HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiralık Aşk 54. bölüm İzle Star Tv Canlı Yayın

Star Tv Kiralık Aşk 54. bölüm İzle Star Tv Canlı Yayın Kiralık Aşk 54. bölüm Hd Kalitesinde Donmadan izle Kiralık Aşk 54. bölüm Bölüm Tek Parça İzle Kiralık Aşk 54. bölüm İzle Star Tv Canlı Yayın

Kiralık Aşk 54. bölüm İzle Star Tv Canlı Yayın

Kiralık aşk yeni bölümde Ömer ve Defne'nin arasındaki duygusal sahneler yaşanıyor. Defne, Ömer'in yaptığı baskıya ne kadar dayanabilecek? Diğer yandan Neriman yaptıklarından bin pişman olduğunu dile getiriyor.

Ömer ve Defne hiç beklenmedik bir anda karşılaştılar. Bu ani karşılaşmadan sonra adeta taşlar yerinden oynuyor. Ömer gergin ve ısrarcı. Sinan'a Defne'yi istediğini söylüyor. Peki Ömer Defne'yi kazanmak için neler yapacak?

Neriman yaptıklarından bin pişman. Ömer'le konuşması lazım. Yeğeninden af diliyor. Peki Neriman'ın Ömer'de az da olsa kredisi kaldı mı? Neriman'ın barışma teklifini, kabuklarını kıran Ömer kabul eder mi? Ömer'le karşılaşan ve allak bullak olan Defne, Pamir'in davet teklifi ile ne yapacağını bilemez. Ömer'le ilgili tüm hayallerini bitirmeye çalışan Defne bu bölümde aşk, öfke ve ihtirasla karşısınızda!

Şirketten ayrılan ve butik açan Koray, Ömer'e onu Passionis'e alması için yalvarmaya başlıyor. Koray şirkete geri dönmek için neler neler yapacak acaba? Koray'ın kendini zorla kabul ettirme resitalini hep birlikte izliyoruz. Koray Passionis'e geri dönemeyecek mi? Peki Pamir? Koray'la çalışmaya ne der?

Kariyerinin zirvesinde olan Defne'ye teklif üzerine teklif geliyor. Passionis'in ve StilVagonu'nun lojistiği artık Defne'ye emanet. Peki bu durum Ömer ve Pamir'i diğer taraftan Seda ve Sinan'ı hangi durumlara sürükleyecek?

Ve beklenen Defne Ömer karşılaşmasında kazanan aşk mı yoksa gurur mu olacak?

Ömer ve Defne hiç beklenmedik bir anda karşılaştılar. Bu ani karşılaşmadan sonra adeta taşlar yerinden oynuyor. Ömer gergin ve ısrarcı. Sinan'a Defne'yi istediğini söylüyor. Peki Ömer Defne'yi kazanmak için neler yapacak?

Neriman yaptıklarından bin pişman. Ömer'le konuşması lazım. Yeğeninden af diliyor. Peki Neriman'ın Ömer'de az da olsa kredisi kaldı mı? Neriman'ın barışma teklifini, kabuklarını kıran Ömer kabul eder mi? Ömer'le karşılaşan

ve allak bullak olan Defne, Pamir'in davet teklifi ile ne yapacağını bilemez. Ömer'le ilgili tüm hayallerini bitirmeye çalışan Defne bu bölümde aşk, öfke ve ihtirasla karşısınızda!

Şirketten ayrılan ve butik açan Koray, Ömer'e onu Passionis'e alması için yalvarmaya başlıyor. Koray şirkete geri dönmek için neler neler yapacak acaba?

KİRALIK AŞK SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Kiralık Aşk 52. bölümü ile sezona veda etmişti. Yayınlanan 52 bölüm boyunca aşk ve heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Kiralık Aşk'ta izleyiciler her hafta Defne ve Ömer'in aşklarını soluksuz takip etti. Ve dizinin 52. Bölümü olan sezon finalinde nefesler tutuldu. Defne ve Ömer tam kavuştu, aşk yeniden alevlendi ve düğün günü geldi çattı derken umulmadık bir gelişme yaşandı.

Evlilik hazırlıkları tüm olumsuzluklara rağmen bitmişti. Hatta düğüm günü Defne'nin başından aşağı limonata dökülmesine rağmen Ömer olaya el atmış ve şahane bir gelinlik daha almıştı. Nikah zamanı gelip çattığında Ömer'in yaptığı duygusal konuşma sırasında olmuştu her ne olduysa. Defne, bir anda tüm gerçekleri Ömer'le paylaşmaya karar verdi.

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU? Star TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Kiralık Aşk'ta heyecan dolu bölümüyle ekranlara geldi. Aradığı huzuru bir türlü bulamayan Ömer aşkın peşinden mi koştu yoksa gururunu mu seçti? Neriman ise tekrardan sahneye çıkarak kartları yeniden dağıttı. http://www.a24.com.tr/kiralik-ask-55-bolum-fragman--omer-aski-mi-secti-haberi-40075678h.html?h=51

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler