HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şampiyonlar Ligi Maç Yayını Veren Kanallar Şifresiz Maç Yayınları

Şampiyonlar Ligi Şifresiz Canlı Maç Yyaınları Hangi Kanalda Şifresiz Yayınlanıyor Canlı Maç Yyaınları Şifers,iz Canlı İzle

Şampiyonlar Ligi Maç Yayını Veren Kanallar Şifresiz Maç Yayınları

Şampiyonlar Ligi 1. Tur B Grubunda mücadele eden Beşiktaş bu akşam Dynamo Kiev'i ağırlayacak. Saat 21:45'te başlayacak maçı Alman Felix Zwayer yönetecek. Siz de yazımızdan bu maçı canlı izleyebilir canlı yayın yapan yabancı kanalları takip edebilirsiniz. Dynamo Kiev ve Beşiktaş, Avrupa kupalarında sekiz kez karşılaştı ve Kiev ekibi bu maçların beşini kazandı. Köklü bir geçmişe sahip olan iki takım karşılaşmalarında Beşiktaş rakibine kendi evinde üstünlük sağladı. Futbolseverler ise Beşiktaş Dynamo Kiev maçı canlı izlemek için kolları sıvadı. Şampiyonlar Liginin büyük heyecana sahne olduğu akşamda siz de yazımızdan yararlanarak maçı canlı takip edebilir ayrıntıları bulabilirsiniz.

İki takım son oynadığı karşılaşmalara baktığımız zaman temsilcimiz Beşiktaş son 5 maçta, 3 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Dynamo Kiev ise 3 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 1 galibiyet alabildi. Kiev, Avrupa kupalarında Türk takımları ile 18 kez karşılaştı ve bu maçların sadece üçünü kaybetti. Ancak Kiev bu üç maçın ikisini Beşiktaş'a karşı kaybetti. İki takımın son eşleşmesinde Kasım 2011'de Beşiktaş galip gelmişti.

9. RANDEVU

Dynamo Kiev ve Beşiktaş, Avrupa kupalarında sekiz kez karşılaştı ve Kiev ekibi bu maçların beşini kazandı. Kiev, Avrupa kupalarında Türk takımları ile 18 kez karşılaştı ve bu maçların sadece üçünü kaybetti. Ancak Kiev bu üç maçın ikisini Beşiktaş'a karşı kaybetti. İki takımın son eşleşmesinde Kasım 2011'de Beşiktaş galip gelmişti. Beşiktaş evinde oynadığ son dört Avrupa kupası maçının sadece birini kazanabildi. Ancak, Beşiktaş Avrupa kupalarında evinde oynadığı son 11 maçta sadece bir kez yenildi ve bu süreçte iç sahada sadece Arsenal'e gol atamadı.

GRUPTA SON DURUM

Şampiyonlar Ligi 1. Tur B Grubunda mcücadele eden Beşiktaş, Napoli, Benfica ve Dynamo Kiev'den oluşuyor. İlk maçlarda Napoli Kiev'i mağlup ederken Beşiktaş'ta Benfica ile Portekiz'de 1-1 berabere kalmıştı. Grupta puan durumuna baktığımız zaman ilk maçlar sonunda lider Napoli'nin puanı 3. İkinci sırada Beşiktaş puanı 1. Üçüncü sırada Benfica puanı 1. Son sırada ise Kiev var puanı 0.

MAÇ SONUÇLARI

13/09 Dynamo Kiev 1 - 2 Napoli

13/09 Benfica 1 - 1 Beşiktaş

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Tolga, Andreas Beck, Marcelo, Tosic, Caner Erkin, Adriano, Oğuzhan, Gökhan İnler, Atiba, Quaresma, Aboubakar

Dynamo Kiev: Oleksandr Shovkovskiy, Vitorino Antunes, Evgen Makarenko, Domagoj Vida, Evgen Khacheridi, Sergiy Sydorchuk, Viktor Tsygankov, Denys Garmash, Serhiy Rybalka, Andriy Yarmolenko, Junior Moraes

MAÇ BİLGİLERİ

Beşiktaş, Dinamo Kiev maçına; beyaz forma, beyaz şort ve beyaz konç ile çıkacak. Kaleci kırmızı forma giyecek. Mücadeleyi Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer yönetecek. Felix Zwayer'in yardımcılıklarını Thorsten Schiffner ve Marco Achmüller yapacak. Markus Häcker dördüncü hakem olacak. Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci maçında Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile karşılaşacak. 28 Eylül Çarşamba günü Vodafone Arena’da oynanacak mücadele saat 21:45’te başlayacak.

CANLI YAYIN YAPAN KANALLAR

Tivibu Spor 2, Arena Sport 4 HD (cro) beIN MAX 8 (españa) beIN Sports MAX 9 (france) beIN Sports MENA 8 HD BT Sport Extra 6 *RED Button Futbol 2 (ukraine) / HD Kanal Ukraine / HD MATCH! Igra / HD Sky Sport 8 (germany) / HD SuperSport 8 za

KİEV SADECE 1 KEZ YENİLDİ

Dynamo Kiev Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda oynadığı son beş maçta sadece bir kez yenildi. Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son sekiz maçın sadece birini kazanabildi ev bu maçların dördünde gol atamadı. Şampiyonlar Ligi'nde iç sahadaki son üç maçını da kaybeden Beşiktaş, turnuvadaki en kötü serisini yaşıyor. Dynamo Kiev Şampiyonlar Ligi'ne katıldığı son 12 sezonda sadece bir kez gruptan çıkmayı başarabildi.

KARTAL SON DAKİKALARDA GÜLÜYOR

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde attığı son beş golün dördü maçların 86. dakikalarından sonra geldi. Beşiktaş Avrupa kupalarında oynadığı son 17 maçın 16'sında rakiplerine gol atmayı başardı. Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon ilk haftada Lyon ile birlikte en çok top kapan iki takımdan birisiydi. Beşiktaş, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında en çok ikili mücadele kazanan takımdı.

Beşiktaş Dinamo Kiev maçını 28 Eylül Çarşamba günü kendi evinde oynayacak. Karşılaşma 21.45'te başlayacak ve Tivibu'dan ekrana gelecek.

Devler liginde kura çekimlerinde iyi bir gruba düşen Beşiktaş, Benfica deplasmanından 1 puan alıp gruplara avantajlı bir başlangıç yaptı. Beşiktaş'ın, Şampiyonlar Ligi'deki maçların yayıncı kanalları belli oldu.

BEŞİKTAŞ'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI HANGİ KANALDA?

13 Eylül: Benfica (D) - TRT 1

28 Eylül: Dinamo Kiev - Tivibu

19 Ekim: Napoli (D) - Tivibu

1 Kasım: Napoli - TRT 1

23 Kasım: Benfica - Tivibu

6 Aralık: Dinamo Kiev (D) - TRT 1

BEŞİKTAŞ'A ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE DİŞİNE GÖRE TAKIMLAR GELDİ

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde şanslı bir kura çekerek, Avrupa'nın birçok devinden sıyrılmayı başardı.

Siyah-Beyazlı temsilcimiz, Benfica, Napoli ve Dinamo Kiev ile aynı gruba düştü. Temsilcimiz ilk maçında Benfica deplasmanın 1 puanla dönmesini bildi

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler