HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kısmetse Olur Nur geri döndü! Nur Erkoç yeniden evde

Kısmetse Olur programında sürpriz geri dönüş. Kısmetse Olur Nur eve yeniden geri döndü. Ayrıldığında hayranları tarafından büyük baskıya kalan Kanal D, Kısmetse Olur evine Nur Erkoç'u yeniden getirdi. Nur Erkoç bu hafta eve geri dönüyor.

Kısmetse Olur Nur geri döndü! Nur Erkoç yeniden evde

Kısmetse Olur 8 Mayıs 2016 tarihinde Nur Erkoç eve geri dönecek. Elenmesiyle ses getiren ve hayranları tarafından geri dönmesi için her yol denenerek mutlu sona ulaşan Nur Erkoç hayranları sonunda başardı. Nur Erkoç bu hafta pazar günü Haftanın Finalinde eve geri dönüyor. Kısmetse Olur Nur eve dönünce evde tüm dengeler değişecek.

Mehtap ve Melis arasında kalacak olan Nur dönüşü süper olacak. Mehtap ve Nur arasında kavga gerçekleşecek ve Semih Nur koruyacak. Ancak Semih ve Nur arasında aşk yaşanır yaşanmaz mı bilinmiyor. Çünkü Semih, Ayça teklif etmiş ve Nur'u beklemeden aşk yaşamaya çalışmıştır.

Nur Erkoç kimdir?

25 Şubat 1993 doğumlu Nur Erkoç, 1.67 boyunda 49 kilo. Balık Burcu olan Nur Erkoç Üniversite öğrencisi. Kısmetse Olur evinde Emre Ubeyli flört etmiş ardından Semih ile aşk yaşayarak haftanın birincisi olmaya başlamıştı. Oldukça çok sevilen hayranları tarafından bir hafta birinci oldukdan sonra öbür hafta programa elenerek veda etmiştir. Nur Erkoç daha önce Moda Sokakta programına katılmış ve cast olduğu iddia edilmişti. Ayça ve Emre aşkı bitince eve giren Nur Emre ile kısa sürede tanışmış olsa da aşk olarak Semih tercih etmişti. Nur Erkoç daha önce bir kere evlenip boşanmış. Programda bunu saklayan Nur'un yalanı ortaya çıkmıştı. Ayrıca anneside oyuncu olan Nur Cast şirketleri elemanlarından biri olarak programda yer alıyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler