HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor kim elendi? Atakan mı Yunus Günçe mi

Survivor 2016 bu hafta kim elendi? Survivor'da nefes kesen Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler Avatar Atakan ismini söylediler. Atakan Bireysel Dokunulmazlık Oyununu oynayamayacak olması nedeniyle Ezgi Avcı en büyük elenme riskiyle karşı karşıya. Ancak

Survivor kim elendi? Atakan mı Yunus Günçe mi

Survivor 2016 tüm hızıyla sürüyor. 6 kişi kalan Ünlüler takımı ile 6 kişi kalan Gönüllüler takımı arasında kıyasıya rekabette bu hafta Ünlüler Dokunulmazlık oyununu kaybetti. Survivor'da Ünlüler şok bir karar alanarak en iyi oyuncularından biri olan Atakan'ı eleme potasına soktular. Semih Öztürk,Nagihan ve Yunus Günçe Atakan ismini yazarken Yattara, Ezgi ismini yazdı. Atakan ve Ezgi ise elenmesi için Nagihan ismini verdi. 3 oy olarak eleme potasına Atakan girdi. Neredeyse yarışmanın en kuvvetli olan ismi Atakan eleme potasına girdi. Ancak daha kötüsü Bireysel Dokunulmazlık Oyununu oynayamayacak olması ve kendini Ezgi'yi kurtaramayacak.

ÜNLÜLER EZGİ'Yİ TERCİH EDECEKLERDİ!

![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/1506637/640xauto.jpg)

Survivor Ünlüler bugün Bireysel Dokunulmazlık Oyununda Ezgi haricinde kim kazanırsa kazansın Ezgi'nin adını vererek Atakan'a büyük bir darbe indirecekler. Survivor programında aşk yaşadıkları iddia edilen Ezgi ve Atakan çifti böylelikle elenme potasına beraber girecekler. Semih,Nagihan,Yattara ve Yunus Günçe birleşmesi Atakan'ın nasıl bir yol izlemesi gerektiğini gösterecek. Atakan hayranları 1. olduğunda ya da Bireysel Dokunulmazlık kazandığında oylarını Ezgi'ye yollamaya başlamışlardı. Şimdi Ezgi'nin böyle bir şansı da kalmadı. Atakan hayranları Atakan'a oy atarak Ezgi Avcı'yı SMS'de elenmesine sebep olacaklar. Ancak Yattara büyük bir sürpriz yaptı ve Yunus Günçe elemeye soktu.

3 MAYIS ÖDÜL OYUNUNU ÜNLÜLER KAZANDI!

Atış oyunlarında oldukça başarılı olan Ünlüler atış oyunları başarısı yine sürdü. 3 Mayıs salı akşamı oynanan Ödül oyunu atışa yakın olduğu için kazanarak ödülün sahibi oldular. 7-3 gibi bir skorla öne geçerek korku yaşayan Ünlüler, bu sefer farkın kapanmasına izin vermediler ve ödülü kaptılar.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

1- Yunus Günçe elendi

2- Semih Öztürk elendi

3- Ezgi Avcı elendi

4- Nagihan elendi

5- İbrahim Yattara Bireysel Dokunulmazlık kolyesi kazandı. Yattara sürpriz yaparak sözü tutmadı ve Yunus Günçe yazarak Ezgi'yi kurtardı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler