HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu’da şok final

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 179. bölümünün son sahnesinde Abdülhey Maskeli'yi vurdu!

Kurtlar Vadisi Pusu’da şok final

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 179. bölümünde beklenmedik gelişmeler yaşandı.

Suriye'de öldü sanılan Polat Alemdar Maskeli olarak geri döndü dönmesine ama ölümden beter halde... Vücudu yanıklar içinde kalan Polat Alemdar, yüzünü Savcı Leyla ve kızı Elif dahil herkesten saklıyor.

Öte yandan İhtiyarlar Heyeti'ndeki haini bulmak için canını ortaya koyan Polat, vücudundaki yanıklar nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşıyor.

Adil Bey'i saf dışı bırakıp öldürmeye çalışan sözde sakat Sencer, 179. bölümde sürpriz bir şekilde tekerlekli sandalyesinden ayağa kalkarak KGK elemanlarından birini vurdu.

Bu arada Polat Alemdar'ı ve Memati Baş'ı Ak Saçlı olan Adil Bey'in öldürttüğünü sanan Abdülhey, hiç yapmaması gereken bir şey yaptı. Bölümün final sahnesinde Abdülhey, Maskeli Fedai'yi pusuya düşürdü. Abdülhey'in tabancasından çıkan kurşun Maskeli'yi hedef aldı. O anlar adeta izleyicinin nefesini kesti.

Kurşun, Maske'liyi vurdu mu? Vurdu ise Peki Polat Alemdar öldü mü? Polat Alemdar, kurtulmuş olabilir mi? Peki ya Sencer? Yürüyebildiği ortaya çıkan Sencer Mirsad'dan sonra kimi öldürmek peşinde? Tüm bu soruların cevabı 180. bölümde...

Kurtlar vadisi son bölüm izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

[**

**](http://sebastiyan.mynet.com/kurtlar-vadisi-pusu-izle-179-bolum-vid-1837904/)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler