HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seri katilin 4 kez idamı isteniyor

KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'da, eski eşi ile çocuğunu, kayınvalidesini ve bacanağını kurşun yağmuruna tutarak öldürdüğü ileri sürülen Erdal Korkmaz'ın (27) yargılanmasına başlandı.

Ağır Ceza Mahkemesi'nde, kasten 4 kişiyi öldürdüğü için 4 kez idam talebiyle yargılanan Erdal Korkmaz'ın, duruşmada hayli soğukkanlı olduğu görüldü. Korkmaz, "Eski eşim, kayınvalidem ve bacanağımı ben öldürdüm. Ancak, 9 yaşındaki Hüseyin'i vurduğumu hatırlamıyorum. Cinayeti, kayınvalidem Selvi Çolak bana hakaret ettiği ve beni başkalarına dövdürdüğü için işledim" dedi.

Duruşma, eksik delillerin toplanması için ileri bir tarihe ertelenirken, sanık geniş güvenlik tedbirleri altında, tutuklu bulunduğu Kütahya Cezaevi'ne götürüldü.

Erdal Korkmaz, 21 Nisan 2002 tarihinde İstiklal Mahallesi Hamam Sokağı'nda meydana gelen olayda, dini nikahlı eski eşi Satı Çolak (27) ile annesi Selvi Çolak (54), bacanağı Ahmet Işık (30) ve eşinin bir önceki kocasından olan çocuğu Hüseyin Çolak'ı (9) pompalı tüfekle kurşun yağmuruna tutarak öldürmüştü.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler