HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süleyman'ın korkuları gün yüzüne çıkıyor!

Muhteşem Yüzyıl'ın 109. bölümünde Hürrem, Süleyman’ın kulağına öyle bir şey fısıldıyor ki Mustafa büyük bir tehlikeye giriyor...

Yeni bölümleriyle Sebastiyan.com'da yayınlanan Muhteşem Yüzyıl, 109. bölümüyle yine nefesleri kesecek. 30 Ekim Çarşamba günü yayınalacak Muhteşem Yüzyıl'ın 109. bölümünde şu gelişmeler olacak:

Hürrem yeni bir şehzade doğmasına engel olmak için harekete geçiyor. Bayezıt gizlice geldiği Manisa’da Selim’e yakalanıyor. Zindana atılan Nurbanu’nun ise büyük bir sürprizi vardır. Mustafa ve Atmaca, Nisa’yı bulmak için çırpınıyor. Hürrem Süleyman’ın kulağına öyle bir şey fısıldıyor ki Mustafa büyük bir tehlikeye giriyor!

MUHTŞEM YÜZYIL SON BÖLÜM İZLE

Nisa'yı kaçıran Rüstem, Barbaros'u köşeye sıkıştırır. Barbaros, tek dileği itibarını tekrar kazanmak olan Rüstem'e beklediğinden fazlasını verecektir. Hersek'e giden Rüstem yerine kapıcılar ağasını bırakır. Azmi ve zekasıyla Sokollu Mehmed Hürrem'i de etkilemeyi başarır.

Hürrem’in ise Nazenin’le ilgili yeni planları vardır. Ancak Süleyman ile yaptığı konuşma her şeyi değiştirecektir.

Huricihan, Bayezıt'tan haber alma umuduyla sık sık Cihangir'le buluşur. Bayezıt'a yazdığı mektup yanlışlıkla Cihangir'in eline geçer. Cihangir, Huricihan’a karşı umutsuz bir aşka tutulur.

Bayezıt gizlice Manisa'ya gelir. Amacı Selim'in örtbas ettiği davayı gün yüzüne çıkartmaktır. Selim'e yakalanınca işler çığırından çıkar. Nurbanu zindanda umutla beklerken, Selim'in Nurbanu'yu affetmeye niyeti yoktur. Gazanfer ise Nurbanu'ya sürpriz bir teklifle gelir. Ama asıl sürprizi Nurbanu yapar.

Atmaca ve Mustafa Nisa’nın kaçırıldığını öğrenir öğrenmez harekete geçer. Hürrem'e yakın birinden gelen bilgi onları Nisa’ya götürür. Ancak Mustafa aşkına yenik düşünce öyle bir hata yapar ki Süleyman’la karşı karşıya gelir!

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler