HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray Manchester United 5 2 Maçın Geniş Özeti ve Golleri JOSE gösterdi ama elletmedi

Galatasaray Manchester United 5-2 maç özeti ve golleri. İlk yarı güzel futbol oynayan Galatasaray'da ikinci yarı büyük bir şok yaşadı. Galatasaray 5 2 Manchester United maç özeti ve golleri izle. Galatasaray'da Bruma şovu ikinci yarıya yetmedi.

Galatasaray Manchester United 5 2 Maçın Geniş Özeti ve Golleri JOSE gösterdi ama elletmedi

Hazırlık kulüpler karşılaşmasında Manchester United Galatasaray'la karşı karşıya geldi. İlk yarı Galatasaray'ın üstünlüğüyle geçen mücadelenin ikinci yarısında adeta Manchester United şovu vardı. İngiliz ekibi yeni teknik direktörü Jose Mourinho sürpriz kadrosuyla, Martial,Rooney,İbrahimoviç,Mkhitaryan gibi yıldız forvetleriyle çıktı. Özellikle Zlatan İbrahimoviç'in ilk kez forma giydiği mücadele nasıl bir futbol oynayacağı merak ediliyordu. Zlatan MANU formasıyla ilk golünü Galatasaray'a atmış oldu.

İLK YARI SEVİNÇ, 2. YARI HÜZÜN

Karşılaşmaya hızlı bir başlangıc yapan Manchester United, henüz 3. dakika Zlatan İbrahimoviç müthiş bir rövaşata golüyle öne geçti. Artık bu maç farka gider yorumları karşısında Galatasaray 22. dakika'da Wesley Sneijder ortasında Sinan Gümüş'ün attığı golle 1-1 beraberliği yakaladı. İlk 4 hazırlık maçında 5 gol atarak gözlerin aradığı isim olan Bruma, 40. dakikada harika bir gole imza attı. Sinan Gümüş'le güzel bir ver kaç yaparak topu ağlara göndermeyi başardı ve skoru 1-2 getirerek ilk yarının skorunu belirledi.

İKİNCİ YARI ESKİLER SAHNEDE

![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/1561080/640xauto.jpg)

2. Yarıda Mkhitaryan,Martial,Scheiderlin,Zlatan ve Herrera çıkartarak eski oyuncularına şans veren Manchester United karşılık olarak Selçuk İnan yerine Hamit Altıntop, Hakan Balta yerine Serdar Aziz ilk kez sarı kırmızılı formayı terletti. Ancak bu değişiklikler Manchester'a yaradı ve 54. dakika'da Wayne Rooney şık golüyle 2-2 skor geldi. Bu golden 4 dakika sonra Wayne Rooney penaltıdan attığı golle skoru 3-2 getirdi. Toplam 12 dakikada bir gol daha bularak Marouane Fellaini skoru 4-2 getirerek rahat bir nefes aldırdı. Bu dakikadan sonra ilk 11'in tamamını değiştiren Mourinho, 74. dakikada Juan Mata golüyle skoru 5-2 getirmeyi başardı.

GALATASARAY 5-2 MANCHESTER UNİTED ÖZETİ!

![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/1561081/640xauto.jpg)

Karşılaşmanın ilk yarının tartışmasız yıldızları Bruma ve Sinan Gümüş oldu. Her iki oyuncuda hem attığı golle hem verdikleri pasla ve ileri dönük hucum futbolu Galatasaray'ın bu sezon çok can yakacağını göstergesiydi. İkinci yarı Şah damar olan Selçuk'un oyundan alınmasıyla biraz takım güç kaybetti. Ancak Sinan-Bruma-Sneijder üçlüsü bu sene ligde idare edeceği kesin gözüyle bakılıyor. Forvet alınmasa bile Podolski'nin de kadroya katılacağı düşünülürse bu Galatasaray bu sezon çok can yakar.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler