HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayat Şarkısı 28.Bölüm Fragmanı 1 Kasım Tanıtımı Hülya Zor Durumda

Kanal D Dizisi Hayat Şarkısı 28.Bölüm Fragmanı Yayınlandı.01 Kasım Tanırımı Hayat Şarkısı 28.Bölümde Neler Olacak. Hayat Şarkısı 28.Bölüm Özeti Hayat Şarkısı 28.Bölümde Neler Olacak Hayat Şarkısı 28.Bölüm İzle

Hayat Şarkısı 28.Bölüm Fragmanı 1 Kasım Tanıtımı Hülya Zor Durumda

Hayat Şarkısı 27. Bölüm Özeti:

Uzun zamandır hasret kaldığı Mehmet’e kavuşan Filiz’in anneliğin sandığı kadar kolay olmadığını anlaması uzun sürmeyecektir. Ailenin erkeklerinden umudunu kesen Hülya sorunu kendi yöntemleriyle çözmeye karar verir ve harekete geçer. Mahir ise Hülya’nın bir çılgınlık yapmasını engellemek için zamanla yarışmaktadır.

Hüseyin ile Zeynep kızları Ceren’in daha fazla zarar görmemesi için karşılıklı tavizler vererek ilişkilerine yeni bir rota çizmeye karar verirler. Cem’in yeni para kaynağı olarak seçtiği Filiz’e yakınlaşma çabaları meyvelerini vermeye başlarken Nurgül de Hüseyin’e olan ilgisini artık saklamamaktadır. Ardı ardına gelen olaylar Hülya’nın sağlığını olumsuz yönde etkilemeye başlarken hiç beklemediği biri kendisine yardım eli uzatacaktır.

Hayat Şarkısı 26. Bölüm Özeti:

Yapılan tetkikler sonucunda Filiz ile Mehmet’in DNA’sı uyuşur. Mahkemeden çıkan karara göre Mehmet’in nüfusunda anne adı Hülya yerine, Filiz olarak değiştirilecektir. Bu kararı duyan Hülya çılgına döner.

Hem Kerim’e hem de Bayram’a olan güvenini kaybeder ve yine kontrolü eline almak için kendi bildiği yöntemlere döner. Filiz’le konuşmak için Filiz’in evine gittiğinde kararı kutlayan, sokaklarda dans eden Filiz’i görür ve kontrolünü kaybeder. Arabayı, öldürme kastıyla Filiz’in üzerine sürer.

Hayat Şarkısı 25. Bölüm Özeti:

Filiz’in açtığı annelik tespit davası Mehmet’in DNA’sının Filiz’inkiyle karşılaştırılması kararı ile sonuçlanır. Hülya bunu duyunca deliye döner; herkes uykudayken Mehmet’i de alıp evi terk eder. Bu durumdan habersiz uymakta olan Kerim, gece yarısı gelen telefonla aldığı haberle sarsılır.

Başta Süheyla olmak üzere evin kadınları Filiz’in, Mehmet’ten başka bir bebek için Kerim’e dava açtığını zannetmektedir. Kendi aralarında yaptıkları tahminlerden bir sonuca ulaşamaz, hep birlikte Filiz’e gidip detayları öğrenmeye ve diğer bebeği görmeye karar verirler.

Hayat Şarkısı 24. Bölüm Özeti:

Hülya ile Kerim barışır ve tekrar evlerine dönerler ancak mutluluklarına yeni bir gölge düşer. Filiz, Mehmet’in velayetini almak için savaş başlatmıştır. Öncelikle Mehmet’in annesi olduğunu kanıtlamak için hukuk yoluyla DNA testi talep eder.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler