HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kahreden Acı Haber 10 Şehit Kimlikleri Açıklandı'mı?Son Durum Ne?

Son Dakika Gelişmesi Şırnak Ve Mardinde Hain Saldırılar 10 Askerimiz Şehit Oldu Kimlikleri Açıklandımı Blgede Operasyonlar Devam ediyor Son Durum Ne?

Kahreden Acı Haber 10 Şehit Kimlikleri Açıklandı'mı?Son Durum Ne?

Edinilen ilk bilgilere göre, yeni Şırnak-Van karayolu Şırnak Cezaevi yakınlarında bulunan kontrol noktasına bir grup PKK’lı terörist tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırının ardından çatışma çıktı. Yaralıların olduğu bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

DHA'nın haberine göre ise güvenlik kaynakları saldırıda 6 askerin şehit olduğunu bildirdi.

YOL GÜVENLİĞİ SAĞLAYAN ASKERLERE YÖNELİK

AA'nın haberine göre saldırı yapımı süren Şırnak-Van karayolunun güvenliğini sağlayan askerlere yönelik düzenlendi.

Saat 17.02 itibarıyla çatışmanın sürdüğü belirtiliyor.

Mardin'de 4 askerin şehit olmasının ardından bu kez Şırnak'tan acı haber geldi.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, yapımı süren Şırnak-Van karayolunun güvenliğini sağlayan askerlere PKK'lı teröristlerce saldırıda bulunuldu.

Karayolu üzerindeki cezaevi yakınlarında bulunan kontrol noktasında çıkan çatışmada 6 asker şehit oldu. Yaralılar da olduğu belirtiliyor.

Çatışmanın sürdüğü bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

Bölgede teröristlerin yakalanması için operasyon başlatıldı.

Şırnak'ta son dakika gelişmesi! Şırnak'ta bir grup PKK'lı terörist tarafından, güvenlik noktasına roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırı ve ardından yaşanan çatışmada, ilk bilgilere göre, 6 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı.

ROKETATAR VE UZUN NAMLULU SİLAHLARLA SALDIRDILAR

Olay, saat 11.00 sıralarında, yeni Şırnak-Van karayolu Şırnak Cezaevi yakınlarında, kentteki sokağa çıkma yasağı nedeniyle kurulan güvenlik noktasında meydana geldi. Edinilen ilk bilgilere göre, bir grup PKK'lı terörist, burada görev yapan asker ve koruculara roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırdı. Saldırının ardından çatışma çıktı.

ÇATIŞMA 6 SAATTİR SÜRÜYOR!

Bölgeye çok sayıda ambulans ve güvenlik görevlisi gönderilirken, çatışmanın yaklaşık 6 saattir sürdüğü öğrenildi. Saldırı ve çatışmada, 6 askerin şehit olduğu, 2 askerin yaralandığı öğrenildi.

MARDİN'DE DE 4 ASKER ŞEHİT DÜŞTÜ, BİR GÜNDE 10 ŞEHİT

Türkiye bugün şehit haberleriyle sarsıldı. Mardin'in Derik-Kızıltepe karayolunun Derik ilçesi girişindeki Tepedağ köyü yakınlarında, teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının, sabah saatlerinde asker ve korucuları taşıyan minibüsün geçişi sırasında infilak ettirilmesi soncu meydana gelen patlamada, 4 asker şehit olmuş, 4'ü asker, 2'si korucu 6 güvenlik görevlisi yaralanmıştı.

Bu acı haberin hemen ardından Şırnak'tan gelen 6 şehit haberiyle gün içinde şehit düşen asker sayısı 10'a yükselmiş oldu.

Şırnak’ta yol kontrolünü sağlayan askeri time bugün PKK’lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıdan sonra çatışma çıktı. Çatışmada ilk belirlemelere göre 6 askerin şehit oldu, 1 asker yaralandı. Aralıklarla devam eden çatışmada 1 PKK’lı terörist öldürülürken, bölgeye takviye birlikler gönderildi.

Şırnak - Uludere karayolu üzerinde bulunan cezaevi yakınlarında yol güvenliğini sağlayan askeri time, bugün saat 14.30 sıralarında bir grup PKK’lı terörist tarafından önce roketatar, sonra otomatik silahlarla saldırı düzenlendi.

Askerlerin karşılık vermesi ile çatışma çıktı. Çatışma bölgesine çok sayıda ambulans gönderilirken, ilk belirlemelere göre 6 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı. Çatışmada 1 PKK’lı terörist de öldürüldü.

Çatışmanın halen sürdüğü belirtilirken, yaralanan asker Şırnak Asker Hastanesi’ne kaldırıldı. Bölgede çatışma ile birlikte başlayan operasyonun ise hava destekli genişletilerek sürdüğü bildirildi.

YOL GÜVENLİĞİ SAĞLAYAN ASKERLERE YÖNELİK

AA'nın haberine göre saldırı yapımı süren Şırnak-Van karayolunun güvenliğini sağlayan askerlere yönelik düzenlendi.

KALABALIK PKK'LI GRUP SALDIRDI

Saldırıyı kalabalık bir PKK'lı grubun düzenlediği belirtiliyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler