HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tatlı İntikam 25.Bölüm Fragmanı 8 Ekim Tanıtımı Kanal D Sinan Pelin Öpüşmesi

Kanal D'nin En Çok İzlenen Dizilerinden Tatlı İntikam 25.Bölüm Fragmanı Yayınlandı.Tatlı İntikam 25.Bölüm Özeti Tatlı İntikam 25.Bölüm Hakkında Bilinmeyenler Tatlı İntikam 25.Bölümde Neler Olacak Tatlı İntikam 25.Bölüm İzle

Tatlı İntikam 25.Bölüm Fragmanı 8 Ekim Tanıtımı Kanal D Sinan Pelin Öpüşmesi

Tatlı İntikam 24. Bölüm Özeti

ARTIK HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK...

Zaman geçmiş, yollar ayrılmış, herkes değişmiştir... Pelin, hayata tutunmuş, kariyerinde yükselmiş, başarılı ve güçlü bir kadın olmuştur. Hayatında her şey kusursuz ilerlerken bir yıl sonra Sinan’la ilk kez karşı karşıya gelir. Sinan da, eski Sinan değildir. Her şeyi arkasında bırakıp giden Sinan, asi ve tutkulu bir serseriye dönüşmüştür.

Ya aşk? O da bitmiş midir? Pelin ve Sinan kalan tek bağları Filiya için bir araya gelirler. Bu buluşmayı hazırlayan onların geçmişinden habersiz Barış Atasoy’dur. Şimdi, Sinan için karar zamanıdır. Pelin’le aralarındaki bu bağı koparıp yeniden gidecek midir? Yoksa kalıp savaşacak mıdır?

Tatlı İntikam 23. Bölüm Özeti

Filiya’da Ceyda’nın çıkardığı yangın, Sinan ve Pelin’i alt üst eder. Pelin, başlarında bir uğursuzluk dolaştığını düşünmeye başlar. Sinan’la birliktelikleri bugüne kadar felaketten başka bir şey getirmemiştir. Zaten aileleri de birlikte olmalarından mutsuzdur. Bu yüzden Pelin’in aklı Sinan’la evlenme konusunda karışır.

Sinan ise, Filiya’nın şokunu atlatamamışken Pelin’in kapıldığı umutsuzlukla tam anlamıyla sarsılır. Şimdi, Sinan’ı zorlu bir sınav beklemektedir. Sinan, Filiya’yı eski günlere döndürebilecek midir? Peki, bütün bunlar yaşanırken Rüzgar boş mu duracak, yoksa son kozunu oynayacak mıdır?

Tatlı İntikam 22. Bölüm Özeti

Pelin’le büyük bir kavga eden Rüzgar ortadan kaybolur. Pelin, kendisini kaçıranın Rüzgar olduğundan emindir. Sinan ise, sonuna kadar Rüzgar’ın suçsuzluğuna inanmaktadır. İkili bu konuda gerilirken Başak da düğün planları yapmaktadır. Başak’ın düğünü, Pelin ve Sinan’ı yan yana getirmeye yetecek midir? Gerçekte Pelin’i kaçıran Rüzgar mıdır? Soruların cevapları bir bir ortaya çıkarken ikili yeni bir haberle sarsılır.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler