HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayat Şarkısı 14. Bölüm Fragmanı 10 Mayıs

Kanal D ekranların sevilen dizisi Hayat Şarkısı 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Hayat Şarkısı 10 Mayıs Salı akşamı ekrana gelecek bölümde neler olacak. Hayat Şarkısı 14. Bölüm fragmanıyla 10 mayıs salı Kanal D ekranlarında.

Hayat Şarkısı 14. Bölüm Fragmanı 10 Mayıs

Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Hayat Şarkısı yeni bölüm tanıtım fragmanı nefesleri kesti. Başrollerinde Burcu Biricik,Birkan Sokullu,Tayanç Ayaydın,Ecem Özkaya ve Ahmet Mümtaz Taylan yer aldığı her hafta ilgiliyle izlenen dizisi Hayat Şarkısı yeni bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı. Son bölümüyle ekrana gelen dizi bir sonraki hafta şimdiden merakla bekleniyor. Hayat Şarkısı 14. bölüm fragmanı 10 mayıs Salı günü Kanal D'de.

Cem üzerine aldığı evleri Zeynep'e tekrardan verdi. Karşılığında Bayram amcadan 100 bin TL para aldı. Bayram'ın büyük hareketi sonrası 600 bin TL'lik evinden olan Cem'in yeni planı belli olurken Cem'le Kerim odada karşılaşır. Bayram gereğini yaptığını ve bir daha karşılarına çıkmayacağını söyleyerek durumu tatlıya bağlar. Ancak

KERİM CEVHER ÇİLEDEN ÇIKTI!

![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/1506642/640xauto.jpg)

Yaşananlardan sonra Kerim Cevher oldukça sinirlendi. Bayram'ın tembihleriyle Hüseyin'e duyurmak istemedi. Hüseyin Cevher konuyu öğrenirse ortalık iyice karışacaktı. Tam o da telefonla Arif'i aradı ve gizli polis bulmak istediğini söyledi. Kerim ne yaptıysa bu yaşananı aklından çıkartarak asıl mevzuya girdi. Emniyet'te tanıdığı olup olmadığını sorarak dün akşam 11 12 sularında yaralamalı veya önemli trafik kazası olup olmadığını sordu. Konuya kimin karıştığını sormadan öğrenmek için emniyete telefon açarak şok gerçekle yüzleşecekler.

![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/1506643/640xauto.jpg)

Hayat Şarkısı 14. bölümde Cem'in Zeynep ve Hülya'yı tehditleri yine artaacak. Cem artık ölüme susamıştır ve karşılığını alacak. Nilay ve Melek Bahar'ın peşine düşerek köylerine gittiler. Köye geldiklerini köyün eskilerinden Hatice öğnerek Bayram'a söyler ve artık Bayram'da arama için kollarını sıvar. Ya çocuk kendi torunları çıkarsa sorusuna yanıt aramak için yola koyulurlar. Hayat Şarkısı yeni bölümüyle 10 mayıs Salı akşamı Kanal D ekranlarında.

Hayat Şarkısı 14. Bölüm Fragmanı!

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler