HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

200 dakika havada kaldılar

Şili’nin bağımsızlığına kavuşmasının 200’üncü yıldönümü etkinlikleri kapsamında iki illüzyonist, tek elle yaslandıkları direkte 200 dakika havada asılı kalarak izleyenleri şaşırttı.

200 dakika havada kaldılar

Şili’de yerin 700 metre altında mahsur kalan 33 madencinin kaderi merakla beklenirken, bir yandan da ülkenin 200’üncü bağımsızlık yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Başkent Santiago’da Jean Paul Olhaberry ve Nicolas Luisetti adlı iki illüzyonist, kentin ana meydanında yaptıkları şovda bir direğe tutunarak havada asılı kaldı.

200’üncü bağımsızlık yılı nedeniyle 200 dakika süren şovu yüzlerce insan meraklı bakışlarla izledi. Direğe sadece tek elleri ile dokunan ve asılı kalan illüzyonistlerin şovu özellikle çocukların yoğun ilgisini çekti.

Tüm illüzyon gösterilerinde olduğu gibi bu şovda da hileye başvuruldu. İki illüzyonist, direğe monte edilen ve izleyicilerin göremediği şekilde elbiselerin kollarından girip vücudu taşıyan çelik çubuklar sayesinde havada asılı kaldı. Direğe yaslanan kollarını bu nedenle oynatamayan illüzyonistler boşta kalan elleriyle izleyenlere sık sık el salladı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler