HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muhteşem Yüzyıl 112. bölümde cenaze var

Muhteşem Yüzyıl 112. bölümde Kaptan-ı Derya Barbaros Hayrettin Paşa’nın ölmesi Sultan Süleyman’ı hayli üzerken şehzadeleri de bir araya getirdi.

Muhteşem Yüzyıl 112. bölümde cenaze var

Muhteşem Yüzyıl 112. bölümde Sultan Süleyman’ın en iyi arkadaşı ve Kaptan-ı Derya olan Barbaros Hayrettin Paşa’nın ölümü büyük üzüntü yarattı. Ayrıca Mustafa, Bayezıt ve Selim, Barbaros Hayrettin Paşa’nın cenazesi için payitahta geldi. Muhteşem Yüzyıl 112.bölüm’de sarayda buluşan kardeşler arasındaki gerilim de arttı.

Mustafa, Bayezıt ve Cihangir’in yakınlığı Selim’i rahatsız ederken, Selim ve Bayezıt arasındaki gerginlik başta Süleyman olmak üzere herkesin dikkatini çekti. İki kardeşi barıştırmak için Mihrimah’ın düzenlediği yemekte kıyamet koptu ve kimsenin hatırlamak istemeyeceği bir felakete dönüştü.

Bu olayların neticesinde kardeşlerinin kendisine karşı cephe aldığını düşünen Selim, bir karar verdi. Sultan Süleyman’a herkesi şaşırtan şok bir teklifte bulundu.

Öte yandan Sümbül ise Cevher’in evinde geçirdiği gece, ağzından büyük bir sır kaçırdı. Fatma’nın kulağına gelen bu sır, sarayda tüm dengeleri alt üst edecek. Hürrem için zor günler kapıda gibi görünüyor!

Muhteşem Yüzyıl izle

dizi izle

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler