HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2 köpeği kurtarmak için itfaiye seferber oldu

Almanya'nın Köln kentinde sığınağa girip çıkamayan iki köpeği kurtarmak için itfaiye seferber oldu. 17 kişilik ekip 'Charly' ve 'Bobby'yi uzun uğraşlar sonucu kurtardı.

2 köpeği kurtarmak için itfaiye seferber oldu

Almanya'nın Köln kentinde 'Charly' ve 'Bobby' adındaki iki köpeğini gezdirmeye çıkan Slorenta Cioara (30) köpeklerinin İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma sığınağın havalandırmasına sıkışması sonucu itfaiyeyi aradı. 17 kişilik arama kurtarma ekibi iki köpeği kurtarabilmek için önce plan yaptı. Olay yerine itfaiye araçları, ambulanslar, hidrolik kaldırma aracı, kazma, kürek gibi ekipmanlar getirilerek beton havalandırma kapağının çevresi kazılmaya başlandı. İki saatlik uğraş sonucu köpeklerden biri kurtarıldı. Daha sonra kurtulan köpek havalandırma kapağına getirilerek havlatıldı ve diğer köpeğin kapağa yaklaşması sağlandı. Köpeklerin sahibi kolunu uzatarak ikinci köpeği çıkarmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Daha sonra kolları daha uzun olan bir itfaiye eri uzanarak zorda olsa ikinci köpeği de sıkıştığı yerden çekerek kurtarmayı başardı.

YORGUN KÖPEKLER UYUYA KALDI

Kurtulan iki köpek çevrede toplananların tezahüratları eşliğinde kurtarma ekipleriyle birlikte objektiflere poz verdi. Daha sonra kurtarma çalışmaları sırasında çok yorulan Charly ve Bobby uykuya daldı. Uyuyan köpeklerini alan Slorenta Cioara çok mutlu olduğunu belirterek evinin yolunu tuttu. (DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler