HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

54 bin dolara bir keçi satın aldı

Birleşik Arap Emirlikleri'nin El Ayn kentindeki koyun fuarında bir keçi 54 bin 450 dolara alıcı buldu.

54 bin dolara bir keçi satın aldı
'Keçi 54 bin dolar eder mi?' demeyin çünkü bunun bir sebebi var. Birleşik Arap Emirlikleri'nin El Ayn kentindeki koyun fuarında bir keçi 54 bin 450 dolara alıcı buldu. Keçinin nedne bu denli pahalı olduğunu ise yeni sahibi açıkladı.
Arapça basılan Emarat El Yevm gazetesindeki habere göre Zilzal (Zelzele) isimli keçi, dün gerçekleşen Körfez koyun şovunda açık artırma ile satıldı.
Fuara BAE'nin yanısıra Suudi Arabistan ve Umman'dan toplam binin üzerinde kişinin katıldığı ve küçükbaş hayvanların sergilendiği kaydedildi.
Habere göre açık artırmada 200 bin dolarlık koyun ve keçi satıldı ve satılan hayvanların bir çoğunun nadir bulunan ırklardan geldiği belirtildi.
Haberde, 'Yaklaşık iki yaşındaki Zilzal'in en yüksek fiyata alıcı bulduğu, keçinin Suudi Arabistan'daki Necdi ırkından geldiği ve en iyi ırklardan bir tanesine ait olduğu' kaydedildi.
Abdullah El Nasiri, 'Zilzal, en az bulunan ve en iyi ırklardan bir tanesinden geldiği için 54 bin doların üzerinde para ödedim. Ayrıca BAE'de önceden Necdi koyununu ithal ederken şimdi dışarıya ihraç etmeye başladık.' dedi.
CİHAN


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler