HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

FETÖ'dan Tutuklanan Atilla Taş'tan Olay Yaratacak Açıklamalar!Neler Söyledi?

FETÖ'dan Hakkında Yakalama Kararı Çıakrtılan Ünlü sanatçı Atilla Taş'taştan Falaş Açıklamalar Ünlü Sanatçı Olay Yaratacak Açıklamalarla Gündeme Bomba Gibi Düştü Neler Söyledi

FETÖ'dan Tutuklanan Atilla Taş'tan Olay Yaratacak Açıklamalar!Neler Söyledi?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PDY yapılanmasına yönelik operasyon kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan ve Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde mola verdiği dinlenme tesisinde yakalanan Atilla Taş, son mesajını sosyal medyadan verdi.

"İHANETİMİ BULSUNLAR KENDİMİ ASARIM"

Atilla Taş'ın gözaltına alınmadan birkaç saat önce, Periscope'tan yaptığı yayını, 1 milyon 600 bin takipçisi bulunan Twitter hesabından paylaştı. Yayın öncesi, "Benim ülkeme bir tek ihanetimi bulsunlar, kimseye bırakmam kendimi asarım! İçim rahat, başım dik,alnım açık, ister gelin alın, ya da geleyim!" diyen Taş, araç kullanırken çektiği ve yayınladığı mesajında şunları söyledi:

"KİMSEDEN KORKUM YOK"

"Herkese merhaba canlar. Hakkımda bazı çirkef gazeteleri 'kaçtı, kaçak' şeklinde haber yapmışlar, gözaltı kararı çıktı diye. Birkaç gündür şehir dışında tatildeydim ama duyar duymaz gidiyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim. Kaçan da, korkan da kaçtı diyen de şerefsizdir, alçaktır. Kimseden korkum yok. Hatta buradan savcılarımıza, emniyetimize sesleniyorum. Hiç yorulmasınlar. Nereye, hangi savcıya ifade vermem gerekiyorsa hemen yola çıktım zaten İstanbul'a doğru. Ha şunu da söyleyeyim. Eğer 'Biz bunu alırız bir daha muhalefet yapmaz, sesini kısarız' diye düşünenler de varsa avuçlarını yalarlar. Korkacak, çekinecek hiçbir şeyim yok Allah'a şükür. Sizi seviyorum. Hasta la Vista."

"KAÇAK GÖÇEK YOK BENDE"

Mesajının sonunda 'Kendine iyi bak, görüşürüz' anlamına gelen İspanyolca 'Hasta la Vista' ifadesini kullanan Atilla Taş, yayının ardından Twitter hesabından, "Sabah İstanbul'da olurum, kendim gideceğim Emniyet'e. Kaçak, göçek yok bende. raat olun köftehorlar" mesajını da paylaştı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler