HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Boluspor Samsunspor Maçı İzle Şifresiz Canlı İzle

Türkiye 1.Futbol Ligi Boluspor Samsunspor Maçı İzle Şifresiz Donmadan izle Boluspor Samsunspor Şifresiz Canlı izle Boluspor Samsunspor Şifresiz Veren Kanallar

Ligde henüz gol atma başarısı gösteremeyen Samsunspor, Boluspor karşısında şansızlığını kırma peşinde. Boluspor ile Samsunspor arasında oynanacak olan karşılaşma bugün saat 17.00'da başlayacak.

CANLI YAYINLAR FACEBOOK'TA!..

TFF 1. Lig'de henüz lig sponsorluğu ve yayıncı kuruluş konusunda sıkıntı çözülemediği için 5. hafta maçları da televizyon ekranlarında yayınlanmayacak. Canlı maç yayınlarını vatandaşlar tribünden telefonları ile facebook üzerinden paylaşıyor.

BOLUSPOR İLE 56. RANDEVU

Karadenizin iki temsilcisi Boluspor ile Samsunspor tarihte 55 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Boluspor 25 galibiyet alırken, Samsunspor ise sahadan 20 kez galip ayrıldı. 10 müsabakada ise takımlar birbirlerine üstünlük kuramadı.

KENDİ EVİNDE ÜSTÜN

Boluspor takımı kendi evinde oynadığı maçlarda Samsunspor'a karşı büyük üstünlüğü bulunuyor. Bolu'da oynanan 27 maçta ev sahibi ekip 19 kez kazanırken, 5 defa mağlup oldu. 3 maçta ise takımlar sahadan beraberlikle ayrıldı.

SAMSUNSPOR'DA KÖTÜ GİDİŞAT SONLANACAK MI?..

TFF 1. Lig'in ilk 4 haftasında Samsunspor topladığı 2 puanla son sırada yer alırken, Boluspor ise topladığı 7 puanla 4. sırada yer aldı. Ligde gol atma başarısını henüz gösteremeyen Samsunspor şansızlığını Boluspor karşısında kırmak istiyor.

SAMSUNSPOR'UN 18 KİŞİLİK KADROSU VE MUHTEMEL 11'LER...

Boluspor maçı için deplasmana giden Samsunspor'un 18 kişilik kadrosu şu şekilde:

"Bekir Sevgi, Burhan Arman, Ousmane N'diaye, Distel Zola, Murat Gürbüzerol, Mehmet Çakır, Ercan Yazıcı, Canberk Aydın, Mustafa Sevgi, Hasan Kılıç, Muharrem Efe, Furkan Köse, Abdülsamet Yıldırım, Alperen Pak, Halil İbrahim Pekşen, Ramazan Özcan, Enes Keleş, Berkay Polat"

Antrenör Kenan Yelek'in maça şu şekilde çıkması bekleniyor:

Furkan, Ramazan, Ercan, Ousmane, Canberk, Murat, Mehmet, Mustafa, Muharrem, Burhan, Distel Zola

Boluspor'da Teknik Direktör Fuat Çapa'nın Samsunspor karşısına şu şekilde çıkması bekleniyor:

"Soner Şahin, Arapi, Diarra, Emre, Özgür, Poepon, Berat, Furkan, Dos Santos, Özgür, Tunahan"

Ziraat Türkiye Kupası'nda konuk ettiği Nevşehirspor Gençlik'i 4-0 mağlup ederek adını 3. tura yazdıran Boluspor, ligde Samsunspor ile oynayacağı maça odaklandı. Kulübün Karaçayır Mahallesi'nde bulunan tesislerinde, teknik direktör Fuat Çapa yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından yenilenme çalışması yaptı. İdman, açma germe hareketleriyle tamamladı.

Samsunspor penaltılarda turladı

Samsunspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. tur karşılaşmasında Diyarbekirspor'u normal süresi ve uzatmalar 1-1 biten maçı penaltılarda 6-5 yenerek bir üst tura yükseldi. Maç sonunda Samsunspor Teknik Direktörü Kenan Yelek, maçı değerlendirdi.

Galip geldikleri için mutlu olduklarını belirten Samsunspor Teknik Direktörü Kenan Yelek, “İyi mücadele etmeye çalıştık. Genç oyunculardan kurulu 5-6 tane tecrübeli ağabeyleriyle beraber iyi entegre edip oynattık. Bazı genç oyuncularımız ilk defa maç oynadı. İlk yarı istediğimiz gibi orta sahada pas yapamadık. İstediğimiz gibi oyunu yönlendiremedik. Basit ve dikkatsizliğimizden bir gol yedik. Sonra onu telafi ederek durumu 1-1'e getirdik. İkinci yarı arkadaşlarımız dediklerimizi yerine getirdiler. İkinci yarı çok iyi oynadık ve çok pozisyona girdik ama atamadık. Maç uzatmalara gitti. Hava şartları ve yağmur da oyunumuzu etkiledi” dedi.

TFF 1. Lig’de zor günler geçiren Samsunspor ile 7 puanı bulunan Boluspor, Bolu’da 56. randevularına çıkacaklar.

Ligin iki deneyimli takımı bu zamana kadar 55 kez birbirleriyle karşı karşıya geldiler. Bu karşılaşmalarda Boluspor 25 galibiyet alırken, Samsunspor ise sahadan 20 kez üstün ayrıldı. 10 müsabaka da eşitlikle sonuçlandı. Bolu’da oynanan 27 karşılaşmada da ev sahibi Boluspor’un büyük üstünlüğü bulunuyor. Boluspor, Samsunspor’a karşı kendi sahasında 19 kez kazanırken, 5 defa mağlup oldu. 3 maç da beraberlikle sonuçlandı.

Boluspor, sahasında Samsunspor’a karşı çok başarılı bir performans sergilese de kendi sahasında oynadığı son 2 karşılaşmayı kazanamadı. Bu maçlarınn birinde golsüz berabere kalırken, 20 Şubat’ta Bolu’da oynanan müsabakayı da 2-0 kaybetti. Boluspor Samsunspor’a karşı kendi sahasındaki son galibiyetini 10 Şubat 2013 tarihinde Teknik Direktör Oğuz Çetin yönetiminde, Besim Durmuş’un başında olduğu Samsunspor’a karşı aldı. Boluspor, bu karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Karşılaşma öncesinde Samsunspor 4 haftada topladığı 2 puanla son sırada yer alıyor, Boluspor ise 7 puanla 4. sırada bulunuyor.

Pazar günü saat 17.00’de Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Erkan Engin yönetecek. Samsunspor’da Engin Korukır’dan boşalan teknik direktörlük görevini yardımcı antrenörlerden Kenan Yelek üstlenecek, yardımcılıklarını ise altyapı hocaları yapacak.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler