HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tatlı İntikam 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı 6 Ağustos Kanal D

Kanal D ekranlarında yayınlanan Tatlı İntikam 18. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Tatlı İntikam 18. bölüm fragmanıyla 6 Ağustos Cumartesi akşamı Kanal D'de. Tatlı İntikam Pelin'in kaçırılması Rüzgar'ın etkisi var mı. Hepsi ve daha fazlası Tatlı İntikam 18. Böl

Tatlı İntikam 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı 6 Ağustos Kanal D

Ekranların en çok sevilen dizilerinden biri olan Tatlı İntikam yeni bölümleri tam gaz devam ediyor. Tatlı İntikam 18. bölüm fragmanında neler olacak. Yayınlandığı günden beri reyting rekorları kıran Tatlı İntikam 6 Ağustos cumartesi ekrana gelen bölümde neler olacak. Tatlı İntikam 18. bölüm tanıtım fragmanı ve detayları haberimizde. Tatlı İntikam yeni bölümde büyük sürprizlere gebe olacak.

Pelin'in kaçırılması sonrası heri ki taraf için şüpheliler belli oluyor. Bazı şüphelilerin hem Pelin'in babası hem Sinan'ın yakınlarından olan Rüzgar'dan şüphelendiler. Tatlı İntikam yeni bölümde mutsuz olarak Pelin'in gelmesini bekleyen ev halkı bütün umutsuzluklar üzerindeyken Sinan'ın bağırarak Pelin'i yerde yatmasıyla gördü. Pelin'e ne olduğunu merak etti ve gözünü açması için ona yalvardı. Bakalım Pelin gözlerini açacak mı derken beklenen sahne gerçekleşti. Yakalananlar polise teslim edilirken Pelin'i iyileştirmek yine Sinan'a kalacaktı. Pelin ve Sinan arasında yaşanacak bu dakikalarda acaba Sinan doktor mu oldu söylentilerini de beraberinde getirdi.

TATLI İNTİKAM 6 AĞUSTOS YENİ BÖLÜM FRAGMANI!

Tatlı İntikam 6 Ağustos yeni bölüm fragmanında beklenildiği gibi herkes sakinliğini koruyacak. Süheyla beklenildiği gibi Sinan'a hiç yakın olmaması için yüklenmelerini sürdürecek. Bülent ve Başak arasında gerçekleşecek beklenmedik yakışma sonrasında, Simay beklenmedik bir tepkiyle karşılaşacak. Pelin, yaşlandığını zannettiği ve sana artık Tankut mı diyerek sorarak tatlılığını sürdürmeye devam etti. Tatlı İntikam nefes kesen fragmanında yaşananlar bu şekilde.

Tatlı İntikam 18. bölümüyle 6 Ağustos Cumartesi Kanal D'de.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler