HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ünlü Sanatçı Az Önce Öldü!Hayranları ŞOKTA!

Ünlü Sanatçı Az Önce Hayatını Kaybetti Hayranları Şoka Girdi peki şimdi Ne Olacak Ünlü Sanatçı Neden Hayatını Kaybetti

Ünlü Sanatçı Az Önce Öldü!Hayranları ŞOKTA!

İngiliz şarkıcı Pete Burns 57 yaşında yaşamını yitirdi. 1980’li yıllarda Dead or Alive adlı grubuyla birlikte fırtınalar estiren son dönemde de sürekli geçirdiği estetik operasyonlarla gündemde olan Pete Burns, hayatını kaybetti.

‘KALBİNİN DURMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ’

Menajeri Facebook’tan yaptığı duyuruda 57 yaşındaki Burns’ün ani kalp durması sebebiyle öldüğünü açıkladı. Açıklamada Burns’ün ailesinin ve arkadaşlarının bu ani kayıp nedeniyle büyük üzüntü duyduğu da belirtildi.

Pete Burns, kendisini üne kavuşturan DeaO or Alive grubuyla birlikte 1980’lerin kültür ikonları arasında sayılıyordu. Grup, 1985 tarihli You Spin Me Round adlı şarkıyla dönemin müzik listelerinde ilk sıralara yerleşti. Bu şarkı kısa bir süre önce yapılan anketlerde 1980’li yılların en iyi şarkısı seçilmişti.

ESTETİK OPERASYONLAR ONU BAMBAŞKA BİRİ HALİNE GETİRMİŞTİ

Grubun eski popülerliğini yitirmesinden sonra Pete Burns fiziksel görüntüsüyle konuşulmaya başlandı. Birbiri ardına estetik operasyonlar geçiren Burns, bambaşka bir görünüme büründü.

Burns, bir süre önce Chanel 5’ın Celebrity Botched up Bodies adlı programın yeni bölümüne konuk oldu. Burns “Bugüne kadar yüzümden estetik operasyon geçirdim. Umarım 80 yaşına gelip cennete gittiğimde Tanrı beni tanımaz” diye konuştu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler