HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ebru Şallı Cem Yılmaz Hakkında Flaş Açıklamalarda Bulundu Bakın Neler Söyledi?

Platesçi Ebru Şallı Ünlü Komedyen Cem Yılmaz Hakkında Gündeme Bomba Gibi Düşecek Şok Açıklamalarda Bulundu Bakın Neler Söyledi?

Ebru Şallı Cem Yılmaz Hakkında Flaş Açıklamalarda Bulundu Bakın Neler Söyledi?

Geçtiğimiz günlerde yapılan "İkimizin Yerine" filminin galasına katılan Cem Yılmaz, "Aşka inanıyor musunuz?" sorusuna "İnanmıyorum" dedikten sonra Mustafa Sandal'ın 'Ateş Et ve Unut' şarkısını söylediği iddia edilmişti. Yılmaz'ın Ebru Şallı'ya gönderme yaptığı söylenen bu sözlerine büyük tepki gelmişti. Daha sonra ünlü komedyenin farklı sorulara verdiği cevapların montajlandığı gerçeği ortaya çıkmıştı.

Bugün çıkan başka bir haberde ise Ebru Şallı'nın Cem Yılmaz'ın o sözlerine "Çok ayıp. Tüm kadınlara Tüm kadınlara saygısızlık etmiş. Haddini aşmış. Ağzından çıkanı kulağı hiç duymuyor." cevabını verdiği iddia edilmişti.

Twitter hesabından kısa bir açıklama yapan Ebru Şallı "Cem Yılmaz haberleriyle ilgili basına herhangi bir açıklamam olmamıştır. Bilginize..." diyerek çıkan haberi yalanladı.

ATEŞ ET VE UNUT'

Yılmaz, 4 gün önce "Aşka inanıyor musunuz?" sorusuna "İnanmıyorum" dedikten sonra Mustafa Sandal'ın 'Ateş Et ve Unut' şarkısını söylemişti.

'TÜM KADINLARA SAYGISIZLIK ETMİŞ'

Cem Yılmaz'ın 1 ay aşk yaşayıp 3 hafta önce ani bir kararla ayrıldığı Ebru Şallı'nın bu sözler için "Çok ayıp. Tüm kadınlara saygısızlık etmiş. Haddini aşmış. Ağzından çıkanı kulağı hiç duymuyor." dediği iddia edildi. Ancak Şallı Twitter hesabından yaptığı açıklamada: "Cem Yılmaz haberleriyle ilgili basına herhangi bir açıklamam olmamıştır. Bilginize..." açıklamasını yaptı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler