HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diriliş Ertuğrul 58. Bölüm Fragmanı Yayınlandı izle Tuğtekin ölecek mi 11 Mayıs

Diriliş Ertuğrul 58. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. TRT 1 ekranların haftanın en çok izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul 58. Bölüm Fragmanı izle. Diriliş Ertuğrul 58. Bölüm Fragmanı 11 Mayıs Çarşamba TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. Tuğtekin ölecek mi.

Diriliş Ertuğrul 58. Bölüm Fragmanı Yayınlandı izle Tuğtekin ölecek mi 11 Mayıs

TRT 1 ekranlarında sezonun en çok izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul yeni bölümüyle ekrana geldi. Diriliş Ertuğrul 58. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 11 Mayıs Çarşamba akşamı ekrana gelecek bölüm fragmanı çıktı. Son bölümde Noyan yaralanması sonrası yapılan tedavi ekrana kitledi. Gonca Gül ve Noyan yarı aşk yarı öpüşme gibi sahneden sonrayı olayı tatlıya bağladı. Gökçe'yi eline alan Noyan yaralı bir halde kaçmayı sürdürdü. Noyan, Sungur Tekin'e sağ salim Gökçe'yi teslim edebilmek için var gücüyle çalışıyor.

Saadettin Köpek tüm planları aralıksız olarak işlemeye devam etmektedir. Şehzade Yiğit, Türkmen beylerini arkasına aldığını ve Ertuğrul buna destek verdiğini dile getirmiştir. Ertuğrul bütün bu olaylardan sonra Oğuz Kaan Mührü çalarak düşmanlarının ittifak etmesini akıl sır ermemiştir. Gökçe Hatun kaçırarak elini pisliğe bulaştırmaz. Bu ite daha ne kadar can vereceğiz diyenlere "Bu öyle bir oyun ki bir ucu Gökçe hatuna bir ucu Sultan Alaattin kadar dayanır, iki obayı da karşısını almadan Tuğtekin Bey ve benden kurtulmak ister" der.

TUĞTEKİN VE ERTUĞRUL PLANI BELLİ OLDU!

“ Turgut’u bulmak için atlarımızın nal sesleri kılıçlarımızın kıvılcımıyla birleşicüü umudumuzuu dualarımızıda eksik etmicü gardaş çünkü pusatlarımızın erişemiceği yerlere dualarımız ulaşır.”

Aldığı canlar söndürdüğü ocaklar için akıttığı kanlar için intikam yemini ederler. Başkalarının canı yanacağına benim evlatlarımın canı yansın diyen Hayme anaya Tuğtekin hainin kim olduğunu biliyorum diyerek Boğaç'ın hain olduğunu söyledi. Alplerle Gökçe'yi aramaya gittiği öğrenen Boğaç ölecek mi merakla bekleniyor. Gündoğdu ve Ertuğrul Boğaç'ı aramaya koyulur.

TURGUT YAŞIYOR MU?

![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/1507633/640xauto.jpg)

“Evlatlarım madem ki o bize dünyayı dar eder zulm eder aldığı canlar söndürdüğü ocaklar için size vasiyetimdir ki onun ensesinden düşmeyesiniz aldığı canlar için akıttığı kanlar için ondan intikam alasınız başkalarının canı yanacağına benim evlatlarımın canı yansın”

Turgut Alp Diriliş Ertuğrul dizisinde yaşıyor mu. Moğallar tarafından kaçırıldığı düşünülen Turgut Alp ismi bile heyacanlandırdı. Cengiz Coşkun canlandırdığı Turgut karakteri yaşayıp yaşamadığı merakla bekleniyor. Diriliş Ertuğrul 58. Bölüm Fragmanında bu sorunun yanıtı bulmuş olacağız. Diriliş Ertuğrul merakla beklenen yeni bölüm fragmanıyla birlikte 11 Mayıs TRT 1 bölümü rekor kıracak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 58. BÖLÜM FRAGMANI!

Mağaraya baskına giderken atın ayağı tökezlediğini söylemesi sonrası ihaneti öğrenen Tuğtekin Bey, odasında kütçe kütçe altın bularak kesin olarak ihanet ettiği belli oldu. Boğaç karakterini canlandıran Atilla Kılıç ölerek diziye veda edecek mi merakla beklenir. Ancak Boğaç'ın ölmesi o kadar kolay olmayacaktır. Gökçe hatuna sadece Boğaç götürebilmesi nedeniyle ölümü hemen olmayacak.

SADETTİN KÖPEK HABERİ ALDI!

Noyan ve Boğaç'ın planları sonrası Boğaç Bey, Tuğtekin öldürülmesini istedi. Sungur Tekin Bey odaya gelerek olayları anlamaya çalıştı. Noyan'ın yanına giderek Tuğtekin Beyin ölüm emrini vermesi sonrası tekrardan ortalık karışacak. Gündoğdu Bey'in ölmesine kesin gözüyle bakılan dizi sürpriz yaparak Tuğtekin Bey'i mi öldürecek bekleyip göreceğiz. Diriliş Ertuğrul 58. Bölüm Fragmanı 11 Mayıs Çarşamba Akşamı TRT 1 ekranlarında!

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler