HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi'nde strateji şoku!

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 182. bölümü aksiyon dolu sahneleriyle tüm Türkiye'yi ekrana kilitledi.

Kurtlar Vadisi'nde strateji şoku!

Polat Alemdar'ın KGT'nin, dolayısıyla Sencer'in eline geçmesiyle başlayan heyecan fırtınası, Kara'nın mühür avına çıkmasıyla devam etti. Mete'ye pusu atan Kara, mühürlü zarfların içinin boş olduğunu farkedince büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Sencer'in, İhtiyarlar Heyeti ile bürokrasi arasındaki irtibatı sağlayan kritik şahısları deşifre etmesiyle birlikte hareket kabiliyeti iyice genişledi. İhtiyarlar'ın strateji değişikliklerinin yürürlüğe girmesi için mühürlü zarfları, heyetin bürokratik koluna aktarılması görevi de Mete Aymar'a verildi. Böylece Kara'nın diğer Mete'ye attığı pusu da boşa çıkmış oldu.

YERLİ TEKNOLOJİK ATILIMI MI BALTALAYACAK?

Mete'nin, bürokratik bazı makamlara ilettiği zarflar arasında bir zarf vardı ki, ülkenin elini kolunu bağlayacak cinsten bir strateji değişikliğine işaret ediyordu:

"Teknoloji ve ARGE".

Bu zarf, akıllara ASELSAN ve benzeri teknoloji merkezlerini getirdi.

Sencer'in bu strateji değişikliği, Türkiye'nin son yıllarda yapmış olduğu özellikle askeri alanda yaptığı yerli teknoloji atılımını durduracağının sinyalini verdi. Türkiye'nin ARGE çalışmaları arasında, ağır sanayi, otomotiv, sağlık, bilişim teknolojileri gibi dünyada da büyük yankı uyandıran atılımlar da yer almakta.

SİLAHLARI İSRAİL'DEN ALIYORDUK!

Sencer'in son birkaç bölümdür İsrail'le yakınlaştığı görülüyordu. Hatta 182. bölümde de İsrail'e olan yakınlığını ispatlayabilmek için Polat'ı onlara teslim etti. Böylece, Türkiye'nin yerli silah sanayisinin durdurulması en çok İsrail'in işine yarayacak bir adım olarak görülüyor.

Zira Türkiye yakın tarihte silah ithalatının büyük bir bölümünü İsrail'den yapıyordu. Yerli silah üretiminin durdurulması da Sencer'in İsrail'e yaranma çabalarından biri olarak göze çarpmakta...

Kurtlar vadisi son bölüm izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

[**

**](http://sebastiyan.mynet.com/kurtlar-vadisi-pusu-izle-did70/?utm_source=MynetHaber&utm_medium=anchortext&utm_campaign=KurtlarVadisi)[](http://sebastiyan.mynet.com/kurtlar-vadisi-pusu-izle-did70/?utm_source=MynetHaber&utm_medium=anchortext&utm_campaign=KurtlarVadisi)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler