HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Konyaspor Braga Maçı İzle Tivibu Spor2 Şifresiz Canlı İzle

UEFA Avrupa Ligi Konyaspor Braga Maçı İzle Tivibuspor2 İzle Konyaspor Braga Tivibuspor 2 Canlı İzle Konyaspor Braga Maçını Şifresiz Tivibu Spor 2 İzle Canlı Maç Yayını

Konyaspor Braga Maçı İzle Tivibu Spor2 Şifresiz Canlı İzle

Konyaspor Braga maçını canlı izleme şansına haberimizden ulaşabilirsiniz. Avrupa Ligi'nde bu akşam Türk gecesi yaşanacak. Osmanlıspor, Konyaspor ve Fenerbahçe maçları bu akşam Tivibu Spor ekranlarından canlı izlenecek. İşte Konyaspor Braga maçı canlı izleme bilgileri…

Konyaspor Braga maı canlı izle ( Üyelik gerektirir )

Atiker Konyaspor bu akşam H Grubu 3. hafta maçında Portekiz ekibi Sporting Braga'yı konuk edecek. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak

mücadele saat 20:00 başlayacak. Karşılaşmada Azeri hakem Aliyar Agayev düdük çalacak. Mücadele Tivibu Spor 2'den naklen yayınlanacak.

Konyaspor'un muhtemel 11'i

Serkan Kırıntılı

Douglas

Ali TUran

Vukovic

Skubic

Ali Çamdalı

Hadziahmetovic

Öler Ali

Meha

Halil İbrahim

Bajic

Braga'nın muhtemel 11'i

Jose Marafona

Lazar Rosic

Andre Pinto

Wanderson Baiano

Marcelo Goiano

Nikola Vukcevic

Mauro

Wilson Eduardo

Ahmed Hassan

Ricardo Horta

Pedro Santos

Atiker Konyaspor, Braga maçının hazırlıklarını tamamladı

Atiker Konyaspor, Braga ile yarın oynayacağı UEFA Avrupa Ligi H Grubu 3. hafta maçının hazırlıklarını tamamladı.

Kayacık Tesisleri'nde Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleşen antrenman öncesi, Kocaman oyuncularla saha içerisinde bir süre toplantı yaptı. Isınma hareketleri ve çabukluk çalışması ile başlayan antrenman pas çalışması ile devam etti. Yeşil-beyazlı oyuncular basına kapalı bölümde Braga maçının taktik çalışmasını gerçekleştirdi. Atiker Konyaspor bu çalışmayla hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Braga, Atiker Konyaspor maçından 3 puan hedefliyor

Braga Teknik Direktörü Jose Peseiro, Atiker Konyaspor'u hafife almamaları gerektiğini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu üçüncü maçında yarın Atiker Konyaspor ile karşılaşacak olan Portekiz ekibi Braga'da Teknik Direktör Jose Peseiro ve Mısırlı oyuncu Ahmed Hassan basın toplantısı düzenledi. Grup aşamasının çok zor bir aşama olduğunu bildiklerini belirten Braga Teknik Direktörü Peseiro, “Maçta elimizden geleni yapacağımıza söz veriyorum. Gol noktasında sıkıntı çektiğimiz doğru ama forvetlerimize inancım tam. Biz sahaya bir takım olarak çıkıyoruz. Takımda forvetler gol atmazsa diğer takım arkadaşları atabilir. Forvetler her zaman gol atmazlar bazen diğer takım arkadaşlarına katkı sağlarlar ve asist yaparak gol attırırlar. Yarınki maçta gol atmak için her şeyi yapacağız” diye konuştu.

"Her takıma saygımız vardır"

Portekizli bir basın mensubunun "Avrupa liginde Konyaspor'u en zayıf takım olarak değerlendirebilir miyiz?" sorusu üzerine Peseiro, “Her takıma saygımız vardır, bu futbolun bir ahlakıdır. Konyaspor'u da hafife almamamız gerekiyor. Evet Avrupa ligine ilk defa katılıyor olabilirler ama grup aşamasında gösterdikleri performans takdire değerdir. İstatistikler ne olursa olsun yarın ki maçta hiçbir istatistiğe bakmadan bizim sahada 90 dakika göstereceğimiz performans önemlidir. Burada bizi çok iyi bir şekilde ağırladıkları için de ayrıca minnettarım” şeklinde konuştu.

"Elimden gelen her şeyi ortaya koyacağım"

Braga'nın Mısırlı forvet oyuncusu Ahmed Hassan da, “Buraya performansımdan yüzde yüzünü gösteremeye geldim. Elimden gelen her şeyi ortaya koyacağım. Üzerimde hiç baskı yok. Hocama da takım arkadaşlarıma da güvenim sonsuz. Gol atmayı umursamıyorum yeter ki takımım kazansın. Takımımın kazanması için de çok güzel bir şekilde oynamaya çalışacağım. Beraberlik bizim için yeterli olmayacağının farkındayım. Yarınki maçtan 3 puanla sahadan ayrılacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Basın toplantısının ardından Braga maçın oynanacağı statta basına ilk 15 dakikası açık olarak gerçekleştirdiği son çalışmayla Atiker Konyapor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye çekildi.

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcilerimiz Atiker Konyaspor ve Osmanlıspor bu akşam üçüncü maçlarına çıkıyor. L Grubu'nda Steaua Bükreş'i 2-0 yenip, İsviçre'de Zürih'e 2-1mağlup olan Osmanlıspor saat 20.00'de İspanyol ekibi Villarreal'i ağırlıyor. İsrailli hakem Liran Liany'nin yöneteceği mücadelede konuk takımda sakatlıkları süren Musacchio, Cheryshev, Jokic ve Soldado forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11’LER

OSMANLISPOR: Karcermarskas, Vrsajevic, Numan, Aykut, Tiago, Pinto, Musa, Lawal, Delarge, Ndiaye, Regattin, Rusescu

VILLARREAL: Asenjo,

M. Gaspar, A. Gonzalez, V. Ruiz, Jaume, Castillejo, Trigueros, Bruno, Soriano, Bakambu, Sansone

Tarihinde ilk kez uluslararası kupalara katılan ve UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda Shakhtar Donetsk'e 1-0, Gent'e ise 2-0 kaybeden Atiker Konyaspor ise Braga ile karşılaşacak. Ev sahibi yeşil-beyazlılarda cezalı olan Rangelov dışında eksik bulunmuyor. Saat 20.00'de Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak mücadeleyi Azeri hakem Aliyar Aghayev yönetecek.

MUHTEMEL 11’LER

ATİKER KONYASPOR: Serkan Kırıntılı, Skubic, Ali Turan, Vukovic, Douglas, Volkan Fındıklı, Ali Çamdalı, Ömer Ali, Hora, Meha, Bajic

BRAGA: Marafona, Baiano, Artur, Jorge, Rosic, Goiano, Vukcevic, Mauro, P. Santos, Horta, A. Hassan, Eduardo

Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda 20.00'da başlayacak maçı Tivibu Spor 2 verecek.

UEFA Avrupa Ligi'ne istediği gibi başlayamayan Atiker Konyaspor, Braga karşısında ilk galibiyetini almak istiyor.

Yeşil-beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçında grubun favorisi olarak gösterilen Shakhtar Donetsk'e 1-0, deplasmanda Gent'e ise 2-0 yenildi.

Braga ise ilk maçta Gent ile 1-1 berabere kalırken, ikinci maçta Shakhtar Donetsk'e 2-0 yenildi.

H Grubu'nun diğer maçında Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk, Lviv Arena'da Belçika takımı Gent'i ağırlayacak.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki puan durumu şöyle:

Takım O G B M A Y Av. P

1- Shakhtar Donetsk 2 2 0 0 3 0 3 6

2- Gent 2 1 1 0 3 1 2 4

3- Braga 2 0 1 1 1 3 -2 1

4- Konyaspor 2 0 0 2 0 3 -3 0

Maçı Azerbaycanlı hakem yönetecek

Atiker Konyaspor-Braga maçını

Azerbaycan Futbol Federasyonundan Aliyar Aghayev yönetecek.

Aghayev'in yardımcılıklarını Zeynal Zeynalov ile Rza Mammadov'u yapacağı maçın ilave yardımcı hakemleri Orkhan Mammadov ve Rahim Hasanov, dördüncü hakemliğini ise Mubariz Hashimov üstlenecek.

UEFA Avrupa Ligi: Osmanlıspor - Villarreal maçı saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi: Osmanlıspor - Villarreal maçı saat kaçta hangi kanalda?

Vukovic ve Hora maç saatinde belli olacak

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir'e konuk olan Atiker Konyaspor'da defans oyuncu Jagos Vukovic ve forvet Ioan Hora sakatlıkları nedeniyle kadroya alınmamıştı.

Dün yapılan antrenmanda takımla beraber antrenmana çıkan Vukovic ve Hora'nın durumunun maç saatinde belli olacağı öğrenildi.

Atiker Konyaspor'un, Braga mücadelesine çıkması beklenen 11'i şöyle:

Serkan Kırıntılı, Douglas, Ali Turan, Vukovic, Skubic, Ali Çamdalı, Hadziahmetovic, Ömer Ali Şahiner, Meha, Halil İbrahim Sönmez, Bajic.

UEFA Avrupa Ligi’ne istediği gibi başlayamayan Atiker Konyaspor, Braga karşısında ilk galibiyetini almak istiyor. Konyaspor, ilk maçında grubun favorisi Shakhtar Donetsk’e 1-0, deplasmanda Gent’e ise 2-0 yenildi. Braga ise ilk maçta Gent ile 1-1 berabere kalırken, ikinci maçta Shakhtar'a 2-0 yenildi. H Grubu’nun diğer maçında Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk, Lviv Arena’da Gent’i ağırlayacak. Yani temsilcimize gruptan çıkmak adına bu kritik maçta zafer gerekiyor. Aykut Kocaman ve öğrencileri de 3 puana inanıyor.

Vukovic ve Hora belirsiz!

Konyaspor’da defans oyuncu Jagos Vukovic ve forvet Ioan Hora sakatlıkları nedeniyle kadroya alınmamıştı. Dün yapılan antrenmanda takımla beraber antrenmana çıkan Vukovic ve Hora’nın durumunun maç saatinde belli olacağı öğrenildi. Konyaspor - Braga maçı saat 20.00'den itibaren Tivibuspor2'den canlı ve şifreli olarak ekranlara gelecek.

KONYASPOR - BRAGA MAÇI CANLI / GRAFİKLİ ANLATIM

Atiker Konyaspor-Braga muhtemel 11'ler

Konyaspor: Serkan, Skubic, Ali Turan, Vukovic, Douglas, Volkan, Ali Çamdalı, Ömer Ali, Hora, Meha, Bajic / Teknik direktör: Aykut Kocaman

Braga: Lima, Goiano, Rosic, Jorge, Baiano, Mauro, Tiba, Santos, Alan, Eduardo, Hassan / Teknik direktör: Jose Peseiro

Aykut Kocaman'dan Fenerbahçe açıklaması

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe iddialarına yanıt verdi. UEFA Avrupa Ligi'nde yarın oynayacakları Braga maçı öncesi konuşan Kocaman, Fenerbahçe'ye geçmiş olsun mesajı da gönderdi. UEFA Avrupa Ligi H Grubu 3. hafta maçında Portekiz ekibi Braga'yı konuk edecek Atiker Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman açıklamalarda bulundu. Yeşil-Beyazlı takımın hocası, kritik mücadele hakkında, "Shakhtar Donetsk maçından daha iyi durumdayız. Bu maça hazırız. Biraz daha motiveyiz. Braga final oynayan bir takım. Söz vermek doğru bilmiyorum ama son ana kadar işimizi en iyi şekilde yapacağız. Braga karşılaşması ciddi anlamda bize yol gösterici bir maç olacak" ifadelerini kullandı.

'İşime duygularımı karıştırmam'

Kocaman, Fenerbahçe söylentilerine ilişkin ise şöyle konuştu: "Fenerbahçe'ye geçmiş olsun, sıkıntılı durum yaşamışlar. İşime duygularımı karıştırmam. Bu şekilde devam edecek. Bu söylentiler benim dışımda gelişiyor, gurur duyuyorum diyemem. Profesyonelce kendimi takımıma adamış kişilerden bir tanesiyim."

Konya - Braga maç yayın bilgileri

STAT: Konya Büyükşeyir Belediyesi

SAAT: 20.00

YAYIN: Tivibu

HAKEM: Aliyar Agayev

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler