HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tek Kurban Irmak değilmiş Katilin telefonundan Çıkanlar Şoke Etti!

Türkiyeyi Derinden Sarsan Küçük Irmakın Katili Himmet A.'NIN Telefonundan Çıkanlar Herkesi Şoka Uğrattı Meger Tek Kurban Irmak Değilmiş?

Tek Kurban Irmak değilmiş Katilin telefonundan Çıkanlar Şoke Etti!

Katilin telefonundan çıkan korkunç gerçek! Manisanın Alaşehir ilçesinde tecavüz edildikten sonra vahşice öldürülen 4 yaşındaki Irmak Kupalın katilinin telefonundan çıkan korkunç gerçek: Tek kurban Irmak değilmiş!

Türkiye'yi yasa boğan ve öfkelendiren olayın detayları ortaya çıkmaya başladı. Hergün yeni bir olayın ortaya çıkması katil Hikmet'e karşı insanların öfkesi daha da artıyor. Bugün yeni bir haber daha gündeme düştü!

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde hurdacılık yapan Himmet A. tarafından öldürülerek bağa gömülen 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın cansız bedeni 9 gün sonra bulundu.

Haberin gelmesiyle Irmak'ın ailesi sinir krizi geçirdi. Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç ise yaptığı açıklamada cinayetle ilgili olarak 20 kişilik özel bir ekibin olaydan sonra 32 ayrı kamerayı incelediğini belirtti.

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde 8 gündür kayıp olan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın cesedi, bugün saat 16.35'te, Himmet A.'nın gömdüğünü söylediği bölgede yürütülen çalışmalar sonucunda bulundu . Herkes gömüldüğü yeri görünce büyük şok yaşadı

Toprağın 1.5 metre altında bulunan ve üstünde son giydiği elbisesi olduğu görülen Kupal'ın cesedinin bulunduğu yerin çevresi, güvenlik şeridiyle çevrildi. Savcının olay yerine gelerek inceleme yapması, ardından minik çocuğu cesedinin otopsiye gönderileceği öğrenildi.

EMNİYET MÜDÜRÜ: 20 KİŞİLİK ÖZEL EKİP KURULDU Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç ise yaptığı açıklamada, 4 yaşındaki Irmak Kupal cinayetiyle ilgili 20 kişilik özel bir ekibin titizlikle çalıştığını ve olay gününe ait 32 ayrı kameranın kayıtlarının incelendiğini söyledi. Bilgiç, katil zanlısı Himmet A.'nın cezaevinde kendisine zarar verdiği iddialarının da doğru olmadığını belirtti.

TEK KURBAN IRMAK DEĞİLMİŞ Soruşturmayı derinleştiren polis, katil zanlısı Himmet A.'nın telefonunda farklı çocuklara ait fotoğraflar buldu. Manisa Emniyet müdürlüğü durumu Milli Eğitim Müdürlüğüne bildirdi. Okullardaki rehber öğretmenler uyarıldı. Pedofili olanların sayısının hiçte az olmadığı, çocukların Hikmet A. gibilere kurban gitmemesi için uyarıldı. Çocuk fotoğraflarının mahalleden mi başka yerdenmi olduğunun araştırıldığı iddia edildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler