HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Sevda 37.Bölüm Fragmanı 28 Eylül Tanıtımı Star Tv Kemal'in İntikamı

Star Tv'nin İzlenme Rekorları Kıran Dişzisi Kara Sevda 37.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Kara sevda 37.Bölüm Fragmanında Neler Yaşanacak heyecan Dorukta Kara Sevda 37.Bölüm sakın Kaçırmayınız

Kara Sevda 37.Bölüm Fragmanı 28 Eylül Tanıtımı Star Tv Kemal'in İntikamı

Nihan ve Kemal acılar içinde kavrulur. Nihan bebeğiyle birlikte yalnız kalmış ve Emir’den bebeğini korumak için türlü yollara başvurmuştur. Diğer yandan Nihan kardeşi Ozan‘ı hastanede kaybetmiş ve onun acısıyla şu hayatta bir kez daha yıkılmıştı.

Emir‘le yasak ilişki yaşayan Zeynep’in bu durumun ortaya çıkmasından korkusu devam ederken zamanı geldiğinde yüzleşmek zorunda kalacaktır. Kemal hiç beklenmedik bir tanığın ifadesiyle hapse atılır.

Kemal hiç bilmediği bir dünyanın içerisinde hapistedir ve aynı zamanda hem Emir’le hemde Galip‘le demirler arkasında da savaş vermektedir. Hapiste uzun bir süre geçiren Kemal kendi adaletini sağlamanın vakti geldiğini düşünmektedir.

Büyük gün gelir ve Kemal hapisten çıkar. Kemal hapisten çıktığı ilk günün saatlerinde hayatınında ilk önemli sınavını geçmeye çalışacaktır. Kemal kendi hesaplarına göre mi hareket edecek yoksa sevdasının peşinden mi gidecek?

Yeni sezonun ilk bölümünde acısı ve öfkesi aşkının önüne geçen Nihan, Kemal'e karşı ifade verince Kemal tutuklu yargılanmak üzere hapishaneye gönderilir. Ozan'ın ölümünün üzerine bir de Önder'i kaybetmenin boşluğunu yaşıyan Vildan'ın dünyası başına yıkılır. Kardeşinin acısını yireğinde hisseden Leyla ona evini ve yüreğini açar. Ozan'ın ani intiharını şüpheli bulan komser Ozan'ın eşyalarını incelemeye alır ve eşyaların arasında Emir ve Zeynep'in resmine rastlar. Kaçmak için otogara giden Zeynep fenalaşarak hastaneye kaldırılır. Ve orada bebeğini kaybettiğini öğrenir. Nihan Kemal'i son birkez görmek için hapishaneye gider ve ona hamile olduğunu söylemek ister ancak Kemal onunla görüşmeyi kabul etmez... Kemal'e öfkelenen Nihan, dışarıda kendisini bekleyen gazetecilere Emir'le bebek beklediklerini söyler.

Nihan Kemal'in olmadığı bir şehirde nefes alamayacağına karar vererek gitmeye karar verirken, onun gideceğini tahmin eden Emir, peşine babasını takar.

Kara Sevda Son Bölüm Özeti

Yaşadıkları acı ile savrulan Kemal ile Nihan savrulmuştu. Biri elini kana bulamıştı ve hesap vermekteydi. Öteki ise kardeşinin ölüm haberini aldığında yıkılmıştı. Öte yandan Emir ölüm kalım savaşından kurtulmuştu. Nihan’ın artık kardeşinin ölümünden sonra Emir’le bağı kalmamıştı. Kemal’in verdiği hesap hiç beklenmedik bir tanığın verdiği ifade ile sonuçlanmıştı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler