HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiralık Aşk 55. Bölüm Fragmanı İzle 7 Eylül Tanıtımı Defne Ömer Öpüşme Sahnesi

Star Tv'nin İzlenme Rekorları Kıran Dizisi Kiralık Aşk 55. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Kiralık Aşk 55. Bölüm Fragmanı İzle Kiralık Aşk 55. Bölüm Fragmanı Neler Olacak Kiralık Aşk 55. Bölüm Fragmanı Heyecan Dorukta Kiralık Aşk 55. Bölüm Fragmanı Sakın Kaçırm

Kiralık Aşk 55. Bölüm Fragmanı İzle 7 Eylül Tanıtımı Defne Ömer Öpüşme Sahnesi

Kiralık Aşk 54. bölümde kendisini Ömer'in kollarında bulan Defne, yaşadıklarını bir rüya sansa da kendini toplayıp Ömer'in kucağından hızla iner. Ömer ise aylardır hayalini kurduğu sevdiğinin kucağındaki varlığı ile aşk sarhoşu olmuştu. Ne olacaktı şimdi yokluğunu kabullenmek için deli gibi çalışan Defne, Ömer'in varlığından uzak durmak için nasıl bir yol bulacaktı? Ömer tüm kabatin kendisinde kabullenmiş ve Defne'sini geri istemektedir. Peki ya Defne?

Öte yandan Neriman'ın Pamirile ilgili planları Ömer'in gelmesi ile çıkmaza girer ancak Defne'den çok hoşlanan Pamir'in ondan vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Ömer'in döndüğünü öğrenen Neriman, ondan defalarya özür dileyip kendini affettirmek için çabalar. Oysa hepsi boşadır. Sevdiği kadınla aralarında yaşananların, hayatlarının darmadağan neden olmasının tek nedeni olan yengesini affetmek çok zordur. Üstelik canı hala bu kadar yanarken.

Passionis yeni ofisi diğer şirketle paylaşmak zorunda kalınaca lojistik de ortak kullanılmak zorunda kalınır. Buna bir çözüm getirmesi istenen Defne, özel bir çalışma hazırlayarak her iki firmanın da onayını alır böylece artık her iki firmanın da lojistik müdürü olarak görev yapacaktır.

Kiralık Aşk’ın geçen haftaki bölümünde Sinan’ın kendisini bularak şirketlerinin batmak üzere olduğunu anlattığı Ömer ani bir kararla ülkesine döner. Aradan geçen bir yılda çok şey değişmiş olup, değişmeyen tek şey ise Defnesine olan aşkıdır. Bir şirkette yönetici olarak çalışmaya başlamış yoğun mesai saatleri arasında Ömer’i bir parça olsun unutmaya çalışmaktadır. Ancak her zaman her yerde kazanan aşk Ömer ve Defne’yi hiç beklemedikleri bir an ve zamanda yeniden karşı karşıya getirir. Ve yarım kalan hikaye tam da kaldığı noktadan yeniden başlar…

Ömer’in karşısına çıkması ile kafası karışan Defne kalbi ile mantığı arasında sıkışıp kalır. Mantığı kendisini dinlemeden bir kez olsun anlamaya çalışmadan çekip giden Ömer’e çok kızgındır ama kalbi… Gururunun aşkının önüne geçmesine izin veren Ömer, Defne’yi yeniden kazanmak için neler yapılacak? Defne Ömer’ini affedebilecek mi?

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Kiralık Aşk 53. son bölümünde, Ömer aşkı mı seçti, gururunu ve prensiplerini mi? İşte öğrenme vakti geldi. Defne yükselişte, başı dik ve kararlı bu defa. Neriman, sahneye çıkıyor ve kartları yeniden dağıtıyor. Kim kimin için “Kiralık Aşk” olarak tutuluyor?

Sinan artık başka bir yerde. Üstelik hayatımızı karmakarışık edecek bir Pamir Marden var artık. Seda Berensel sahneye çıkıyor. Yepyeni, sürpriz aşklar başlıyor. Sinyor İplikçi aşkıyla kavrulmuş, daha büyük daha çarpıcı, daha karanlık olarak dönüyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler