HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

No: 309 19. Bölüm İzle Son Bölüm İzle Fox Tv Canlı Yayın

fOX tV dİZİSİ No: 309 19. Bölüm iZLE No: 309 19. Bölüm Yeni Bölüm İzle No: 309 19. Bölümde neler olaqcak fox tv canlı yayın

No: 309 19. Bölüm İzle Son Bölüm İzle Fox Tv Canlı Yayın

NO 309 YENİ BÖLÜM

no 309 da yeni bölüm nefesleri kesecek onur ve lale aşkında yeni gelişmeler var bu gelişmeler olumlu mu yoksa olumsuz mu olacak fox tv de yeyımlanan romantik komedi dizisinin 19. bölüm fragmanı yayımlandı bu akşam izleyicileriyle buluşacak olan no 309 dizisi nefesleri kesecek yeni bölümde neler olacak.

YENİ BÖLÜMDE

Onur ve lale arasında ki ilişki giderek güçleniyor. onur ve lale bebek bakımı için birlikte kursa yazılıyor. onu ve lale evlenmeye karar verirler. bu duurm karşısında ne tepki vereceği merakla beklenen pelinsu 'nun ne tepki vereceği yeni bölümde bizlerle olacak. onurun annesi pelinsu ile neler konuşuyor. Aralarındaki buzların erimesinin ardından Onur ve lale evlenme kararı aldıklarını ailelerine bildiriyorlar.

doğum kursuna giden onur ve laleye eşlik edecek olan filiz ve erol eşlik edecek. bunların yanı sıra kurtuluş ve samet galerinin açılışını yapacaktır. fakat ikisinide kötü sürpriler beklemektedir. nikahın yakın zamanında olacagını ögrenen pelinsu hain planlar yapmaya hazırlanıyor. yeni bölümde nefesleri kesecek olan no 309 da neler olacak tüm soruların cevabı yeni bölümde izleyicileriyle buluşacak.

Onur, Lale’nin kendisini öpmesini Pelinsu’ya bir meydan okuma olduğunu düşünerek ona tavır alır. Artık bir şeyler yapma sırası Lale’dedir. Onur’un gönlünü almak için harekete geçen Lale, Pelinsu’nun daha da hırslanmasına sebep olur.. Bu arada Erol’la arası bozulan Filiz Lale’lerin evinde kalmaya başlarken aldatıldığından şüphelenen Nilüfer Kurtuluş’un peşine düşer.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler