HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ceylan Çapa'dan Flaş Serkan Uyar Açıklaması

Bir Dargın Bir Barışık Olan Sosyetik Çift Ceylan Çapa İle Serkan Uyar Çiftinden Flaş Gelişme Bakın Ne Oldu

Ceylan Çapa, Serkan Uçar'ı Görünce Kaçtı

AVM'deki bir restoranda arkadaşlarıyla oturan Ceylan Çapa, ayrıldığı sevgilisi Serkan Uçar'ı karısında görünce mekandan apar topar ayrıldı.

İnişli çıkışlı aşk yaşayan Ceylan Çapa ile Serkan Uçar arasında ipler gerildi.

OBJEFTİFLERİ FARK EDİNCE KAÇTI

Çapa, daha sonra AVM'deki bir restorana geçti. Ancak mekana eski aşkı da geldi. Yan masaya oturan Uçar'ı görmezden gelen Çapa, objektifleri fark edince panikleyip apar topar mekandan ayrıldı.

"DOĞRU, DÜN GELDİM"

Ceylan Çapa, "Ailenizin sizi Serkan Uçar'dan uzak tutmak için yurtdışına gönderdiği doğru mu?" sorusunu "Doğru, dün geldim" diye yanıtladı.

Ece Erken'in eski kocası Serkan Uçar ile olaylı birlikteliği geçtiğimiz ay biten Ceylan Çapa, sonunda ailesinin dediğine geldi. Annesi Şebnem Hanım'la babası Celal Bey'in tüm itirazlarına rağmen aşkına sahip çıkan sosyetik güzel, Amerika tatilinde kavga ettiği Uçar'dan ayrılmıştı. Barışmak için sosyetik güzelin kapısını aşındıran Uçar'dan bunalan Çapa Ailesi ise geçtiğimiz günlerde kızlarını genç galericiden uzak tutmak için apar topar Paris'e götürdü.

ZORLU'DA PİŞTİ OLDULAR

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; "Ailem çok haklıymış. Serkan'la ayrı dünyaların insanlarıyız" diyen sosyetik güzel, önceki akşam Mercedes Benz Fashion Week kapsamında düzenlenen bir defileyi izlemek üzere geldiği Zorlu Center'da gazetecilerin ayrılıkla ilgili sorularını yanıtlayıp iddiaları şu sözlerle doğruladı:

"Yazılanlar doğru. Serkan'la ilişkimiz bitti. Herkes dengi dengine. O kişiyi görmek dahi istemiyorum."

Ceylan Çapa, bu açıklamalarından yarım saat sonra bir şok yaşadı. Arkadaşıyla yemek yemek için bir restorana giren Çapa, "O benim dengim değil" dediği eski aşkıyla karşılaşınca apar topar mekanı terk etti. Gazeteciler, iş arkadaşıyla oturan Serkan Uçar'a, Çapa'nın açıklamalarını iletince genç galerici şunları söyledi:

"Bugüne kadar boşanmam dahil hiçbir ilişkimden sonra konuşmadım. Ancak şunu iyi bilmek lazım; kimin kime denk olduğu bilinmez. Herkesin bir dengi vardır. Ama o dengi üst mü, alt mı o bilinmez. Artık herkes dengini arayacak ve görecek."

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler