HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

4 iş arkadaşını yaraladı, intihar etti

Almanya'da bir işçi 4 kişiyi yaraladıktan sonra intihar etti.

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti'nin başkenti Düsseldorf yakınlarındaki Hilden Kasabası'nda bulunan teknoloji firması 3M'nin fabrikasında 15 yıldan bu yana çalışan Bosna Hersek kökenli 38 yaşındaki bir işçi 2'si ağır 4 arkadaşını tabancayla yaraladıktan sonra intihar etti.
Ailesi Bosna?dan gelen, Almanya'da doğup büyüyen 38 yaşındaki işçi, saat 22.00 sıralarında fabrikaya gelerek, 7.65 ve 9 milimetre çapındaki iki tabancasıyla 54 yaşındaki ustabaşı ve 42 yaşındaki işçi arkadaşına peş peşe ateş etti. Türk işçilerin de çalıştığı tesiste açılan ateş sırasında 2 işçi de kırılan camlardan yaralandı. Soğukkanlılığını koruyarak soyunma odasına giderken, burada silahını başına doğrultarak intihar etti.
Sevk edilen polis ekipleri olay yerinde 67 mermi ele geçirirken, Savcı Matthias Ridder, saldırı nedeninin araştırıldığını, intihar eden işçinin kendi halinde, sakin biri olarak tanındığını söyledi. Saldırganın intihar notu bırakmadığı, 3 kardeşi ile birlikte evinden sakin halde çıktığı, herhangi bir suç kaldı bulunmadığı kaydedildi. (DHA)

4 iş arkadaşını yaraladı, intihar etti | www.mynet.com/video

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler