futbol,basketbol, voleybol,tenis ve diğer spor dalları ile ilgili tüm haberlere ulaşabilir, canlı skor sayfasından futbol maçlarına ait detayları anlık olarak görüntüleyebilir, puan durumu ve fikstürden futbol,basketbol,voleybol, ve hentbol maçlarına ait detaylara ulaşabilir, foto galeri sayfasından yüzlerce görseli tam ekran olarak görüntüleyebilirsiniz.

Tivibu Spor kanalları IPTV ya da TURKSAT üzerinden Tivibu Süper Paket üyeliği ile izlenebilmektedir. TİVİBU SPOR, TİVİBU SPOR 2, TİVİBU SPOR 3 ve TİVİBU SPOR 4 olarak 4 kanaldan oluşan Tivibu Spor kanallarının tümü HD yayın imkanına sahiptir.

TİVİBU SPOR NASIL İZLENİR?

Tivibu Spor canlı izlemek için yapılması gerekenler;

1.ADIM: Uydu alıcınızda bulunan “Kurulum" menüsüne giriş yapın.

2.ADIM: “Manuel Kurulum" veya “Manuel Kanal Arama" seçeneğine gelin. Bu seçenek cihaz menülerine bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

3.ADIM: Açılan ekranda Tivibu Spor kanalı frekanslarını girerek, Tivibu kanallarını mevcut frekans listesine ekleme gerekmektedir.

HD ve SD yayınlar için Biss Key şifresi: 1 ve yanyana girilecek 11 adet "0": 100000000000

HD Frekans Bilgileri

Uydu: Türksat 4A 42°Doğu

Polarizasyon: H- Yatay

Frekans: 11853Mhz

Sembol Oranı: 25.000

FEC: 2/3 veya Otomatik

SD Frekans Bilgileri

Uydu : Türksat 4A - Batı

Polariasyon :V- Dikey

Frekans : 11797

Sembol Oranı : 8800

Beşiktaş'ın açıklaması şöyle;

"Futbol Takımımızın dün akşam gerçekleştirdiği antrenmanda sakatlanan oyuncumuz Gökhan Gönül’ün Acıbadem Fulya Hastanesi’nde çekilen MR’ı sonucunda sol kalça adduktor brevis kasında Tip 3A (Grade 1) zorlanma ve ödem tespit edildi.

Futbolcumuz Gökhan Gönül’ün tedavisine başlandı."

Tivibu Spor canlı izleme bilgileri

BEŞİKTAŞ-DİNAMO KİEV MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Temsilcimiz Beşiktaş, B Grubu'ndaki 2. mücadelesinde, Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımını ağırlayacak. Beşiktaş-Dinamo Kiev maçı 28 Eylül Çarşamba günü saat 21.45'te başlayacak. Vodafone Arena'da Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer'in yöneteceği maç Tivibu Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Son galibiyet ManU’ya karşı

Kartal sahasında son Şampiyonlar Ligi mücadelesini 8 Aralık 2009’da CSKA Moskova karşısında verdi. BJK İnönü Stadı’ndaki mücadeleyi Rus ekibi 2-1 kazanmıştı. Beşiktaş, Dinamo Kiev’i mağlup ederse Şampiyonlar Ligi’ndeki 2 bin 496 günlük galibiyet hasretini de noktalayacak. Siyah-beyazlı takım, Devler Ligi’nde son galibiyetini 25 Kasım 2009’da Manchester United’ı deplasmanda 1-0 yenerek almıştı.

Karnesi zayıf

Kartal, Şampiyonlar Ligi’nde bugüne kadar zayıf bir performans ortaya koydu. Dev organizasyona 6 kez katılan siyah-beyazlı takım geride kalan 31 maçta 8 galibiyet ve 4 beraberlik elde ederken, 19 müsabakada rakiplerine mağlup oldu. Rakip fileleri 23 kez havalandıran Beşiktaş kalesinde ise 57 gol gördü.

Dinamo Kiev ile 9. randevu

Beşiktaş ile Dinamo Kiev, Avrupa arenasında 9. kez karşılaşacak. Kartal geride kalan 8 maçta 2 galibiyet alabilirken, 5 karşılaşmadan Ukrayna ekibi üstün ayrıldı, 1 maç ise berabere sonuçlandı.

Aboubakar 2 gol atmıştı

Vincent Aboubakar geçen sezon Porto forması altında Dinamo Kiev ağlarını 2 kez havalandırmıştı. Ukrayna’da 2-2 biten maçta konuk Portekiz ekibinin golleri Kamerunlu forvetten gelmişti. Beşiktaş’ın bugün en büyük gol umudu olan Aboubakar kariyeri boyunca Şampiyonlar Ligi’nde toplam 11 maça çıkarken 6 gole imza attı. Bu arada Aboubakar, Kamerun Milli Takımı’nın 9 Ekim’de Cezayir’le oynayacağı 2018 Dünya Kupası eleme grubu maçının kadrosuna davet edildi.

7 maçta 1 yenilgi

Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi’nde toplam 7 maça çıkarken sadece 1 yenilgi aldı. Güneş 2011-2012 sezonunda Trabzonspor ile dev arenada mücadele etmişti. 6 müsabakada 1 galibiyet, 4 beraberlik, 1 yenilgi alan Karadeniz ekibi grubunu 3. sırada bitirmişti. Şenol Güneş, Beşiktaş’ın başında çıktığı ilk Devler Ligi sınavında ise Benfica deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndü.

İtalya’da kritik sınav

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nun diğer randevusunda lider Napoli sahasında Benfica’yı konuk edecek. Müsabaka saat 21.45’te başlayacak. Devler Ligi’nde günün programı şöyle: A Grubu: Arsenal-Basel, Ludogorets-PSG. C Grubu: Celtic-M.City, M’Gladbach-Barcelona. D Grubu: A.Madrid-B.Münih, Rostov-PSV.

Beşiktaş Dinamo Kiev maçı hangi kanalda ve şifreli mi? Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil eden Beşiktaş, bu akşam Dinamo Kiev ile karşılaşacak. Taraftarlar ise evlerinden bu müthiş maçı izlemenin yollarını arıyorlar. Maçın hangi kanalda olduğu ve şifreli olup olmadığı oldukça fazla merak ediliyor. Peki Beşiktaş Dinamo Kiev maçı hangi kanalda, şifreli mi?

BEŞİKTAŞ-DİNAMO KİEV MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Temsilcimiz Beşiktaş, B Grubu'ndaki 2. mücadelesinde, Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımını ağırlayacak. Beşiktaş-Dinamo Kiev maçı 28 Eylül Çarşamba günü saat 21.45'te başlayacak. Vodafone Arena'da Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer'in yöneteceği maç Tivibu Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş, Dinamo Kiev maçı hazırlıklarını tamamladı

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. maçında Dinamo Kiev ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman ısınma koşuları ve açma-germe hareketleri ile başladı. 5'e 2 pas çalışması ve taktik çalışmalarla devam eden idman, çift kale maçla sona erdi. Antrenmana tedavisine devam edilen Oğuzhan Özyakup katılmadı.

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. maçında yarın Vodafone Arena'da Dinamo Kiev ile karşı karşıya gelecek. 21.45'de başlayacak mücadeleyi Alman hakem Felix Zwayer yönetecek.

Dinamo Kiev, Beşiktaş maçına hazır

Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci maçında yarın Beşiktaş ile karşılaşacak olan Dinamo Kiev, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Karşılaşmanın oynanacağı Vodafone Arena'da son antrenmanını yapan Ukrayna temsilcisi, ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olan çalışmada, ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması gerçekleştirdi. Dinamo Kiev, Teknik Direktörü Sergiy Rebrov yönetiminde yapılan antrenmanın basına kapalı bölümünde ise, zorlu maçın taktik çalışmalarını gerçekleştirdi.

Beşiktaş ile Dinamo Kiev arasındaki mücadele yarın saat 21.45'de Vodafone Arena'da oynanacak.

Güneş: “Benim ilk planım gruptan çıkmak"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Benim ilk planım buradan çıkmak. Çıkmasak da UEFA'ya kalmak" dedi.

Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci maçında yarın Dinamo Kiev'i konuk edecek olan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

“Keyif veren oyunumuzu sahaya yansıtmak istiyoruz"

Deneyimli çalıştırıcı, “Şampiyonlar Ligi'nde ikinci maçımız olacak. İlk maç Portekiz'de 1-1 bitmişti. Yarın kazanmayı arzu ediyorum. Rakibimiz güçlü bir takım. Takım savunmasını iyi yapan, çok koşan bir takım. Belli yetenekleri olan ve skoru etkileyecek oyuncuları da var. Baktığımızda aslında dışarıdan gelen yorumlar sıradan bir takım yönünde ama tabii ki öyle değil. Tam tersine mütevazi ve çok çalışkan bir takım. Geçen sene Shakhtar'a fark atan bir takım. Çok koşan, yardımlaşan ve çabuk çıkan bir takıma karşı oynayacağız. Normalinden daha fazla koşmamız gereken bir maç. İlk Napoli maçında az pozisyon oldu, 3 gol oldu ve kaybettiler. Kısır pozisyonları bu ligde iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Az pozisyonlar olabilir ama net pozisyonlar üretip pozisyonlar vermemeliyiz. Kendi seyircimize taraftara ve kendimize keyif veren oyunumuzu sahaya yansıtmak istiyoruz. Yarın da bunu deneyeceğimiz bir maç olacaktır" diye konuştu.

“Her ne şartta olursa olsun gruptan çıkalım"

Her maçın kendileri için önemli olduğunu ifade eden Şenol Güneş, “Biz bu gruptan çıkmak istiyoruz. Yetmez ama en kötü ihtimalle Avrupa Ligi'ne kalmak istiyoruz. Her ne şartta olursa olsun gruptan çıkalım ve kendi futbolumuzu oynayalım. Bunun için çalıştık. Şampiyon olmamızın nedeni bu ligde olabilmek. Hangi rakiple oynarsak oynayalım ciddi bir şekilde topumuzu oynamalıyız. Sakin, sabırlı, koşan bir takım olarak sahada olacağız" açıklamasını yaptı.

Oğuzhan kadroda yok

Oğuzhan Özyakup ile ilgili sorulan bir soruya Güneş, “Oğuzhan bizim için çok değerli bir oyuncu. Daha yeterli istikrarı yakalayamadı ama herkes kendi açısından bakabiliyor. Oğuzhan iki yönlü oynayabilen bir futbolcu. Bunu yapabilen bir futbolcu bunu yapamazsa başarısızdır. Hücumda ve savunmada işini yapmaya çalışıyor. Benfica maçında sakatlandı, devam etti ama ilk yarı bitti çıkardık. Burada düzelmesine rağmen istenen oyunu oynayamadı, verimiyle ilgilidir çıkması. Oğuzhan'ın değerli oyuncu olması zaman zaman geride kalmamasını ya da kalmasını gerektirmez. Bunu aşacaktır. Yeteneği, kalitesi var. Oğuzhan ağrısı devam ettiği için yarın kadroda olmayabilir" şeklinde konuştu.

“22 Şampiyonlar Ligi oyuncumuz var"

Kadroda rotasyona gidip gitmeyeceği ile alakalı gelen bir soru üzerine deneyimli çalıştırıcı, “Kadroda 22 Şampiyonlar Ligi oyuncumuz var. Rotasyon diye bir şey yoktur benim için. Değişiklikleri performanslara göre, rakibe göre yapıyor ve sahaya bir ilk 11 sürüyoruz. Çok değişiklik olmuyor ama öyle yansıtılıyor. Düşündüğümüz bazı şeyler bazen oluyor, bazen olmayabiliyor. Oynayan ve oynamayan oyuncular var, bu süreçtir. Beck kötü oyuncu değil örneğin Gökhan da öyle. Devamlılık ve performans son durumuyla alakalı. Yorulan oyuncuları yarım yarım oynatıyoruz. Son maçta ilk yarı az tempoda oynayan birkaç futbolcu ikinci yarıda temposunu artırdı örneğin. Benim takımımda hiçbir oyuncu ayrımı yok. En iyi 11'i ve en iyi 18'i çıkarırım sahaya. Dışarıda kalan 4 oyuncu da benim oyuncumdur" yanıtını verdi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler