HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu 191.son bölüm fragmanı

Kurtlar Vadisi Pusu 191.son bölüm fragmanı

Kurtlar Vadisi Pusu 191.son bölüm fragmanı

Kurtlar Vadisi Pusu 191.son bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu 191.bölüm 9 Mayıs 2013 Perşembe günü Sebastiyan'da. Polat koltuğunu terk ediyor. Kara vuruluyor. 191.yeni bölüm 9 mayıs perşembe günü Sebastiyan'da.

Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölümde Polat Alemdar ve Poyraz Karşı karşıya

Kızı elif in poyraz tarafından kaçırılması üzerine poyraz a testim olanPolat alemdar poyraz ın eline esir düşer. Polat ve poyraz ikilisininkonuşmaları tüm dikkatleri bu yöne çekti. Poyraz elif in öldürülmeyip verilmesikarşılığında Polat ın arkasındaki gücü öğrenmek istedi bunun üzerine Polatkendisinin tapınakçı olduğunu ve arkasındaki gücün bu olduğunu söyledi.

Kurtlar Vadisi Pusu'da Poyraz , Polat alemdar ın arkasındaki bu gücü bizzat görmek ister ve neredeolduklarının yerini ister. Polat alemdar poyraz a bir adres ve bazı şifrelerverir. Poyraz aldığı bu şifrelerler Polat ın söylediği yere gider ve aldığışifreyi kullanarak gizli bir binanın içine girer.

Kurtlar Vadisi Pusu'da Poyraz ın şifreyi kullanarak gizli yere girmesi üzerine Amerika ‘dan birkadın gelir. Kadın elif in üvey annesidir. Elif bebek iken kaçırılıp bu kadına verilmişti. Poyraz Amerika dan gelen bukadın ile görüştürülür. Kadın elif i geri almak niyetindedir. Poyraz ve kadınPolat ın öldürülmesi konusunda anlaşmaya varırlar. Poyraz telefonla kendiadamını arayarak Polat ın öldürülmesini söyler. Kurtlar vadisi pusu 191. Yeni bölümde Polat ölüm infazından kurtulabilecek mi?


Mynet Youtube

En Çok Aranan Haberler