HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Demet Akalın Açıkladı O Ünlü İsim Ölebilir Hayranları ŞOKTA!

üNLÜ sANATÇI dEMET aKALIN aZ öNCE aÇIKLADI o üNLÜ iSİM Her An Ölebilir Hayranları Şokta Demet Akalın Neler Söyledi?

Demet Akalın Açıkladı O Ünlü İsim Ölebilir Hayranları ŞOKTA!

Yoğun bakımda olan ünlü fenomen hakkında son dakika açıklaması. Herşeye hazırlıklı olun durumu ağır.

İNANILMAZ OLAY GENÇ YAŞTA TÜM VÜCUDU İFLAS ETTİ

Sosyal medya fenomeni Caner Çalışır yoğun bakımda

Hastaneden ilk açıklama Sosyal medyanın popüler isimlerinden Caner Çalışır, hastaneye kaldırıldı. Özellikle son dönemde Kerimcan Durmaz ile çektiği videolarla gündeme gelen Caner Çalışır yoğun bakıma alındı. Caner Çalışır'ın yakın arkadaşı Kerimcan Durmaz ise konu hakkında sosyal medyapaylaşımında bulundu.

Caner Çalışır'ın sağlık durumuna ilişkin ilk resmi açıklama yoğun bakımda tedavisine devam edilen Özel Başarı Hastanesi tarafından yapıldı:

HAYATİ RİSKİ DEVAM EDİYOR "Caner Çalışır'ın ilk müdahalesi acil serviste yapılmıştır. Kalp yetmezliği, dilate kaardiyomiyopati ve çoklu organ yetmezliğinin izlenmesi üzerine hastamız yoğun bakım ünitesine alınmıştır. Hastamızın durumunun düne göre daha iyi olduğu gözlenmiştir. Ancak hayati riski devam etmektedir"

KERİMCAN DURMAZ: DUANIZI EKSİK ETMEYİN Çalışır'ın yakın arkadaşı Kerimcan Durmaz, Instagram sayfasında yaptığı açıklama ile takipçilerinde dua istedi. "Arkadaşlar Caner'in tedavisi hala devam ediyor. Hakkında çıkan 'hayatını kaybettiği' yönündeki haberlere inanmayın. Yakın dostları ve ailesi olarak biz yanındayız. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

Herşeye hazırlık olun durumu çok ağır diyerek arkadaşının durumunu tekrar duyurdu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler