HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

12 yaşındaki saldırgan dehşet saçtı

ABD'nin New Mexico eyaletinde, okuduğu okulun spor salonunu basan 12 yaşındaki bir öğrenci, beraberinde getirdiği tabanca ile etrafa ateş açtı.

12 yaşındaki saldırgan dehşet saçtı

Berrendo Ortaokulu'ndaki olayda 11 ve 13 yaşlarındaki iki öğrenci ile John Masterson isimli öğretmen yaralandı. Hafif yaralanan öğretmenin konuşarak ikna ettiği küçük saldırgan, polise teslim oldu.

New Mexico Valisi Susana Martinez, yaralanan 11 yaşındaki öğrencinin durumunun diğer çocuğa göre daha ciddi olduğunu söyledi.

Saldırının gerçekleştiği sırada spor salonunda yaklaşık 500 öğrenci olduğu belirtildi. Polis, nedeni henüz bilinmeyen saldırının planlı olduğunu ancak kurbanların rastgele seçildiğini açıkladı.

BİR SALDIRI DAHA
ABD'nin Indiana eyaletindeki bir markete düzenlenen silahlı saldırıda ise iki kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi. Yetkililer, silahlı bir saldırganın yerel saatle 22.00'de markete girip müşterilerin üzerine yarı otomatik tabancayla ateş açtığını açıkladı. Saldırıda biri market görevlisi iki genç kadın yaşamını yitirdi. Yirmili yaşlarda olduğu sanılan saldırgan, polis tarafından vurularak öldürüldü.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler