HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muhteşem Yüzyıl son bölüm fragmanları Sebastiyan’da

Muhteşem Yüzyıl 113.Bölüm’de Hürrem Sultan zor durumda

Muhteşem Yüzyıl son bölüm fragmanları Sebastiyan’da

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Muhteşem Yüzyıl etkileyici bir bölümle hayranlarının karşısına çıktı. Muhteşem Yüzyıl'ın 20 Kasım akşamı yayınlanan 112. bölümü izleyenlerden tam not almayı başardı. Muhteşem Yüzyıl 113. bölüm ilk fragmanı Star TV ekranlarında yayınlandı.

Muhteşem yüzyıl 113. Bölüm Özeti

Süleyman’ın Selim’e olan desteği kardeşler arasındaki uçurumu derinleştiriyor. Fatma’nın müthiş oyunuyla gizli oda açığa çıkıyor! Rüstem öfkeyle Hürrem’den hesap sorarken, Sümbül acı gerçekle yüzleşiyor. Süleyman ise Hürrem’e olan güvenini kaybediyor ! Atmaca, Nisa’nın canını bağışlıyor. Manisa’da ise Nurbanu doğum yapıyor. Hürrem, Süleyman’ın kendini affetmesi için çabalarken, Süleyman büyük bir sürpriz yapıyor.

Süleyman’ın Selim’e olan desteği Mustafa ve Bayezıt’ı öfkelendirir. Bayezıt’ın Mustafa’ya olan bağlılığı Hürrem’i endişelendirirken, Bayezıt’ın abisinden istediği yardım iki kardeşin bağını güçlendirir. Rüstem’in ise Mustafa için yeni bir planı vardır.

Gizli odayı bulan Fatma, bu sırrı açığa çıkarmak için bir oyun oynar. Hürrem’in kendisini dinlediğini öğrenen Rüstem, Hürrem ile karşı karşıya gelir.

Sümbül ise son bir umutla sevdiği kadınla yüzleşir.

Atmaca, Mihrünisa’nın hamile olduğunu öğrenince canını bağışlar. Mahidevran hamileliği saklamak için uğraşırken, Bayezıt abisinin Nisa ile gizlice evlendiğini öğrenir. Huricihan ise Bayezıt’a zarar vermemek için payitahttan ayrılır. Ancak Bayezıt’ın aşkından vazgeçmeye niyeti yoktur.

Hürrem’in ihanetiyle yıkılan Süleyman, iyice yalnızlaşmıştır. Hürrem Süleyman’ın kendisini affedeceğine inanırken, Süleyman’ın ona bir sürprizi vardır.

Muhteşem yüzyıl 113. Bölüm 1.Fragmanı

Muhteşem yüzyıl 113. Bölüm 2.Fragmanı

Muhteşem Yüzyıl

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler