HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş Eibar 3 0 maç özeti ve Golleri Cenk Aras Tolgay büyüledi

Beşiktaş Eibar 3 0 maç özeti ve golleri. Süper Lig takımlarından Beşiktaş İspanya'nın güçlü ekiplerinden Eibar 3 0 mağlup etti. Beşiktaş 3 0 Eibar maç özeti ve golleri. Karşılaşmada Cenk Tosun attığı gollerle, Aras ve Tolgay oynadığı futbolla büyüledi. İş

Beşiktaş Eibar 3 0 maç özeti ve Golleri Cenk Aras Tolgay büyüledi

İlk 2 hazırlık maçı sonrası çıktığı karşılaşmalarda, birini 15 Temmuz nedeniyle, birini yağmur nedeniyle iptal eden Siyah Beyazlı ekipte, tamamladığı Eibar maçı sonrası yüzler gülüyor. Karşılaşmaya hızlı başlayan Beşiktaş oynadığı futbolla Aras Özbiliz büyüledi. Hem asistleri hem güzel oyunu Sosa gitmesi sonrası çok önemli olmaz sinyalleri verdiler. Kampın en iyi adamı denilen Tolgay Arslan ise hem attı hem attırdı. Kendini kampta ispatlayan Tolgay sakatlık nedeniyle katılamadığı maçlar sonrasında yeniden sahalara döndü ve müthiş bir aşırtma golü attı. Karşılaşmada Mario Gomez gidişinden sonra tüm yükün omuzlarında olan Cenk Tosun attığı 2 müthiş golle damga vuran son yıldız oldu. Beşiktaş Eibar 3-0 maç özeti ve geniş özeti.

METİN ALİ FEYYAZ MI GELİYOR?

Karşılaşmanın yıldız isimleri Forvette Cenk Tosun, orta alanda Tolgay Arslan ve Aras Özbiliz oynadıkları futbolla Metin Ali Feyyaz'ı taraftara hatırlattı.

BEŞİKTAŞ EİBAR 3-0 MAÇ ÖZETİ

Galatasaray Süper Kupa maçı öncesi son maçına çıkan Siyah Beyazlılarda, Tolga,Tosic,Marcelo,Beck ve Necip defansta yer aldı. İleride Atibe,Olcay,Oğuzhan,Aras Cenk'le çıkan Beşiktaş 8. dakikada ARas'ın yaptığı asistle 1-0 öne geçti. Cenk Tosun 57. dakika da tekrar sahneye çıktı ve skoru 2-0 getirdi. Mücadele son sözü güzel bir aşırtma golü atan Tolgay Arslan söyledi. Beşiktaş Eibar 3-0 maçın geniş özeti ve golleri izleyebilirsiniz.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler