HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray Trabzonspor Maçı İzle Justin Tv İzle

Spor Toto Süper Lig Galatasaray - Trabzonspor Maçı İzle Lig Tv İzle Galatasaray - Trabzonspor Justin Tv İzle Galatasaray - Trabzonspor Maçı Justin Tv İzle Galatasaray - Trabzonspor Maçı Justin Tv Canlı Yyaın

Galatasaray Trabzonspor Maçı İzle Justin Tv İzle

Derbi basliyor Galatasaray Trabzonspor

Bu aksam saat 19.00 da TT arena da karsilasacak olan iki takimin mücadelesi bu aksam saat 19.00 da lig tv de

Bir yanda Galatasaray diger yanda lige cok kötü baslayan trabzonspor karsi karsiya gelecek cok onemli bir mac olan bu buyuk derbide nefesler tututalacak karedeniz ekibi artik bu kötü gidisata dur demek istiyor diger tarafta cimbom liderle puan farkinin acilmasini istemiyor iki takim icin onemli olan bu macta super lig derbisinde kazanan kim olacak

Trabzonspor da isler hic de iyi gitmiyor bu maci kaybetmesi halindr isler cok karisacaga benziyor karadeniz ekibinin mutlak kazanmasi gereken bir mac

Muhtemel 11 ler.

Galatasaray : muslera chedjou hakan balta carole sabri yasin oztekin selcuk inan bruma tolga cigerci snejder eren derdiyok

Trabzonspor : onur kivrak zeki yavru jab durica ugur demirok mustafa akbas mehmeg ekici onazi metus beto..jun suk...N doye yusuf erdogan

Bir taftata snejder eren derdiyok bruma gibibyildizlara sahip olan cimbom diger tarafta mehmet ekici Ndoye jun suk gibi yildizlari bulunan karedeniz ekibi bu maci kazanmaktan baska caresi olmayan iki takim karsi karsiya gelecek nefesleri tutacagimiz bu derdibe kim kazanacak saat 19.00 da lig tv de naklen yayimlanacak olan bu maci keyifli gececege benziyor

Galatasaray-Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında bugün karşı karşıya gelecek.

Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da başlayacak karşılaşma Lig Tv ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

122. kez karşı karşıya gelecek olan Galatasaray-Trabzonspor maçını hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Sezona iyi bir başlangıç yaparak ilk 7 maçında 5 galibiyet ve 2 beraberlik alan sarı-kırmızılılar, taraftarı önünde Trabzonspor'u yenmenin hesaplarını yapıyor.

Ligde namağlup yoluna devam eden ve Medipol Başakşehir

ile Beşiktaş gibi 17 puanla zirveye ortak olan Galatasaray, sezona beklentilerin altında sonuçlarla başlayan bordo-mavili ekibi puansız göndermeye çalışacak. Trabzonspor, ilk 7 maçında 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi almıştı.

GALATASARAY'DA MUHTEMEL 11'LER

(4-2-3-1) Muslera - Sabri, Chedjou, Hakan, Carole - Selçuk, Tolga - Yasin, Sneijder, Bruma - Eren

TRABZONSPOR'DA MUHTEMEL 11'LER

(4-2-3-1) Onur - Zeki , Uğur, Durıca, Mustafa Akbaş - Okay, Onazi - Bero, Mehmet Ekici, Castillo - N'doye

HAKAN BALTA KADRODAN ÇIKARTILDI

Galatasaray'da bu akşamki Trabzonspor maçı öncesinde şanssız bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılıların tecrübeli savunma oyuncusu Hakan Balta, sakatlığı nedeniyle Trabzonspor karşılaşmasının kadrosundan çıkarıldı.

Türk Telekom Arena'daki maçta Hakan Balta'nın yerine Semih Kaya'nın oynaması bekleniyor.

SNEIJDER DÖNÜYOR

Galatasaray'ın yıldız ismi Wesley Sneijder, sakatlığı sonrası Trabzonspor müsabakasıyla yeniden sahaya dönecek.

Hollanda Milli Takımı'nda sakatlanan ve son oynanan Gençlerbirliği maçında forma giyemeyen Sneijder'in ilk 11'de olması bekleniyor.

Sarı-kırmızılı ekipte Kolbeinn Sigthorsson'un tedavisi sürerken, henüz tam hazır olmadıkları belirtilen Nigel de Jong ile Serdar Aziz'in süre alıp almayacakları belli değil.

11 MAÇTIR YENİLMİYOR

Galatasaray, Trabzonspor müsabakası öncesi, son 11 resmi maçını kaybetmeyerek önemli bir seriye imza attı.

Son yenilgisini, geride kalan sezon ligin 32. haftasında evinde Beşiktaş'a 1-0'lık sonuçla alan sarı-kırmızılı ekip, ardından çıktığı 9 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 TFF Süper Kupa maçında yenilgi yüzü görmedi.

Bu 11 maçlık seride, 8 galibiyet ve 3 beraberlik yaşayan Galatasaray, Fenerbahçe'ye karşı (1-0) Ziraat Türkiye Kupası, Beşiktaş'a karşı (Normal süre 0-0, penaltılarda 4-1)

TFF Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı.

TOLGA CEZA SINIRINDA

Galatasaray'ın başarılı isimlerinden Tolga Ciğerci, Trabzonspor maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Ligde, Kardemir Karabükspor, Beşiktaş ve Antalyaspor maçlarında birer sarı kartı bulunan Tolga, Trabzonspor önünde oynayıp bir kez daha sarı kart görmesi halinde, 9. haftadaki Adanaspor karşılaşmasında takımdaki yerini alamayacak.

TRABZONSPOR ÇIKIŞ PEŞİNDE

Spor Toto Süper Lig'de ilk 7 haftada 2 galibiyet, 1 beraberlik, 4 yenilgi ile 7 puan toplayarak 12. sırada yer alan Karadeniz ekibi, kötü başladığı sezonda sarı-kırmızılı takımı yenerek taraftarlarının yüzünü güldürmek istiyor.

Bu sezon dış sahada oynadığı 3 maçta Gaziantepspor'a 1-0, Aytemiz Alanyaspor'a 3-0, Kardemir Karabükspor'a da 4-0 mağlup olan bordo-mavililer, Galatasaray karşısında deplasmanlardaki gol ve galibiyet özlemini sonlandırmayı amaçlıyor.

Deplasmanda en son geçen sezonun 27. haftasında 2 Nisan'da oynanan karşılaşmada Gaziantepspor'u 1-0 yenen ve bu maçın ardından 6 lig maçını kaybeden bordo-mavililer, 202 gün sonra dış sahada 3 puan çıkarmaya çalışacak.

Trabzonspor'da kırmızı kart cezalısı Aytaç Kara, takımda yer alamayacak. Akhisar Belediyespor maçında sakatlık geçiren Onazi'nin takımla birlikte çalışmalara başladığı ve forma giyecek durumda olduğu öğrenildi.

Galatasaray Trabzonspor maçı ile bu akşam Süper Lig'de nefes kesen bir mücadele sahne alacak. İki takım Süper Lig'de 86 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Galatasaray'ın 39-26'lık üstünlüğü bulunuyor. Galatasaray, Trabzonspor'la evinde oynadığı 43 maçın 24'ünü kazandı. Ersun Yanal, teknik direktör olarak Trabzonspor'un başında çıktığı son üç maçta Galatasaray'a yenilmedi. Peki Galatasaray Trabzonspor maçı hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?

Sezona iyi bir başlangıç yaparak ilk 7 maçında 5 galibiyet ve 2 beraberlik alan sarı-kırmızılılar, taraftarı önünde Trabzonspor’u yenmenin hesaplarını yapıyor. Ligde namağlup yoluna devam eden ve Medipol Başakşehir ile Beşiktaş gibi 17 puanla zirveye ortak olan Galatasaray, sezona beklentilerin altında sonuçlarla başlayan bordo-mavili ekibi puansız göndermeye çalışacak. Trabzonspor, ilk 7 maçında 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi almıştı. Ersun Yanal, Galatasaray'a karşı (Trabzonspor, Eskişehirspor ve Fenerbahçe ile) çıktığı son sekiz maçın üçünü kazandı.

Galatasaray ligde evinde oynadığı son dört maçı kazandı; sarı kırmızılılar en son Nisan-Mayıs 2015'te iç sahada üst üste beş maç kazanmıştı. Galatasaray, 2011-12 sezonundan bu yana en az gol yediği lig başlangıcını yaptı (yedi maç, beş gol). Galatasaray, 2009-10 sezonundan bu yana ilk defa yedinci haftayı namağlup geçirdi. Trabzonspor, ilk yedi haftada topladığı yedi puanla tarihinin en kötü lig başlangıcını tekrarladı (1974-75 ve 2002-03'te bir galibiyet, dört beraberlik; 1974-75'te galibiyet üç puan hesaplanarak). Trabzonspor, Süper Lig'de deplasmanda oynadığı son altı maçı kaybetti ve tarihindeki en kötü yenilgi serisini yaşıyor. Bordo mavililer, aynı zamanda son beş deplasman maçında da gol atamadı. Eren Derdiyok Süper Lig'de Trabzonspor'a karşı forma giydiği iki maçta üç gol attı. Derdiyok'un ligde daha fazla gol attığı başka rakibi yok. Selçuk İnan Galatasaray formasıyla Trabzonspor'a karşı forma giydiği 11 maçta dört gol attı. Selçuk'un Galatasaray kariyerinde Süper Lig'de daha fazla gol attığı bir takım yok.

GALATASARAY TRABZONSPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Türk Telekom Arena’da bu akşam saat 19.00’da başlayacak ve Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak karşılaşmayı Fırat Aydinus yönetecek

Muhammet Demir, Süper Lig'de Galatasaray'a karşı forma giydiği altı maçta üç gol attı. Galatasaray, Süper Lig'de maçların ilk 15 dakikalarında en fazla gol atan takım. Trabzonspor ise ilk yarılarda sadece bir gol atabildi. Galatasaray, Süper Lig'in en fazla şut çeken takımı; Trabzonspor ise Beşiktaş'ın ardından üçüncü sırada. Ancak Trabzonspor, %3,6'lık gole çevirme oranıyla bu alanda ligin en başarısız ekibi. Trabzonspor, ligin en fazla ikili mücadele kazanan takımı. Galatasaray ise bu alanda dördüncü sırada. Trabzonspor'un bu sezon yediği 10 golün dokuzu ikinci yarılarda geldi. Bu sezon en az beş maça çıkan kaleciler arasında en yüksek kurtarış oranı Fernando Muslera'ya ait (%83,9). Onur Kıvrak ise %64,3'lük kurtarış oranı ile 17 kaleci arasında 14. sırada yer aldı. Bruma, Süper Lig'de bu sezon oynadığı yedi maçta altı gole katkıda bulundu.

RIEKERINK'TAN İKİ SÜRPRİZ BİRDEN

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Cavanda, Podolski ve Sneijder'ı, Trabzonspor maçında ilk 11'de sahaya sürüyor. Yasin Öztekin ve Sabri yedek bekleyecek.

11 MAÇLIK SERİ

Galatasaray, Trabzonspor müsabakası öncesi, son 11 resmi maçını kaybetmeyerek önemli bir seriye imza attı. Son yenilgisini, geride kalan sezon ligin 32. haftasında evinde Beşiktaş’a 1-0’lık sonuçla alan sarı-kırmızılı ekip, ardından çıktığı 9 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 TFF Süper Kupa maçında yenilgi yüzü görmedi. Bu 11 maçlık seride, 8 galibiyet ve 3 beraberlik yaşayan Galatasaray, Fenerbahçe’ye karşı (1-0) Ziraat Türkiye Kupası, Beşiktaş’a karşı (Normal süre 0-0, penaltılarda 4-1) TFF Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı.

Galatasaray'da flaş gelişme! Kadrodan çıkarıldı

Galatasaray'ın tecrübeli savunmacısı Hakan Balta, Trabzonspor maçının kadrosundan çıkarıldı. Spor Toto Süper Lig'de bu akşam Trabzonspor'la karşılaşacak olan Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılı takımın son antrenmanında kalçasında ağrı oluşan Hakan Balta, maç kadrosundan çıkarıldı. Hakan Balta'nın bugün durumunun iyi olduğu ancak teknik direktör Jan Olde Riekerink'in bu futbolcuyu riske etmemek için kadrodan çıkardığı açıklandı.Tecrübeli futbolcu, Galatasaray'ın gelecek hafta Adanaspor ile deplasmanda oynayacağı maçta oynayabilecek.

Tolga ceza sınırında

Galatasaray'ın başarılı isimlerinden Tolga Ciğerci, Trabzonspor maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Ligde, Kardemir Karabükspor, Beşiktaş ve Antalyaspor maçlarında birer sarı kartı bulunan Tolga, bu akşam Trabzonspor önünde oynayıp bir kez daha sarı kart görmesi halinde, 9. haftadaki Adanaspor karşılaşmasında takımdaki yerini alamayacak. Galatasaray ile Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de bu akşam yapacakları maçla 122. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında, Trabzonspor'un lige yükseldiği 1974-1975 sezonunda başlayan 42 yıllık rekabette yapılan resmi ve özel 121 karşılaşmanın 56'sını Galatasaray, 38'ini Trabzonspor kazandı, 27 müsabakada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

Lig, Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası, Başbakanlık Kupası, TSYD Kupası ve özel maçlar olmak üzere geride kalan karşılaşmalarda Galatasaray 160, Trabzonspor ise 131 kez gol sevinci yaşadı.

Sneijder müjdesi

Galatasaray'ın yıldız ismi Wesley Sneijder, sakatlığı sonrası Trabzonspor müsabakasıyla yeniden sahaya dönecek. Hollanda Milli Takımı'nda sakatlanan ve son oynanan Gençlerbirliği maçında forma giyemeyen Sneijder'in bu akşam ilk 11'de olması bekleniyor. Sarı-kırmızılı ekipte Kolbeinn Sigthorsson'un tedavisi sürerken, henüz tam hazır olmadıkları belirtilen Nigel de Jong ile Serdar Aziz'in süre alıp almayacakları belli değil.

Galatasaray Trabzonspor karşısında önde

Galatasaray, lig maçlarında galibiyetlerde rakibi Trabzonspor'un 13 farkla önünde bulunuyor. Ligde yapılan 86 karşılaşmanın 39'unu Galatasaray kazandı, 26 maçta gülen taraf Karadeniz ekibi oldu, 21 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Lig maçlarında Galatasaray 113, Trabzonspor ise 94 gol attı.

Geçen sezonki lig maçlarını Galatasaray, Trabzon'da 1-0, evinde de 2-1'lik skorlarla kazandı. Sezonun ikinci yarısında Türk Telekom Arena'da yapılan maçı Trabzonspor, kırmızı kartlar nedeniyle 7 kişi tamamlarken, bordo-mavili futbolcu Salih Dursun, müsabakanın hakemi Deniz Ateş Bitnel'e gösterdiği kırmızı kartla spor kamuoyunu uzun süre meşgul etmişti. Galatasaray ile Trabzonspor 122. randevuda - İki ekip arasında geride kalan maçlarda Galatasaray 56, Trabzonspor 38 kez kazandı

42 yıllık rekabette Galatasaray 160, Trabzonspor ise 131 kez gol sevinci yaşadı. Ligdeki 86 maçta sarı-kırmızılılar 39, bordo-mavililer 26 galibiyet aldı. Trabzonspor, İstanbul'daki 43 lig maçında Galatasaray'ı 9 kez yenerken, sarı-kırmızılılar evinde 23 kez galip geldi

Galatasaray ile Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de bu akşamyapacakları maçla 122. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında, Trabzonspor'un lige yükseldiği 1974-1975 sezonunda başlayan 42 yıllık rekabette yapılan resmi ve özel 121 karşılaşmanın 56'sını Galatasaray, 38'ini Trabzonspor kazandı, 27 müsabakada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Lig, Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası, Başbakanlık Kupası, TSYD Kupası ve özel maçlar olmak üzere geride kalan karşılaşmalarda Galatasaray 160, Trabzonspor ise 131 kez gol sevinci yaşadı.

Ligde de Galatasaray önde

Galatasaray, lig maçlarında galibiyetlerde rakibi Trabzonspor'un 13 farkla önünde bulunuyor. Ligde yapılan 86 karşılaşmanın 39'unu Galatasaray kazandı, 26 maçta gülen taraf Karadeniz ekibi oldu, 21 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Lig maçlarında Galatasaray 113, Trabzonspor ise 94 gol attı. Geçen sezonki lig maçlarını Galatasaray, Trabzon'da 1-0, evinde de 2-1'lik skorlarla kazandı. Sezonun ikinci yarısında Türk Telekom Arena'da yapılan maçı Trabzonspor, kırmızı kartlar nedeniyle 7 kişi tamamlarken, bordo-mavili futbolcu Salih Dursun, müsabakanın hakemi Deniz Ateş Bitnel'e gösterdiği kırmızı kartla spor kamuoyunu uzun süre meşgul etmişti.

Sezona iyi bir başlangıç yaparak ilk 7 maçında 5 galibiyet ve 2 beraberlik alan sarı-kırmızılılar, taraftarı önünde Trabzonspor’u yenmenin hesaplarını yapıyor. Ligde namağlup yoluna devam eden ve Medipol Başakşehir ile Beşiktaş gibi 17 puanla zirveye ortak olan Galatasaray, sezona beklentilerin altında sonuçlarla başlayan bordo-mavili ekibi puansız göndermeye çalışacak. Trabzonspor, ilk 7 maçında 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi almıştı.

Türk Telekom Arena’da saat 19.00’da başlayacak ve Lig TV'den naklen ekranlara gelecek karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Sneijder dönüyor

Galatasaray’ın yıldız ismi Wesley Sneijder, sakatlığı sonrası Trabzonspor müsabakasıyla yeniden sahaya dönecek. Hollanda Milli Takımı’nda sakatlanan ve son oynanan Gençlerbirliği maçında forma giyemeyen Sneijder’in yarın ilk 11’de olması bekleniyor. Sarı-kırmızılı ekipte Kolbeinn Sigthorsson’un tedavisi sürerken, henüz tam hazır olmadıkları belirtilen Nigel de Jong ile Serdar Aziz’in süre alıp almayacakları belli değil.

11 maçtır yenilmiyor

Galatasaray, Trabzonspor müsabakası öncesi, son 11 resmi maçını kaybetmeyerek önemli bir seriye imza attı. Son yenilgisini, geride kalan sezon ligin 32. haftasında evinde Beşiktaş’a 1-0’lık sonuçla alan sarı-kırmızılı ekip, ardından çıktığı 9 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 TFF Süper Kupa maçında yenilgi yüzü görmedi. Bu 11 maçlık seride, 8 galibiyet ve 3 beraberlik yaşayan Galatasaray, Fenerbahçe’ye karşı (1-0) Ziraat Türkiye Kupası, Beşiktaş’a karşı (Normal süre 0-0, penaltılarda 4-1) TFF Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı.

Tolga ceza sınırında

Galatasaray’ın başarılı isimlerinden Tolga Ciğerci, Trabzonspor maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Ligde, Kardemir Karabükspor, Beşiktaş ve Antalyaspor maçlarında birer sarı kartı bulunan Tolga, yarın Trabzonspor önünde oynayıp bir kez daha sarı kart görmesi halinde, 9. haftadaki Adanaspor karşılaşmasında takımdaki yerini alamayacak.

122. randevu

Galatasaray ile Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de yarın yapacakları maçla 122. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında, Trabzonspor’un lige yükseldiği 1974-1975 sezonunda başlayan 42 yıllık rekabette yapılan resmi ve özel 121 karşılaşmanın 56’sını Galatasaray, 38’ini Trabzonspor kazandı, 27 müsabakada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Lig, Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası, Başbakanlık Kupası, TSYD Kupası ve özel maçlar olmak üzere geride kalan karşılaşmalarda Galatasaray 160, Trabzonspor ise 131 kez gol sevinci yaşadı.

Ligde de Galatasaray önde

Galatasaray, lig maçlarında galibiyetlerde rakibi Trabzonspor’un 13 farkla önünde bulunuyor. Ligde yapılan 86 karşılaşmanın 39’unu Galatasaray kazandı, 26 maçta gülen taraf Karadeniz ekibi oldu, 21 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Lig maçlarında Galatasaray 113, Trabzonspor ise 94 gol attı. Geçen sezonki lig maçlarını Galatasaray, Trabzon’da 1-0, evinde de 2-1’lik skorlarla kazandı. Sezonun ikinci yarısında Türk Telekom Arena’da yapılan maçı Trabzonspor, kırmızı kartlar nedeniyle 7 kişi tamamlarken, bordo-mavili futbolcu Salih Dursun, müsabakanın hakemi Deniz Ateş Bitnel’e gösterdiği kırmızı kartla spor kamuoyunu uzun süre meşgul etmişti.

İstanbul’daki lig maçları

İki ekip arasında İstanbul’da yapılan lig karşılaşmalarında Galatasaray, galibiyet sayısında rakibine büyük üstünlük kurdu. Trabzonspor, İstanbul’daki 43 lig maçında Galatasaray’ı sadece 9 kez yendi, Galatasaray evinde 23 kez galip geldi. İstanbul’daki 11 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Galatasaray’ın İstanbul’daki 58 golüne karşılık, Trabzonspor 44 gol kaydetti.

Farklı skorlu galibiyetler

Galatasaray, Trabzonspor karşısında en farklı skorlu galibiyetini 26 Mayıs 2001’de İstanbul’daki lig maçında 4-0’lık sonuçla aldı. Trabzonspor ise 5 Ağustos 1978’de İstanbul’daki özel maç ile 1 Ekim 1995’de Trabzon’daki lig karşılaşmasında Galatasaray’ı 4-1 yendi. Bu arada, 15 Kasım 1998’de İstanbul’da Trabzonspor’un 5-3 kazandığı lig maçında filelere giden toplam 8 gol, taraflar arasındaki en gollü karşılaşma olarak kayıtlara geçti.

Ligde son 10 maç

Galatasaray ile Trabzonspor arasında ligde yapılan son 10 maçta alınan sonuçlar şöyle:

Sezon Maç Sonuç

2011-2012 Trabzonspor-Galatasaray 2 - 4

Galatasaray-Trabzonspor 0 - 0

2012-2013 Trabzonspor-Galatasaray 0 - 0

Galatasaray-Trabzonspor 2 - 0

2013-2014 Galatasaray-Trabzonspor 2 - 1

Trabzonspor-Galatasaray 1 - 4

2014-2015 Galatasaray-Trabzonspor 0 - 3

Trabzonspor-Galatasaray 2 - 1

2015-2016 Trabzonspor-Galatasaray 0 - 1

Galatasaray-Trabzonspor 2 - 1

Galatasaray ile Trabzonspor 87. randevuda

Galatasaray ile Trabzonspor, Süper Lig'in 8. haftasında oynayacakları maçla birlikte 87. kez karşı karşıya gelecek. Bu maçlarda sarı-kırmızılıların 39 galibiyeti, bordo mavili takımın ise 26 galibiyeti bulunuyor.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında yarın saat 19.00'da TT Arena'da Trabzonspor ile mücadele edecek. Ligde geride kalan 7 haftada sarı-kırmızılılar 5 galibiyet, 2 beraberlik ile averajla 3. sırada bulunurken, bordo-mavililer 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 12. sırada yer alıyor.

87. randevu

İki takım Süper Lig'in kurulduğu 1959 tarihinden itibaren 86. kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Galatasaray 39 kez sahadan galip ayrılırken, Trabzonspor26 kez rakibini mağlup etti. Taraflar 21 maçta eşitliği bozamadı.

Aslan evinde geçit vermiyor

Sarı-kırmızılılar, bordo-mavililerle evinde oynadığı 43 maçın 24'ünden 3 puanla ayrılırken, 8 kez de mağlup oldu. 11 maçta ise birbirlerine üstünlük sağlayamadılar.

Eren ve Bruma takımı sırtlıyor

Ligde Galatasaray'ın attığı 13 golün 5'inde imzası bulunan Eren Derdiyok, Trabzonspor'a karşı Teknik Direktör Riekerink en önemli hamlesi konumunda bulunuyor. Bu sezon gösterdiği performansla gözleri üstünde toplayan Bruma'da sarı-kırmızılıların hücum silahlarından.

Muslera'dan geçit yok

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın kötü gidişatında iyi bir performans sergileyemeyen Muslera, bu sezon göz dolduruyor. Kritik pozisyonlarda yaptığı kurtarışlarla takıma destek veren Uruguaylı file bekçisi, bu sezon oynadığı 7 karşılaşmada kalesini 5 gole kapatamadı. Muslera ligde en az gol yiyen 2. kaleci konumunda bulunuyor.

Sneijder görev bekliyor

Galatasaray'ın Trabzonspor karşısında sakatlığı devam eden İzlandalı futbolcu Kolbeinn Sigthorsson dışında eksik bulunmuyor. Milli takım kampında sakatlanan ve Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda oynanan Gençlerbirliği maçında oynamayan Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder, bu hafta takımla antrenmanlara çıktı. Sneijder, Teknik Direktör Riekerink'in görev vermesi halinde Trabzonspor maçında sahada olacak.

Galatasaray ile Trabzonspor karşılaşmasında Fırat Aydınus düdük çalacak. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Hakan Yemişken yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Tolga Özkalfa.

Trabzonspor, zorlu deplasmanda 3 puan peşinde

Spor Toto Süper Ligin 8'inci haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor, kötü başladığı sezonda derbi galibiyetiyle taraftarının yüzünü güldürmek istiyor.

Ligde oynadığı 7 maçta sadece 7 puan toplayan Trabzonspor, Galatasaray maçıyla kötü gidişe son vermek istiyor. 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi ile ligde 12'nci sırada yer alan bordo mavililerde zorlu maç öncesi hedef 3 puan olarak belirlendi. Türk Telekom Arena Stadında oynanacak olan mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek.

AYTAÇ KARA CEZALI

Trabzonspor'da Akhisar Belediyespor maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Aytaç Kara bu maçta görev alamayacak. Teknik direktör Ersun Yanal'ın, son oynanan Akhisar Belediyespor maçının 11'inden farklı olarak orta sahada cezalı olan Aytaç'ın yerine Onaziye, forvette ise beklenen katkıyı sağlayamayan Hyun-Hun Sukun yerine Ndoyeye görev vermesi bekleniyor.

SON 5 DERBİ MAÇI KAZANAMADI

Bu arada, Spor Toto Süper Ligde oynadığı son 5 derbi maçını kaybeden Trabzonspor, yarın Galatasaray deplasmanında kazanıp, 5 maçlık galibiyet özlemine son vermek istiyor. En son 2015-16 sezonunun 2nci haftasında Atatürk Olimpiyat Stadında oynanan maçta Beşiktaşı 2-1 mağlup eden bordo mavililer, aynı sezonun ilk yarısında Galatasaraya 1-0, Fenerbahçeye 2-0 ve ligin ikinci yarısında ise Beşiktaşa 2-0, Galatasaraya 2-1, Fenerbahçeye de 4-0 mağlup olmuştu. Galatasaray ile oynadığı son 2 maçı da kaybeden Trabzonspor, rakibi karşısındaki son galibiyetini 2014-15 sezonun 27'nci haftasında yine Ersun Yanal yönetiminde almıştı.

FUTBOLCULARA KART UYARISI

Ligin ilk 7 haftasında 20 sarı ve 1 kırmızı kart gören Trabzonsporda Galatasaray maçı öncesi futbolculara kart uyarısı yapıldı. Bordo mavililerde Mehmet Ekici 3 sarı kart ile ceza sınırında bulunurken, Durica, Uğur, Bero, Suk ve Okay da 2şer sarı kartla ligde takımın en çok sarı kart gören oyuncuları arasında yer aldı. Teknik direktör Ersun Yanalın futbolcuları, kart konusunda daha dikkatli olmaları yönünde uyardığı kaydedildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler