HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şahane Damat Final'mi Oldu?Yeni Bölüm Varmı Yokmu Neden Yok!

Star Tv'nin Sevilen Dizisi Final Yaptı Şahane Damat Neden Final Yaptı Dizi reyting KJurbanımı Oldu Yeni, Bölüm Vramı Yokmu Neden Yok Yyaınlanacakmı?

Şahane Damat Final'mi Oldu?Yeni Bölüm Varmı Yokmu Neden Yok!

Star TV ekranlarında yayınlanan dizi yüksek reyting almasına ve gününde en çok izlenen dizi olsada yayından kaldırıldı.

Şahane Damat 23 Ağustos ekrana gelecek bölümle ekran macerasını tamamlayacak. Osman Sınav başka bir kanal geçme ihtimali olmayan diziyi yayından kaldırttı.

Şahane Damat Konusu

Melike gurbetçi ailesine İstanbul'da tek başına yaşayabilmek ve ikna edebilmek için küçük yalanlar söylemiş bir kızdır. Ailesi kızının müthiş bir evde yaşadığına ve doktor nişanlısıyla yakında evleneceğine inanmaktadır. Gerçekte ise Melike açlık sınırında yaşayan hayallerine bir magazin dergisinin burç yazarlığı yapacak kadar yakındır. İşin daha da kötüsü ailesine yüzük taktıkları yalanını söylediği cerrah Mehmet Çırağan Melike ile değil patronuyla nişanlıdır. Günün birinde Melike hayallerindeki haberi yakalamıştır fakat ucu cerrah Mehmet'e dokunmaktadır. Gerçekler gün yüzüne çıktığında Melike'yi nasıl bir hayat beklemektedir.

Şahane Damat Oyuncuları

Sponsor

Burcu Özberk (Melike)

12 Aralık 1989 Eskişehir doğumlu yetenekli oyuncu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Huricihan Sultan karakteri ile büyük beğeni toplamıştır. Güneşin Kızları dizisinde Nazlı Yılmaz karakteriyle büyük bir kitleye sahip olmuştur.

Ali Ersan Duru (Mehmet)

19 Eylül 1984 Ankara doğumlu yakışıklı oyuncu Osmangazi Üniversitesi Maliye Bölümünden mezun olmuştur. Üç yıllık tiyatro eğitimi bulunmaktadır. Lale Devri, Başrolde Aşk, Hayat Devam Ediyor, Yağmurdan Kaçarken, Bugünün Saraylısı, Gönül İşleri ve Aşk Zamanı gibi dizilerde rol almıştır.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler