HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muhteşem Yüzyıl’da Hürrem’in otoritesi tehlike altında

Muhteşem Yüzyıl 113. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Muhteşem Yüzyıl’da Hürrem’in otoritesi tehlike altında

Muhteşem Yüzyıl’da Hürrem’in sırrı ortaya çıkıyor. Sultan Süleyman’ın Şehzade Selim’e olan desteği kardeşler arasındaki uçurumu giderek derinleştiriyor. Fatma Sultan’ın müthiş oyunuyla gizli oda açığa çıkıyor! Rüstem Paşa öfkeyle Hürrem Sultan’dan hesap sorarken, Sümbül acı gerçekle yüzleşiyor.

Muhteşem Yüzyıl son bölümde Sultan Süleyman Hürrem’e olan güvenini kaybediyor ! Atmaca, Nisa’nın canını bağışlıyor. Manisa’da ise Nurbanu doğum yapıyor. Hürrem Sultan , Süleyman’ın kendini affetmesi için çabalarken, Sultan Süleyman’a büyük bir sürpriz yapıyor.

Muhteşem Yüzyıl 113. Bölüm’de Sultan Süleyman’ın Selim’e olan desteği Şehzade Mustafa ve Şehzade Bayezıt’ı öfkelendirir. Bayezıt’ın Mustafa’ya olan bağlılığı Hürrem’i endişelendirirken, Bayezıt’ın abisinden istediği yardım iki kardeşin bağını güçlendirir. Rüstem Paşan’nın ise Mustafa için yeni bir planı vardır.

Gizli odayı bulan Fatma, bu sırrı açığa çıkarmak için bir oyun oynar. Hürrem’in kendisini dinlediğini öğrenen Rüstem, Hürrem ile karşı karşıya gelir.

Hürrem Sultan’ın ihanetiyle yıkılan Sultan Süleyman, iyice yalnızlaşmıştır. Muhteşem Yüzyıl son bölümde Hürrem Sultan, Süleyman’ın kendisini affedeceğine inanırken, Sultan Süleyman’ın ona bir sürprizi vardır.

Muhteşem Yüzyıl son bölümde Sümbül ise son bir umutla sevdiği kadınla yüzleşir.

Muhteşem yüzyıl izle


En Çok Aranan Haberler