HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Caner Erkin Sakatlandı Sağlık Durumu Nasıl?Sezonu Kapattı'mı?

Beşiktaşın En Başarılı Oyuncularından Caner Erkin Antalyaspoır Ma.çında Sakatlandı Sağlık Durumu nasıl Sezonu Kapattımı

Caner Erkin Sakatlandı Sağlık Durumu Nasıl?Sezonu Kapattı'mı?

Antalyaspor maçında sakatlanan Caner Erkin’in en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Beşiktaş, sahasında Antalyaspor’u 3-0 mağlup ederken, başarılı oyuncu Caner Erkin’in sakatlanması moralleri bozdu.

Mücadelenin sonlarına doğru bir hava topunda yere ters basan Caner Erkin, sahayı sedye ile terk etmek zorunda kaldı. Hastaneye götürülen tecrübeli oyuncunun aşil tendonunda kopma şüphesi bulunduğu belirtilirken, ilk kontrollere göre en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.

"HEMEN AMELİYAT OLACAK"

Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Candaş Tolga Işık, tecrübeli futbolcunun iyileşme sürecinin normal bir futbolcunun yarısı kadar olacağına inandığını söyledi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Işık, "Tedavi süreci neyse hızlı bir şekilde başlasın ve Caner bir an önce takıma geri dönsün diye bu hafta sonuna bir ameliyat planlıyoruz. Kopuğun cinsi ve derecesine göre ne zaman döneceği tahmini olarak belli olur. Caner çok güçlü bir futbolcu. Normal bir futbolcuda süre neyse Caner'de yarısı olacağına eminim." diye konuştu.

Caner'in yaşadığı sakatlık nedeniyle üzüntülü olduklarını ve Antalyaspor karşısında alınan 3-0'lık galibiyete sevinemediklerini belirten Işık sözlerine şöyle devam etti:

"Çok güzel bir maç oldu. Bizi mutlu eden bir skora rağmen şu an sevinemiyoruz. Transferde en pozitif sonuç aldığımız kardeşimiz Caner Erkin'in olabilecek en kısa sürede takıma dönmesi için hem teknik heyet, hem sağlık ekibi, hem de bizler üzerimize düşeni yapacağız."

Bu arada, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, maçın sona ermesinin ardından soyunma odasına inerek Caner Erkin'in yanına gittiği ve kulüp doktoru Sarper Çetinkaya'dan bilgi aldığı öğrenildi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler