HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor eleme ne zaman yapılacak? Mayıs 2016

Survivor'da bu hafta eleme olacak mı? Survivor 2016 eleme ne zaman gerçekleşecek. Survivor 2016 Mayıs ayında ilk eleme ne zaman yapılacak. Birleşme partisi nedeniyle Survivor'da eleme sistemi değişti. Peki ilk eleme ne zaman hangi tarihte gerçekleşecek.

Survivor eleme ne zaman yapılacak? Mayıs 2016

Survivor'da nefesler tutuldu. Bu hafta Birleşme Partisi nedeniyle yarışmacıların adaları birleşti. Yeni haftada elemenin nasıl gerçekleşeceği merakla bekleniyor. Acun Ilıcalı Survivor'da eleme sisteminin birleşme partisi nedeniyle bu hafta yeni bir karar aldı. Survivor'da bu hafta(3 Mayıs) eleme olmayacak. Haftaya Pazar günü bir Dokunulmazlık Oyunu daha oynanacak ve elenen isim belli olacak.

Survivor Mayıs 2016 ilk eleme ne zaman?

Bu hafta Survivor'un yeni kurallarından biri Bireysel Dokunulmazlık oyununu ilk gün ismi yazılan isim katılamayacak. Bireysel Dokunulmazlık oyunu ismi yazılmayan adaylar tarafından oynanacak ve 1. olan kişi 2. eleme adayını belirleyecek. Yeni kural gereği SMS 1. olan kişi 3. eleme adayını elemeyecek. Bu hafta Survivor'da eleme gerçekleşmeyecek. Haftaya oynanacak Dokunulmazlık Oyunu sonrasında kaybeden adadan 2 isim daha çıkacak ve bu şekilde 4 kişi elemeye kalacak. İki takımdan çıkacak 4 adaydan biri Survivor programına veda edecek. Yeni kurallar sonrası haftaya oldukça sert bir eleme gerçekleşecek. Atakan haftaya Dokunulmazlık Oyununu oynar mı merakla beklenecek. Atakan'sız Ünlülerin Dokunulmazlık kazanması oldukça zor. Bu durumda eleme adayına 4 kişi birden Ünlüler ekibinden çıkabilir. Böylelikle Yunus Günçe yüksek ihtimalle potaya girerek yarışmaya veda edebilir.

Birleşme Partisinden sonraki ilk Dokunulmazlık oyunu oynayan Ünlüler Dokunulmazlık takım olarak kaybedip strestli hale düştüler. Bireysel Dokunulmazlık Oyunu Ezgi kazanamazsa adı yazılması kesin gözüyle bakılıyor.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

1- Yunus Günçe elendi

2- Semih Öztürk elendi

3- Ezgi Avcı elendi

4- Nagihan elendi

5- İbrahim Yattara Bireysel Dokunulmazlık kolyesi kazandı.

EZGİ Mİ ATAKAN MI ELENECEK!

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler