HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

New York'ta Şiddetli Patlama Ölü Ve Yaralılar Var

Amerikanın New York Şehrinde Patlama Ölü Ve Yaralılar Var Bömlgede Son Durum Ne Patlama Saldırımı Neler Oluyor?

ABD'nin New York'ta bir binada meydana gelen patlama nedeniyle 5 kişi yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ABD'nin New York'un Bronx bölgesinde bir dairede patlama meydana geldi. 2'si itfaiyeci az 5 kişi yaralandığı patlama nedeniyle patlamanın yaşandığı binanın çevresindeki iki binada da hasar meydana geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, çevrede bulunan evler de boşaltıldı.

Patlamadan kısa bir süre önce gaz sızıntısı ihbarı yapıldığı ifade edilirken, patlamanın da bu nedenle meydana gelmiş olabileceği kaydedildi.

New York'un, Bronx semtinde sabah 07.30 sıralarında çok şiddetli bir patlama meydana geldi. Henüz doğrulanmayan kaynaklara göre, patlama sırasında Bölge İtfaiye Müdürü yaşamını kaybettiği, 7 itfaiyeci ve polis yaralandı.

Bölge itfaiye ekipleri, sabah 06.20'de yapılan gaz sızıntısı ihbarının ardından belirtilen adrese gitti. Eve girdiklerinde gaz sızıntısının olduğu evin bir uyuşturucu laboratuvarı olduğunu fark eden itfaiye ekipleri derhal polise haber verdi. Çok sayıda

polis ekibi de olay yerine sevk edildi.

Güvenlik güçleri ve itfaiye ekipleri evde inceleme yaptığı sırada, çok şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamanın ardından başlayan yangına yaklaşık yüz kişiden oluşan itfaiye ekibi anında müdahale etti.

Yetkililerin olay sonrası yaptıkları ilk açıklamalara göre, evin uyuşturucu imal edilen bir laboratuvar olduğu kaydedildi.

Henüz yetkililer tarafından doğrulanmayan bazı kaynaklar, patlamada itfaiye müdürünün yaşamını yitirdiğini iddia ettiler. Reuters haber ajansı olayda yedi kişinin yaralandığını açıkladı. Patlama sonrasında çıkan yangın kontrol altına alındı. Olayla ilgili resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler