HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

14 yaşındaki kızlarını 52 yaşındaki adama 'hediye' eden anne-baba!

Amish kabilesinin inançları ve gelenekleriyle yaşayan bir anne ve baba, 14 yaşındaki kızlarını 52 yaşındaki bir adama 'hediye' ettiler! 52 yaşındaki Lee Kaplan, küçük kıza zorla sahip oldu ve zavallı kız hamile kaldı. Kaplan'a 7 yıl hapis cezası verildi. Daily Mail'de yer alan habere göre, Daniel ve Savilla Stoltzfus adlı anne baba hakkındaki hapis cezası kararı Çarşamba günü çıktı. Pennsylvania Feasterwille'de yaşayan Kaplan, 14 yaşındaki kızı 'alır almaz' birlikte oldu.

Küçük kızın 2 çocuğu dünyaya geldi.

ABD'de yaşanan olayda, polisin, geçmiş yıllarda Kaplan'ın evine yaptığı baskınlarda çok sayıda genç kıza rastladığı ve hatta bu kızlardan 9'unun Stolzfus'un kızı olduğu belirtildi.

Kaplan, çocuk istismarı ve tecavüzle yargılandı.

Anne baba ise Çaraşmaba günü, en büyük kızlarını Kaplan'a 'hediye etmek' suçuyla yargıç Judge Jeffrey L. Finley'nin karşısına çıktı. anne babanın 3 ila 7 yıl arasında hapis cezası almasına hükmedildi.

"K

KAPLAN, ANNE BABAYA MADDİ ANLAMDA YARDIM ETMİŞ"

Baba ve anne mahkeme verdikleri ifadede, bu skandala imza atmalarının sebebini, Amish kabile hayatında çok darda kalmaları, finansal krize girmeleri olarak açıkladı. Kaplan'ın anne babaya maddi anlamda yardım ettiği öğrenildi.

Hükümleri verilmek üzere mahkemeye çıkarılan anne babaya ilişkin, çiftin kızlarından biri yargıç Finley'e 'çocukların anne babaya olan sevgisinin mahkeme tarafından göz önüne alınması gerektiği söylense de , hakim, bu noktada sevginin değil' evladını seks kölesini yapan bir anne -baba realitesi'nin yer aldığını aktararak, bunun çocuklarda onarılamaz travmalara dönüşebileceğini hatırlattı.

Sacvilla, Kaplan'la tanıstıklarında 'çok ama çok yorgun ve her şeylerini kaybetmiş olduklarını' ifade etti.


En Çok Aranan Haberler