HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe Gaziantepspor Maçı İzle Justin Tv İzle

Spor Toto Süper Lig Fenerbahçe Gaziantepspor Maçı İzle Justin Tv İzle Fenerbahçe Gaziantepspor Justin Tv İzle Fenerbahçe Gaziantepspor Maçı Şifersiz İzle

Kanarya, evinde ilk galibiyetini alıp, rakipleriyle farkı kapatmayı amaçlıyor. Teknik Direktör Dick Advocaat'ın Kasımpaşa'yı 5-1 yenen kadro ile oynaması bekleniyor. Sarı-lacivertliler, tribünleri doldurmaları için taraftarını da maça davet ettiler.

TAM 484 GÜN SONRA

Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal ise 484 gün sonra Kadıköy'e dönecek. Kartal, Fenerbahçe'de 2010-2014 arası Aykut Kocaman ve Ersun Yanal'ın yardımcılığını yaptı, 2014-2015 sezonunda ise Sarı Kanarya'nın teknik patronu oldu.

GAZİANTEP 1981'DEN BERİ KAZANAMIYOR

Fenerbahçe, Gaziantepspor ile son 11 maçın 10'unu kazandı, sadece 1 maç berabere bitti. Gaziantepspor, İstanbul'da sadece 1981'de Fenerbahçe'yi yenebildi.

STAT: Ülker

SAAT: 19.00

HAKEM: Fırat Aydınus

YAYIN: Lig TV

Süper Lig'de bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe Gaziantepspor maçı saat kaçta? sorusunun yanıtı haberimizde. Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında yarın Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Dirk Advocaat yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 10 dakika sürdü. Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Bu antrenmanla Gaziantepspor maçının hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, Can Bartu Tesisleri'nde kampa girdi.

Fenerbahçe Gaziantepspor maçı saat kaçta?

Fenerbahçe, bu akşam saat 19.00'da Ülker Stadı'nda Gaziantepspor'u konuk edecek.

Josef de Souza açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza, Fenerbahçe'yi tekrar şampiyonluğa taşımak istediklerini söyledi.

FB TV'de katıldığı bir programda açıklamalarda bulunan De Souza, Fenerbahçe'de kazanmanın dışında başka düşünce olamayacağını aktararak, "Fenerbahçe'yi tekrar şampiyonluğa taşımak istiyoruz. Umarım hep kazanarak yolumuza devam ederiz, şampiyonluk yolunda buna ihtiyacımız var." dedi.

Brezilyalı futbolcu Spor Toto Süper Lig'de yarın Gaziantepspor'la oynayacakları maçın kolay olmayacağını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Gaziantepspor maçı bizim için kritik olacak. Kazanmak için her şeyi yapacağız. İlk golü biz atalım ki hem biz, hem de taraftarlarımız daha rahat etsin. Bu hafta bizi bekleyen zorluk derecesi yüksek üç maç var. Geçen hafta Kasımpaşa karşısında edindiğimiz öz güvenle, takım içindeki hava daha iyi bir noktaya geldi ve oyuncuların birbirine olan inancı arttı."

Ligin 5. haftasında Fenerbahçe Gaziantepspor’la karşılaşıyor. Fenerbahçe Gaziantepspor maçını kazanarak geçtiğimiz hafta aldığı galibiyetin üzerine bir yenisini daha eklemek istiyor. Fenerbahçe Gaziantepspor maçı saat kaçta başlayacak? 3 hafta süren galibiyet hasretini Kasımpaşa’yı 5-1 yenerek sonlandıran Fenerbahçe, bugün kendi sahasında Gaziantepspor’u konuk ediyor, zorlu karşılaşmanın muhtemel 11’leri ve Fenerbahçe Gaziantepspor maçı canlı izleme ayrıntıları haberimizin devamında.

FENERBAHÇE GAZİANTEPSPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe Gaziantep maçı Fenerbahçe’nin mabedi, eski adıyla Şükrü Saraçoğlu yeni adıyla Ülker Stadı’nda oynanacak. Fenerbahçe Gaziantepspor maçı saat 19:00’da başlayacak ve Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak. Fenerbahçe Gaziantepspor maçını canlı olarak izlemek için Lig TV üyeliği gerekmekte. Haftalık olarak ödeme yaparak, haftalık üyelik üzerinden maçı izleyebilirsiniz. Üyelik işlemleri için aşağıdaki linkten faydalabilirsiniz.

FENERBAHÇE GAZİANTEPSPOR MAÇI CANLI İZLE

MUHTEMEL KADROLAR

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Josef, Mehmet Topal, Ozan, Volkan Şen, Lens, Emenike

GAZİANTEPSPOR: Gökhan, Şenol, Elyasa, Barış, Hintum, İlhan, Putsila, Kolar, Larsson, Muhammed, Abdülkadir

PRES EMRİ

Fenerbahçe'nin bugün oynayacağı Gaziantepspor maçında hücum oyuncularının yükü bir hayli ağır olacak. Kasımpaşa deplasmanında alınan 5-1’lik galibiyette asist ve golleriyle başrol oynayan Lens, Volkan Şen ve Emenike’den oluşan hücum hattı, bugünkü randevuda da sahada olacak. Hücum oyuncularına hafta boyunca gol çalışması yaptıran Teknik Direktör Dick Advocaat, üç futbolcuya özel görevler de verdi. Forvet hattından rakip savunmaya baskı yapmasını isteyen Hollandalı hoca, “Rakip defans topu oyuna sokmamalı. Topu kaptıran hemen pres yapmaya başlayacak. Sürekli hareketli olun, birbirinize arkadan gelecek arkadaşlarınıza boş alan bırakın. Kanat organizasyonlarımız çok önemli. İsabetli orta sayısının çokluğu gol sayımızı da arttıracaktır” uyarılarında bulundu. Üç isim de son idmandaki hırslarıyla göz doldurdu.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe ile Gaziantepspor karşı karşıya gelecek.

Saat 19.00'da Ülker Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Mücadeleyi Lig TV canlı yayınlayacak.

FENERBAHÇE, KADIKÖY'DE DE KAZANMAK İSTİYOR

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Gaziantepspor'u yenerek seyircisi önünde bu sezon ilk galibiyetini almak istiyor.

Süper Lig'in ilk 3 haftasında sadece 1 puan alarak tarihinin en kötü başlangıcını yapan sarı-lacivertliler, geçen hafta Kasımpaşa karşısında aldığı farklı galibiyetle moral buldu. Kasımpaşa'yı deplasmanda 5-1 yenerek 3 puan sevincini yaşayan Fenerbahçe, Gaziantepspor'u geçerek galibiyet serisine başlamayı hedefliyor.

Bu sezon sahasında Kayserispor'la 3-3 berabere kalıp Bursaspor'a 1-0 yenilen Fenerbahçe, seyircisini bu maçta sevindirmek için mücadele edecek.

GAZİANTEPSPOR'DAN 4 MAÇTA 4 PUAN

İsmail Kartal yönetimindeki Gaziantepspor ise ilk 4 maçta 4 puan topladı. Trabzonspor'u yenip, Adanaspor'la berabere kalan kırmızı-siyahlılar, Gençlerbirliği ve Medipol Başakşehir'e ise kaybetti. Son iki haftada birer galibiyet ve yenilgi alan kırmızı-siyahlılar, Kadıköy'de puan veya puanlar alarak Gaziantep'e dönmeyi amaçlıyor.

İSMAİL KARTAL, 484 GÜN SONRA YİNE KADIKÖY'DE

Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, 484 gün sonra Kadıköy'e bu sefer rakip olarak gelecek.

Fenerbahçe'de 2010-2014 yılları arasında teknik direktörler Aykut Kocaman ve Ersun Yanal'ın yardımcılığını yapan Kartal, 2014-2015 sezonunda ise sarı-lacivertlilerin teknik patronu oldu.

Söz konusu sezonu 2. sırada bitiren Kartal, 5 yıl görev aldığı Fenerbahçe'yle son maçına Kadıköy'de 30 Mayıs 2015'te Kasımpaşa karşısında çıktı. Kartal, 16 ay sonra Kadıköy'ün çimlerine bu sefer rakip takım teknik direktörü olarak ayak basacak.

FENERBAHÇE'DEN 60 MAÇTA 40 GALİBİYET

Fenerbahçe ile Gaziantepspor, yapacakları karşılaşmayla lig tarihinde 61. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında geride kalan maçlarda Fenerbahçe'nin galibiyet sayısında 40-11 üstünlüğü bulunuyor. Taraflar 9 maçta da eşitliği bozamazken, Fenerbahçe 128, Gaziantepspor ise 57 gol attı.

Geçen sezonun ilk yarısında Gaziantep'te yapılan müsabaka 2-2 tamamlandı, İstanbul'da ise 3-0 Fenerbahçe galip geldi.

SON 11 MAÇTAN 10'UNU FENERBAHÇE KAZANDI

İki takım arasında Süper Lig'de yapılan son 11 maçtan 10'unu kazanan Fenerbahçe, birinde berabere kaldı, rakibine yenilmedi.

Gaziantepspor, 2010-2011 sezonunun ilk yarısında evinde 2-1 kazandığı maçın ardından Fenerbahçe ile yaptığı 9 lig müsabakasını da yitirdi. Geçen sezonun ilk yarısında Gaziantep'te yapılan maç 2-2 bitti, İstanbul'daki son maçı ise sarı-lacivertliler 3-0 kazandı.

FENERBAHÇE'NİN İSTANBUL'DAKİ TEK YENİLGİSİ 1981'DE

Fenerbahçe, lig maçlarında Gaziantepspor'a evindeki tek yenilgisini 1981 yılında aldı.

Sarı-lacivertli ekip, 1980-1981 sezonunda, 23 Mayıs 1981 tarihinde sahasında Gaziantepspor'a 1-0 yenildiği maçın ardından, rakibinin Süper Lig'de mücadele ettiği 27 sezonda evinde Gaziantep ekibine mağlup olmadı.

Fenerbahçe Gaziantepspor maçı ile bu akşam Süper Lig'de geçtiğimiz hafta kazanıp moral bulan sarı-lacivertliler sahasında galibiyet serisi yakalamak istiyor. Fenerbahçe Gaziantepspor maçı ile iki ekip 61. kez karşı karşıya gelecekler. Peki Fenerbahçe Gaziantepspor maçı hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak? Fenerbahçe'nin ilk 11'i belli oldu.

İŞTE İLK 11'LER!

Fenerbahçe: Volkan, Hasan Ali, Kjaer, Skrtel, Van der Wiel, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Souza, Lens, Volkan Şen, Emenike

Gaziantepspor: Gökhan, Raitoral, Elyasa, Barış, Van Hintum, Abdülkadir, Larsson, Kolar, Muhammed, İlhan, Ghilas

Fenerbahçe ile Gaziantepspor, bu akşam yapacakları karşılaşmayla lig tarihinde 61. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan maçlarda Fenerbahçe'nin galibiyet sayısında 40-11 üstünlüğü bulunuyor. Taraflar 9 maçta da eşitliği bozamazken, Fenerbahçe 128, Gaziantepspor ise 57 gol attı. Geçen sezonun ilk yarısında Gaziantep'te yapılan müsabaka 2-2 tamamlandı, İstanbul'da ise 3-0 Fenerbahçe galip geldi.

Fenerbahçe Gaziantepspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Gaziantepspor maçı bu akşam saat 19:00'da başlayacak. Mücadele LİG TV kanalından canlı olarak yayınlanacak

Son 11 maçtan 10'unu Fenerbahçe kazandı

İki takım arasında Süper Lig'de yapılan son 11 maçtan 10'unu kazanan Fenerbahçe, birinde berabere kaldı, rakibine yenilmedi. Gaziantepspor, 2010-2011 sezonunun ilk yarısında evinde 2-1 kazandığı maçın ardından Fenerbahçe ile yaptığı 9 lig müsabakasını da yitirdi. Geçen sezonun ilk yarısında Gaziantep'te yapılan maç 2-2 bitti, İstanbul'daki son maçı ise sarı-lacivertliler 3-0 kazandı.

İstanbul'daki maçlar

Fenerbahçe, bu akşamki rakibi Gaziantepspor'a İstanbul'da yaptığı lig maçlarında galibiyet sayısı akımından büyük üstünlük kurdu. Sarı-lacivertliler, Gaziantepspor ile sahasında yaptığı 30 maçta 26 galibiyet aldı, yalnızca bir kez yenildi, 3 kez de berabere kaldı. Fenerbahçe, İstanbul’da Gaziantepspor filelerine toplam 71 gol attı, kalesinde ise 19 gol gördü. Evindeki 30 maçın sadece 2'sinde rakibine gol atamayan sarı-lacivertliler, son 16 maçı boş geçmedi.

Fenerbahçe'nin İstanbul'daki tek yenilgisi 1981'de

Fenerbahçe, lig maçlarında Gaziantepspor'a evindeki tek yenilgisini 1981 yılında aldı. Sarı-lacivertli ekip, 1980-1981 sezonunda, 23 Mayıs 1981 tarihinde sahasında Gaziantepspor'a 1-0 yenildiği maçın ardından, rakibinin Süper Lig'de mücadele ettiği 27 sezonda evinde Gaziantep ekibine mağlup olmadı.

Ligin gol rekoru

59. sezonunu yaşayan lig tarihinde şimdiye dek bir maçta en fazla gol, Fenerbahçe ile Gaziantepspor arasındaki karşılaşmada filelere gitti. 1991-1992 sezonunda, 16 Mayıs 1992 tarihinde İstanbul'da yapılan maçı sarı-lacivertli ekip 8-4 kazandı. Bu maçta atılan toplam 12 gol, ligde şimdiye dek bir maçta atılan en fazla gol olarak tarihe geçti. Bu tarihi maçta Fenerbahçe'nin gollerini Tanju Çolak (3), Nuri Kamburoğlu (2), Gerson Candido de Paula, Aykut Kocaman ve Gaziantepsporlu İhsan Okay kendi kalesine, Gaziantepspor'un gollerini ise Durmuş Ali Çolak, Marcello Thomas Monteiro, Hamdi Özturgut ve Fenerbahçeli Semih Yuvakuran kendi kalesine attı.

Tarihe geçen bir diğer maç

Fenerbahçe ile Gaziantepspor arasında ligde 2000-2001 sezonunda İstanbul'da yapılan maç da adeta nefesleri kesti. Ligde 29. haftada Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılan karşılaşmaya Fenerbahçe 61 puan ve averajla lider, Gaziantepspor ise 58 puanla üçüncü sırada başladı. Karşılaşmanın ilk yarısını Gaziantepspor 3-0 önde kapadı. İkinci yarıda adeta coşan Fenerbahçe, üst üste bulduğu gollerle inanılmazı gerçekleştirip, sahadan 4-3 galip ayrıldı ve şampiyonluk yolunda önemli bir engeli geçti.

En farklı skorlu galibiyetler

Fenerbahçe ile Gaziantepspor arasındaki randevular genelde gollü maçlara sahne oluyor.

Fenerbahçe, rakibi karşısındaki en farklı skorlu galibiyetlerini, 2007-2008 ve geçen sezon Gaziantep'teki maçlarda 5-0, tarihe geçen 1991-1992 sezonunda 8-4, 1981-1982 ve 2003-2004 sezonlarında 5-1, 1998-1999 sezonunda da 4-0'lık skorlarla aldı. Gaziantepspor ise Fenerbahçe önünde en farklı skorlu galibiyetini 1999-2000 sezonunda 5-1'lik sonuçla elde etti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler